50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İçtim sütü biraz kestim yine de bir gurultu var midem de, yatarım birazdan:)
Ay çok komiksin ya kaydirigubbakcemile3 Gurultu seni uyandırmaz umarım :roflol:
hoşbuldum boncuğum sositososito

nolucam benim bu evdekilerle pc sorunumm deli ediyorlar beni herkez kuş gibi bekliyo sandalye boşalsada geçsem diye:mymeka:

Çok normal canım ya, onlara da hak ver. Ben hatta dediydim önceden çocuklardan sana sıra nasıl geliyo diye boshayallersmile

hoşbuldum boncuğum sositososito

nolucak benim bu evdekilerle pc sorunumm deli ediyorlar beni herkez kuş gibi bekliyo sandalye boşalsada geçsem diye:mymeka:

ayyy valla aynı dert bende de var
hepsi yattı uyuyorlar
ben de kahve içmiştim uykumu kaçırdı bi pc açim kızlar neler yapıyorlar bi bakim dedim

Çok normal canım ya, onlara da hak ver. Ben hatta dediydim önceden çocuklardan sana sıra nasıl geliyo diye boshayallersmile

ahh canım o zaman lar dersti sınavdı eşimin babası rahatsızdı ( pc sınırlıyydı)
oh anam şimdi herkezde bi rahatlık :1shok:

zaten merve okadar değilde bubamız yetiyooşutarafagitti
birde gözleri sağlam olsa düşünemiyorumohaoldumsmile

Kızlar bandajlarım çıktı çok mutluyum delikafadulden
Oh be dünya varmış:)

Geçmiş olsun canım

ayy ben çok iyiyim kendime geldim bugün zemuszemus
ama sen normalde çok istikrarlısın aslında birde o nutellayı bir süre yimadinmi pek aranmıyor

kör kendinden bilirsempatiksalakcinni

Bayadır evde yoktu yemiyordum, eşim kapmış getirmiş geçen gün, kendisi de yemiyor, sanki beni test ediyor

Yine yoğurtlu makarnalar, mercimekli köfteler geçer gönümünden, saya saya uyurum ben de artık napıyım fisfisfis

oy kuzumaa,ne güzeel 1 günde iyi valla:lepi:
bugün pek iyi değilim canım ya,keyfim yok ne bileyim,kafam bulanık gibi:1closedeyes:
şule bu haftaki koçumuzmu oldu? ne çabuk sıkıldınız kız bendenbenneyaptımki
Şulecim tebrikler,hayırlı olsun,kolay gelsin,yopiği boş bırakma haasositososito
Yediklerimi yazayım durun(yada yemediklerimimi desemkaydirigubbakcemile3)
sabah çay ve çeyrek simit
ara yokmafoldumben
öğleyin tam 4 çatal yani tabağın 4te1i kadar sebzeli yoğurtlu makarna
akşam 2 çatal şakşuka,3 tanecik kuşbaşı et,yarım kase yoğurt,3 halka kalamar
böyle abuk sabuk bi liste işte,akşama kadar aç gezdim resmen yaa uff neyse yarın bakalım kaç kilo çıkcam

ayyy valla aynı dert bende de var
hepsi yattı uyuyorlar
ben de kahve içmiştim uykumu kaçırdı bi pc açim kızlar neler yapıyorlar bi bakim dedim
Kızlar amma dertlisiniz yahuuu :)) Bekarlık sultanlık mı yoksa :roflol:
zaten merve okadar değilde bubamız yetiyooşutarafagitti
birde gözleri sağlam olsa düşünemiyorumohaoldumsmile
Annadım canım.
Kız yaptığın hesaba bak, cadıııı kaydirigubbakcemile3 Gözleri sağlam olsaymış :roflol:

ayyyyy bebebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemm yaaaaaaaaa o nasil laf nasil laf senden hic sikiliniiriri mi anladin sen onu olumunekankayizsmile Şeniz cok super bi koc oldun canim benim ki hala da olesin SULEULKUCUGUMUN koclugu yarin basliyor insallahhhh ki YARIS da yarin basliyor hobaaaaaaaaaaaaa :teytey: cok super olacak coookkkk :asigim::asigim:

Koçum senden sıkılınır mı hiç yahu, yesalar bişeyler yapıyorlar yarış falan ben takip edemedim, bu arada sen süper menü yorumluyorsun, bir de nutella kavanozlarına çok güzel ceza veriyorsun, güzel koçum ilgini bizden esirgeme olur mu.

Ne yapıyorsunuz yahu, bana da anlatın belki ben de katılırım.

hepinize kolay gelsin diyeyim o zaman güzeller,bakalım galip kim olacakolumunekankayizsmile

Yine yoğurtlu makarnalar, mercimekli köfteler geçer gönümünden, saya saya uyurum ben de artık napıyım fisfisfis
:roflol:
Kız sus kötükedihüso Bundan sonra sana da çok dikkat etcem, yorgunum ben de o yüzden bişi yazmıyom ama o nutellaların hesabını sorcam kötükedihüso

Canım benim umarım öylesine bi sıkıntıdır, sabah yatınca hiçbişiciğin kalmaz.
Koç olayını bilmiyom canım, koçluğun hala devam ediyor kaydirigubbakcemile3
Aaaa cidden hiçbişi yememişcim canım ya, üzme kendini (

opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5
canım beiiimm

scylla cım nbr nasılcın bebişim iyisin umarım
bandajların çıkmış gözün aydın resimlere baktım önceki burnun da güzelmiş kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…