ne ilgisi canım bebe mi o
o senle ilgilensin
bütün gün çocuklar yetmiyormuş gibi bide kocaları şımart .... yok yaaa
Kuzum kıyamam çok mu yoruyor çocuklar seni kaç yaşındaydılar?
iyi uykular arkadaşlar,çook öpüyorum,tatlı rüyalar
bebebeeem 1 haftalik siki yaris yapiyoruz 1 hafta boyunca asiri dikkat edilip gaza gelinecek karsi takima hep suikast planlari yapilacak ozellikle TRUF CAN yoldan cikarilmaya calisilacak cok cok dikkat edilecek ole normal haftalar gibi olmayacak hadi hohabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[
a gerçekten mi benim bu yarıştan haberim yok
kaçırmışım
@cemrenil canim benim o dedigin hareketi ben duzenli yapmaya calisiyorum dun ve bugun de yaptim mesela umarim ise yariyordur
@bugun ic bacak ile ilgili bi hareket daha soyleyen can arkadasimiz canim yere yatiyosun bacaklarini havaya kaldirip acip kapatiyorsun degil mi lastik bagla demissin de o imkanim olmadigi icin direkt ole yaptim 20 tane umarim ise yarar ic bacak ve selulit sorumlarim var da:/(()()
bebebeeem 1 haftalik siki yaris yapiyoruz 1 hafta boyunca asiri dikkat edilip gaza gelinecek karsi takima hep suikast planlari yapilacak ozellikle TRUF CAN yoldan cikarilmaya calisilacak cok cok dikkat edilecek ole normal haftalar gibi olmayacak hadi hohabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@gripincim canim sorulur mu yaaaa etiketlerde de yazdigi gibi yesa haftanin birincisi:)) ve de iyi uykular canim benim:)
Tatlı rüyalar canım.
Kızlar ben de kaçıyorum, iyi geceler hepinize, öptüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
scylla cım nbr nasılcın bebişim iyisin umarım
bandajların çıkmış gözün aydın resimlere baktım önceki burnun da güzelmiş kız
oğlum 11 kızım da 3 yaşında canım
ama bütün gün şu vaziyetteleralsanaalsanasmile
Çok sağol canım senin de işin zormuş, benim acil yatmam lazım, çok öpüyorum hepinizi, iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
Birz geç oldu cvp kusura bakma ama ben o hareketi genelde ayakta yapyorm sabt durup backlarmı açıp kaptyorm birde yan yatp da yapyorm
[
a gerçekten mi benim bu yarıştan haberim yok
kaçırmışım
anam bugün demiştim bende varım diyee :jeyyar:
kimse gürmedi herhallülülülülülü
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ooooooooooooooooooooooooooo supermis canim yaaaaaaaaaaaaa hadi bakalimmmm Şeniz ben bi suru kisiyi eledim zaten bi kac kisi kaldi hehehe aklinialirimsmile
kizlar merhaba nasilsinizz??
kizlar merhaba nasilsinizz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?