almam mı hiç canım bayanssulusmile bazı tezgahlar yeni kuruluyoduu burda hep yakın köylerden geliyolarda acayipp güzel oluyo cokacimcoook
kolay gelsin canım vede afiyet olsun :))
bahsettiğin tek bi gofret diil mi? ne olcak ondan yaw zaten sporda yapcakmışsın :icecream:
ben leslie ile yururken ev babetlerim var onlari giyiyorum,
ama sanirim ev icin bi spor ayakkabi almamiz gerek;
ayakkabisiz yurumek bele yuk bindiriyormus, zararliymis, kizlar bilginize
ben de bu haftasonu leslienin yeni videolarini indireyim diyorum,
bana 5 mile falan cok agir geliyo ya, nasil yapiyosunuz;
2 ya da 3 mil ancak yuruyebiliyorum.
weight loss, burn fat; hangisini indirsem de daha hizli kilo versem acep ??kafamçokkarıştı :uhm:
Maşallah canım alkisalkisalkis Daha yorum yapmak erken ama bu tibet sayesinde daha rahat kalkmaya başladım sanırım. zemuszemus Geç kalktığıma bakma, yaklaşık 8 saat uyuyorum kaydirigubbakcemile2 Normalde 10 saati bulurdu ve zor kalkardım boshayallersmile
Ha buarada çıplak ayakla evde çalışma, çok zararlıymış.
ben 65 cm top,
120 cm lsatik
+ sisirme pompasi;
18 tl ye almistim..
Kızlar ilk başlayan gruptakiler olarak yarından itibaren 5 adet hareket yapacağız.
saol guzum zemuszemus
ayyy walla süperrsinn benim zaten pek uyku problemim yoktu bakalım bende neler değişcek opuyorumnanaktan benim ewde kullandığım bi spor ayakkabım war zaten jujucum zemuszemus hem ayaklar nasır olabilir hemde spor ayakkabı olursa bacaklara etkisi daha iyi oluyomuş :lepi:
dalsicim canım ben tibeti boşadım
iyi olana kadar yapamayacağım
müsait olduğum bi an başlarım
haftada 1 mi 2 hareket artıyor
uamarım öledir laelaelaelaelaeAyy ne kadar güzel, hormonsuzdur büyük kısmı cokacimcoook
sagol canim;
1 ad. dido gofret;
uzerini okudum da 150 kcal mis...
naptim bennnbilmiyorumkismile
ewet bebiş ilk haftamıs dolcak :lepi:Kızlar ilk başlayan gruptakiler olarak yarından itibaren 5 adet hareket yapacağız.
ben leslie ile yururken ev babetlerim var onlari giyiyorum,
ama sanirim ev icin bi spor ayakkabi almamiz gerek;
ayakkabisiz yurumek bele yuk bindiriyormus, zararliymis, kizlar bilginize
Abartmadan ye bence, yemezsen arkandan ağlar yemek cokacimcoookselam kızlar bugün sabah:2 dilim kepek ekmeği ,1 dilim peynir,salatalık,yumurta sarısı ve 1 bardak şekersiz çay içtim.öğle yemeğinde ise 1 kase mercimek çorbası içtim.Akşamada misafir var ve benim en sevdiğim yemek olucak.Yemeden nasıl durucam bilmiyorum:gitme:
ewet bebiş ilk haftamıs dolcak :lepi:
Abartmadan ye bence, yemezsen arkandan ağlar yemek cokacimcoook
evet canım azar azar yiycem inş..
evet canım azar azar yiycem inş..
dulcinea sen bizim 331. dönem topiğinin altındaki topiği gördün mü?
kocası karısına kilolu olduğundan dine sığınıp baka birini alırım demiş :umursamaz: ohaoldumsmile
şu çarşamba bi getsin koçluuum bitsinde kendime bi ödül wercem yawww
benim reglim yaklaşıyo çok karışık şeyler yemek istiyom ama yemiyom kaydirigubbakcemile3
akannehir Manyahhne dinimiz varmış be yaw...
Bizim için hava hoş, dikkat ediyoz biz mis gibi... Kendi lehimize çevirek bunu, sevdüceklerimiz çok kilo alırsa biz de böyle tehdit ederiz :jeyyar:
Ciddi bakmak gerekirse olaya, kimse sevdiğini bu yüzden bırakmaz... belki adam karısının sağlığını düşündüğü için bu yola başvurmuştur.
Koçluk da yorucu valla, tüm menülere yazmak falan...
Sütlü tatlı olsun ödülün kaydirigubbakcemile3 Biz geçen ay birlikte olmuştuk, benimki bakalım düzenli olcak mı bu ay CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?