50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa super onu indireyim bende;

haftada 2 gun yapsak onu,
nasil olur??

bendemi denesem ki sempatiksalakcinni
çok acıktım bugün ben ya eyvahedigeldismile

ay canım çok sağoolll oldu sonunda yaa sükürler olsunnn hihoyyythihoyyyt

sen mi ayarlıyon şarkıları şimdi anlamadım ben yaw akannehir

aa super onu indireyim bende;

haftada 2 gun yapsak onu,
nasil olur??

evet cnm bence de en az 1 gün ara vermek lazım onda...

Hımmm bak bi de 5 mil var hımm neydi ismi ... 5 mil fast olanı indir bi de interval yaptırıyo şu ana kadar yaptığım en güzel leslie videosu 68 dk ama hiç anlamıyosun nasıl geçiyo...

1 tane 5 mil fast var zaten millerin sonunda 2 dk koşturuyo seni :)

bendemi denesem ki sempatiksalakcinni
çok acıktım bugün ben ya eyvahedigeldismile

lingucum süper oluyo ne zmn kilo vermek istesem bu formülü denerim peyniri fazla kaçırmazsan işe yarıyo tok tutuyo ve peynir yiyon iyi oluyo yanında tuzlu bisküvi yemekten iyi...

dene bi görüşlerini alalım a.s.

cidden mi yaww ama bugünlük kahwe hakkımı doldurdum yarın deneyeyim artık bayanssulusmile

katrece dj misin kız sen
yardan ayrı diye bi şarkı mı türkü mü ne çalıyo

he canım :) eskiden çok yayın yaptım bi seneye yakındır yapmıyordum grupdaslarıma özel yeniden is basındayım tabi bu bize özel, evrensel olmıycak:)

dinlediğiniz için çok tesekkürlerrr
Şeniz

ayy benim her yanım dökülüyoo niye böleyim niyee 2-3 gündürde başım ağrıyo süekli mafoldumben

canim soyledigim walk of 10 pounds olan mi??

he canım :) eskiden çok yayın yaptım bi seneye yakındır yapmıyordum grupdaslarıma özel yeniden is basındayım tabi bu bize özel, evrensel olmıycak:)

dinlediğiniz için çok tesekkürlerrr
Şeniz

saol canım benim bi kaç gündür uğraştın zahmet oldu opuyorumnanaktan Şeniz

CANLARIM nasılsınız ben cok kotu öksürüyorum yaaa yoruldum öksürmekten bı de basım agrıyor yıne oksurmekten sanırım

canım benım tibet yaptım ben bugun

yarın 5 e gecıyormusuz hayırlı olsun darısı 21 ın basına ınsallah

en cok opuyorum gorusuruzz

estf canım.grubumzuda her sey olsun diye seve seve ugrastım ben :)

benim üzerimde de acayip bi rehavet var bugün ya, ama böyle deyip de dua yerine geçirmek istemiyorum. açık hava alcam ikindi günesi bitmeden. değilse bu halsizlik bugün geçmez.

mayısıklığımızı kabul ettirmeyelim arkadaslar kendimize bile
olumunekankayizsmile

bırakıcam bırakıcam :) o kesin tibeti dün resmen unuttum yorgunluktan ölüyodum aklıma bile gelmedi bugün yaparım leslie ile yürüdükten sonra
Kız hergün yapmalısın alsanaalsanasmile Öyle unuttum yok. Benim kalkar kalkmaz aklıma geliyo :umursamaz:

ayy benim her yanım dökülüyoo niye böleyim niyee 2-3 gündürde başım ağrıyo süekli mafoldumben
Pek dinlenmeye vakit ayırmıyorsun canım.

Geçmiş olsun cimcimem opuyorumnanaktan Öptüüüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…