50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebebeeem 1 haftalik siki yaris yapiyoruz 1 hafta boyunca asiri dikkat edilip gaza gelinecek karsi takima hep suikast planlari yapilacak ozellikle TRUF CAN yoldan cikarilmaya calisilacak cok cok dikkat edilecek ole normal haftalar gibi olmayacak hadi hohabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@gripincim canim sorulur mu yaaaa etiketlerde de yazdigi gibi yesa haftanin birincisi:)) ve de iyi uykular canim benim:)

ne ilgisi canım bebe mi o
o senle ilgilensin
bütün gün çocuklar yetmiyormuş gibi bide kocaları şımart .... yok yaaa

eh işte napayımm idare ediyoz o evdeyken onun tarzında gidililiyor kaydirigubbakcemile
hani yorgun yaa birde şu gececilik yokmu illet bişeyakannehir

Birz geç oldu cvp kusura bakma ama ben o hareketi genelde ayakta yapyorm sabt durup backlarmı açıp kaptyorm birde yan yatp da yapyorm

anam bugün demiştim bende varım diyee :jeyyar:
kimse gürmedi herhallülülülülülü

scylla cım nbr nasılcın bebişim iyisin umarım
bandajların çıkmış gözün aydın resimlere baktım önceki burnun da güzelmiş kız

oğlum 11 kızım da 3 yaşında canım
ama bütün gün şu vaziyetteleralsanaalsanasmile

Çok sağol canım senin de işin zormuş, benim acil yatmam lazım, çok öpüyorum hepinizi, iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan

Birz geç oldu cvp kusura bakma ama ben o hareketi genelde ayakta yapyorm sabt durup backlarmı açıp kaptyorm birde yan yatp da yapyorm

ben de onlardan da yapayim bari canim benim sabit duruyosun once sag ac kapa 10-20 diyelim sonra sol deemi bi baska bi seyi yok yan yatip ac kapa zaten yillarin hareketi -tatlicadiarzu- saolasin canim benim de bu yatarak yapmayi da sevdim calistiriyor sanki bi yerleri bilemedim nereyi ama -tatlicadiarzu-

[
a gerçekten mi benim bu yarıştan haberim yok
kaçırmışım

canim yarin basliyor kacirmadin ama en onemli kismini unutma bak trufa kaarsi birlik olunacak hehehhe :lepi:

anam bugün demiştim bende varım diyee :jeyyar:
kimse gürmedi herhallülülülülülü

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ooooooooooooooooooooooooooo supermis canim yaaaaaaaaaaaaa hadi bakalimmmm Şeniz ben bi suru kisiyi eledim zaten bi kac kisi kaldi hehehe aklinialirimsmile

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ooooooooooooooooooooooooooo supermis canim yaaaaaaaaaaaaa hadi bakalimmmm Şeniz ben bi suru kisiyi eledim zaten bi kac kisi kaldi hehehe aklinialirimsmile

benden korkun derimmmmm zımbırtım bugün 2 günü yarın 3 ondan sonra vücuttaki su da gidiyooo şakkıdı

yani en az 1 kilosu 500 gr da öyleesositososito

yanii bu iş kesinnnhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…