50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben leslie ile yururken ev babetlerim var onlari giyiyorum,
ama sanirim ev icin bi spor ayakkabi almamiz gerek;

ayakkabisiz yurumek bele yuk bindiriyormus, zararliymis, kizlar bilginize

bence fat burning weihght lossdan daha bi hareketli:))
canım ben tek seferde hayatta 5 mil yapmam çünkü uzmanlar her zaman yapabilceniz uzunlukla yapın sporunuzu diyo :)) tani bu aralar waktim war hergün 1 saat yapiim diil o yüzden bende en fazla 40 dk yapıyom canım opuyorumnanaktan

saol guzum zemuszemus
ayyy walla süperrsinn benim zaten pek uyku problemim yoktu bakalım bende neler değişcek opuyorumnanaktan benim ewde kullandığım bi spor ayakkabım war zaten jujucum zemuszemus hem ayaklar nasır olabilir hemde spor ayakkabı olursa bacaklara etkisi daha iyi oluyomuş :lepi:

ben 65 cm top,
120 cm lsatik
+ sisirme pompasi;
18 tl ye almistim..

hadi ya nerden aldın
gg ne bu arada

Kızlar ilk başlayan gruptakiler olarak yarından itibaren 5 adet hareket yapacağız.

dalsicim canım ben tibeti boşadım
iyi olana kadar yapamayacağım
müsait olduğum bi an başlarım
haftada 1 mi 2 hareket artıyor

Merak ediyorum canım valla değişikliği, bakalım 5 adet hareket yapınca bi fark olacak mı.
Sevindim zuzum kaydirigubbakcemile3

dalsicim canım ben tibeti boşadım
iyi olana kadar yapamayacağım
müsait olduğum bi an başlarım
haftada 1 mi 2 hareket artıyor

O zaman canım, en baştan başlarsın sen de... Zaten sadece 1 gün yapmışsın.

selam kızlar bugün sabah:2 dilim kepek ekmeği ,1 dilim peynir,salatalık,yumurta sarısı ve 1 bardak şekersiz çay içtim.öğle yemeğinde ise 1 kase mercimek çorbası içtim.Akşamada misafir var ve benim en sevdiğim yemek olucak.Yemeden nasıl durucam bilmiyorum:gitme:

Ayy ne kadar güzel, hormonsuzdur büyük kısmı cokacimcoook
uamarım öledir laelaelaelaelae

sagol canim;

1 ad. dido gofret;
uzerini okudum da 150 kcal mis...

naptim bennnbilmiyorumkismile

olan olmuş bu kadar çok fazla kafana takıyosun canım sen sanki yaw yerimseniben zaten ewi temislemişsin sporda yapcan tadına vararak ye bari Şeniz

Kızlar ilk başlayan gruptakiler olarak yarından itibaren 5 adet hareket yapacağız.
ewet bebiş ilk haftamıs dolcak :lepi:

ben leslie ile yururken ev babetlerim var onlari giyiyorum,
ama sanirim ev icin bi spor ayakkabi almamiz gerek;

ayakkabisiz yurumek bele yuk bindiriyormus, zararliymis, kizlar bilginize

doğrudurr walla..ben topuklarım ve de bacaklarım zarar görmesin diye giyiyodum belde etkileniyomuş demek ha boshayallersmile

Abartmadan ye bence, yemezsen arkandan ağlar yemek cokacimcoook
ewet bebiş ilk haftamıs dolcak :lepi:

Yok canım bugün yaparak doldurduk zaten, karışıklık olmasın..

Kızlar listede bi yanlış, eksik varsa haber edin (buarada ben * lık sporumu daha yapmadım ama yapacağım bi kaç saat içinde :))

dulcinea sen bizim 331. dönem topiğinin altındaki topiği gördün mü?
kocası karısına kilolu olduğundan dine sığınıp baka birini alırım demiş :umursamaz: ohaoldumsmile

şu çarşamba bi getsin koçluuum bitsinde kendime bi ödül wercem yawww
benim reglim yaklaşıyo çok karışık şeyler yemek istiyom ama yemiyom kaydirigubbakcemile3

dulcinea sen bizim 331. dönem topiğinin altındaki topiği gördün mü?
kocası karısına kilolu olduğundan dine sığınıp baka birini alırım demiş :umursamaz: ohaoldumsmile

akannehir Manyahh ne dinimiz varmış be yaw...

Bizim için hava hoş, dikkat ediyoz biz mis gibi... Kendi lehimize çevirek bunu, sevdüceklerimiz çok kilo alırsa biz de böyle tehdit ederiz :jeyyar:

Ciddi bakmak gerekirse olaya, kimse sevdiğini bu yüzden bırakmaz... belki adam karısının sağlığını düşündüğü için bu yola başvurmuştur.

şu çarşamba bi getsin koçluuum bitsinde kendime bi ödül wercem yawww
benim reglim yaklaşıyo çok karışık şeyler yemek istiyom ama yemiyom kaydirigubbakcemile3

Koçluk da yorucu valla, tüm menülere yazmak falan...

Sütlü tatlı olsun ödülün kaydirigubbakcemile3 Biz geçen ay birlikte olmuştuk, benimki bakalım düzenli olcak mı bu ay CADIARZU

kadın resmen çökmüştür ulen bu lafın üzerine adam gibi sölesin dimi ama:))) bu arada adam 105 kadında 140 kilo.. kadın ewlenirkende 94 falanmış 3 çocuk doğurmuş falan filan.. adam da kendini 18 lık delüganluuu sanıyo herhal akannehir

Koçluk da yorucu valla, tüm menülere yazmak falan...

Sütlü tatlı olsun ödülün kaydirigubbakcemile3 Biz geçen ay birlikte olmuştuk, benimki bakalım düzenli olcak mı bu ay CADIARZU

yorucu oluyo emme değer opuyorumnanaktan unutma birgün herkes 1 haftalığna da olsa koç olacaktır :roflol: :roflol: :roflol: öle olur zaten sanırsam belkim bi dondurma olur :icecream:
inş. düzenli olursun bebemm tam tarihi 26 sına doru bitmişti sanırım dimi yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…