bırakıcam bırakıcam :) o kesin tibeti dün resmen unuttum yorgunluktan ölüyodum aklıma bile gelmedibugün yaparım leslie ile yürüdükten sonra
tuttum sigaradan tutunca cnm yemek yemek istiyo
cnm süper kilo verdiren var ama canım çıktı benim slim and firm olması lazım 4-5 kilo verdiren olarak geçiyo 45 dk 3 mil (ama fast olan değil leslie tek başına yuvarlak platformun üzerinde yapıyo) ben 2 gün önce yaptım hala yorgunum onun yüzünden truf da yapmış ölcem sandım dediydi geçen gün :)
aynen yaaa şu an neskafe yanında tulum peyniri yiyorum ekmeği de yanıma aldım ama yemiycem tutuyorum kendimi kaydirigubbakcemile2
Ben kapadım katrececim, asker yolu bekliyorum ya... iyice hareketli şeyler dinliyom son zamanlarda.
ay canımm insallah su asagıda vereceğimden olurrr
http://gamtelimfm.listen2myradio.com
bırakıcam bırakıcam :) o kesin tibeti dün resmen unuttum yorgunluktan ölüyodum aklıma bile gelmedibugün yaparım leslie ile yürüdükten sonra
tuttum sigaradan tutunca cnm yemek yemek istiyo
cnm süper kilo verdiren var ama canım çıktı benim slim and firm olması lazım 4-5 kilo verdiren olarak geçiyo 45 dk 3 mil (ama fast olan değil leslie tek başına yuvarlak platformun üzerinde yapıyo) ben 2 gün önce yaptım hala yorgunum onun yüzünden truf da yapmış ölcem sandım dediydi geçen gün :)
aynen yaaa şu an neskafe yanında tulum peyniri yiyorum ekmeği de yanıma aldım ama yemiycem tutuyorum kendimi kaydirigubbakcemile2
ay canım çok sağoolll oldu sonunda yaa sükürler olsunnn hihoyyythihoyyyt
aa super onu indireyim bende;
haftada 2 gun yapsak onu,
nasil olur??
sen mi ayarlıyon şarkıları şimdi anlamadım ben yaw akannehir
bendemi denesem ki sempatiksalakcinni
çok acıktım bugün ben ya eyvahedigeldismile
lingucum süper oluyo ne zmn kilo vermek istesem bu formülü denerimpeyniri fazla kaçırmazsan işe yarıyo tok tutuyo ve peynir yiyon iyi oluyo yanında tuzlu bisküvi yemekten iyi...
dene bi görüşlerini alalım a.s.
katrece dj misin kız sen
yardan ayrı diye bi şarkı mı türkü mü ne çalıyo
evet cnm bence de en az 1 gün ara vermek lazım onda...
Hımmm bak bi de 5 mil var hımm neydi ismi ... 5 mil fast olanı indir bi de interval yaptırıyo şu ana kadar yaptığım en güzel leslie videosu 68 dk ama hiç anlamıyosun nasıl geçiyo...
1 tane 5 mil fast var zaten millerin sonunda 2 dk koşturuyo seni :)
canim soyledigim walk of 10 pounds olan mi??
he canım :) eskiden çok yayın yaptım bi seneye yakındır yapmıyordum grupdaslarıma özel yeniden is basındayım tabi bu bize özel, evrensel olmıycak:)
dinlediğiniz için çok tesekkürlerrrŞeniz
cidden mi yaww ama bugünlük kahwe hakkımı doldurdum yarın deneyeyim artık bayanssulusmile
canim soyledigim walk of 10 pounds olan mi??
Kız hergün yapmalısın alsanaalsanasmile Öyle unuttum yok. Benim kalkar kalkmaz aklıma geliyo :umursamaz:bırakıcam bırakıcam :) o kesin tibeti dün resmen unuttum yorgunluktan ölüyodum aklıma bile gelmedibugün yaparım leslie ile yürüdükten sonra
Pek dinlenmeye vakit ayırmıyorsun canım.ayy benim her yanım dökülüyoo niye böleyim niyee 2-3 gündürde başım ağrıyo süekli mafoldumben
CANLARIM nasılsınız ben cok kotu öksürüyorum yaaa yoruldum öksürmekten bı de basım agrıyor yıne oksurmekten sanırım
canım benım tibet yaptım ben bugun
yarın 5 e gecıyormusuz hayırlı olsun darısı 21 ın basına ınsallah
en cok opuyorum gorusuruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?