Oraya da yazdım bişiler canım. Olumlu bakmaya çalışmak lazım böyle durumlarda... 100 le 140 arasında nerdeyse bi linguist var canım ya... Adamın dine bağlaması iğrenç bi durum ama haksız da değil...kadın resmen çökmüştür ulen bu lafın üzerine adam gibi sölesin dimi ama:))) bu arada adam 105 kadında 140 kilo.. kadın ewlenirkende 94 falanmış 3 çocuk doğurmuş falan filan.. adam da kendini 18 lık delüganluuu sanıyo herhal akannehir
yorucu oluyo emme değer opuyorumnanaktan unutma birgün herkes 1 haftalığna da olsa koç olacaktır :roflol: :roflol: :roflol: öle olur zaten sanırsam belkim bi dondurma olur :icecream:
inş. düzenli olursun bebemm tam tarihi 26 sına doru bitmişti sanırım dimi yaw
Oraya da yazdım bişiler canım. Olumlu bakmaya çalışmak lazım böyle durumlarda... 100 le 140 arasında nerdeyse bi linguist var canım ya... Adamın dine bağlaması iğrenç bi durum ama haksız da değil...
Ben olduydum koç bayanssulusmile Amanıııın.. dondurma :icecream: 22 şubatta başladı canım.
sana birisi ordan boyunu kilonu sormuş sempatiksalakcinni
doru haırlamışım o zamannn
hadi ya nerden aldın
gg ne bu arada
dalsicim canım ben tibeti boşadım
iyi olana kadar yapamayacağım
müsait olduğum bi an başlarım
haftada 1 mi 2 hareket artıyor
bence fat burning weihght lossdan daha bi hareketli:))
canım ben tek seferde hayatta 5 mil yapmam çünkü uzmanlar her zaman yapabilceniz uzunlukla yapın sporunuzu diyo :)) tani bu aralar waktim war hergün 1 saat yapiim diil o yüzden bende en fazla 40 dk yapıyom canım opuyorumnanaktan
saol guzum zemuszemus
ayyy walla süperrsinn benim zaten pek uyku problemim yoktu bakalım bende neler değişcek opuyorumnanaktan benim ewde kullandığım bi spor ayakkabım war zaten jujucum zemuszemus hem ayaklar nasır olabilir hemde spor ayakkabı olursa bacaklara etkisi daha iyi oluyomuş :lepi:
uamarım öledir laelaelaelaelae
olan olmuş bu kadar çok fazla kafana takıyosun canım sen sanki yaw yerimseniben zaten ewi temislemişsin sporda yapcan tadına vararak ye bari Şeniz
ewet bebiş ilk haftamıs dolcak :lepi:
doğrudurr walla..ben topuklarım ve de bacaklarım zarar görmesin diye giyiyodum belde etkileniyomuş demek ha boshayallersmile
Olmadı yine bende, katrececim
gelem guzum derdi neymiş ki bayanssulusmileeyvahedigeldismile niye ki yaw eyvahedigeldismile Gelsene sen de kaydirigubbakcemile
hoş geldin kızz özlettin kendini opuyorumnanaktancanlarımm son yazılanlara hiç baKamadım .radyo sorununu halletmeye çalısıyordum. özledim muhabbetiniz, ilK fırsatta geçmisi oKuycam insallah oKuyabildiğim Kadar.
http://83.142.230.165:9691/listen.pls
dener misiniz bu sefer oldu sanırımm...... bu adres açmassa bi alternatifim daha var ama insallah açıcaK bu sefer
esimde oyle soyluyor;
duzenli spor onemliymis;
ne yaparsan yap, duzenli yaparsan faydasi olurmus..
indir canım ben sewdim:))haklisin cnm,
o kadardan bisey olmaz diy mi?
zaten cok yoruldum ev temizlerken,
offf :bbo:
cnm leslie uyariyor bazi videolarinda;
ayakkabisiz yurumeyin diye;
o zaman ben burn fati 2 mili indşreyim bugun bakalim.
yerimseniben
kizlar su bahsettginiz topigin linkini versenize;
merak ettim
Canım valla istenince pat diye de bırakılıyo.. Önemli olan kafaya iyice sokmak. Sen ki güzelim pasta böreklerden fedakarlık yapıyon. cokacimcoook Sigara da neymiş...
Bizim akrabaya doktor sigara içersen ölürsün demiş.. pat diye bırakmış
Buarada tibet hareketlerini yaptın mı dün ve bugün
aman canım sakınn eyvahedigeldismile tut kendiniiii olumunekankayizsmile
ben de bu haftasonu leslienin yeni videolarini indireyim diyorum,
bana 5 mile falan cok agir geliyo ya, nasil yapiyosunuz;
2 ya da 3 mil ancak yuruyebiliyorum.
weight loss, burn fat; hangisini indirsem de daha hizli kilo versem acep ??kafamçokkarıştı :uhm:
şu çarşamba bi getsin koçluuum bitsinde kendime bi ödül wercem yawww
benim reglim yaklaşıyo çok karışık şeyler yemek istiyom ama yemiyom kaydirigubbakcemile3
ay açtı galiba bi kisi dinliyoo ay kim ooo linguuu dulciii ?
Benim sanırım boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?