50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oraya da yazdım bişiler canım. Olumlu bakmaya çalışmak lazım böyle durumlarda... 100 le 140 arasında nerdeyse bi linguist var canım ya... Adamın dine bağlaması iğrenç bi durum ama haksız da değil...

Ben olduydum koç bayanssulusmile Amanıııın.. dondurma :icecream: 22 şubatta başladı canım.

sana birisi ordan boyunu kilonu sormuş sempatiksalakcinni
doru haırlamışım o zamannn

canlarımm son yazılanlara hiç baKamadım .radyo sorununu halletmeye çalısıyordum. özledim muhabbetiniz, ilK fırsatta geçmisi oKuycam insallah oKuyabildiğim Kadar.

http://83.142.230.165:9691/listen.pls

dener misiniz bu sefer oldu sanırımm...... bu adres açmassa bi alternatifim daha var ama insallah açıcaK bu sefer

esimde oyle soyluyor;
duzenli spor onemliymis;

ne yaparsan yap, duzenli yaparsan faydasi olurmus..

haklisin cnm,
o kadardan bisey olmaz diy mi?

zaten cok yoruldum ev temizlerken,

offf :bbo:

cnm leslie uyariyor bazi videolarinda;
ayakkabisiz yurumeyin diye;

o zaman ben burn fati 2 mili indşreyim bugun bakalim.
yerimseniben

eyvahedigeldismile niye ki yaw eyvahedigeldismile Gelsene sen de kaydirigubbakcemile
gelem guzum derdi neymiş ki bayanssulusmile

hoş geldin kızz özlettin kendini opuyorumnanaktan

esimde oyle soyluyor;
duzenli spor onemliymis;

ne yaparsan yap, duzenli yaparsan faydasi olurmus..

kesinlikle canım kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

haklisin cnm,
o kadardan bisey olmaz diy mi?

zaten cok yoruldum ev temizlerken,

offf :bbo:

cnm leslie uyariyor bazi videolarinda;
ayakkabisiz yurumeyin diye;

o zaman ben burn fati 2 mili indşreyim bugun bakalim.
yerimseniben
indir canım ben sewdim:))
leslieyi konuşturmuyom ki ben sempatiksalakcinni sesini tamamen kapatıp müzik açıyom yada akşamsa haberleri dinliyom tv den :roflol: :roflol:

ay canımm insallah su asagıda vereceğimden olurrr

http://gamtelimfm.listen2myradio.com

anlamadım napcamı yaw -tatlicadiarzu-

bırakıcam bırakıcam :) o kesin tibeti dün resmen unuttum yorgunluktan ölüyodum aklıma bile gelmedi bugün yaparım leslie ile yürüdükten sonra

aman canım sakınn eyvahedigeldismile tut kendiniiii olumunekankayizsmile

tuttum sigaradan tutunca cnm yemek yemek istiyo

cnm süper kilo verdiren var ama canım çıktı benim slim and firm olması lazım 4-5 kilo verdiren olarak geçiyo 45 dk 3 mil (ama fast olan değil leslie tek başına yuvarlak platformun üzerinde yapıyo) ben 2 gün önce yaptım hala yorgunum onun yüzünden truf da yapmış ölcem sandım dediydi geçen gün :)

şu çarşamba bi getsin koçluuum bitsinde kendime bi ödül wercem yawww
benim reglim yaklaşıyo çok karışık şeyler yemek istiyom ama yemiyom kaydirigubbakcemile3

aynen yaaa şu an neskafe yanında tulum peyniri yiyorum ekmeği de yanıma aldım ama yemiycem tutuyorum kendimi kaydirigubbakcemile2

ay canım evettttttt sükür yaaa

lingum o adrese tıkla canım çalmaya baslamassa playe bas bize radyo kurdumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…