Geçmiş olsun lachesiscim opuyorumnanaktan İlk fırsatta fotoları bekliyoz artıkın :dance:
Şulecim spor olmuş işte sana da) Abur cubur almadın diye umuyorum :))
Hoşgeldin xaysex yeni mi katıldın aramıza, 59 u bekleme. Cidden insan kilo verince ayrı bi keyifleniyo))
Kesin şişlikten fıstık. Çoook büyük geçmiş olsun canım kaydirigubbakcemile3Sağol bebişim koydum bile, burda ameliyat olcak arkadaşlar görsün diye, yamuk biraz şuan gerçi ama şişlikdendir inşallah.
canım bu topiği cuma günü görmüştüm ama o zaman 60 çıkmıştım baskülde dedim diğer topiğe hiç takılmadan burayı hedef aldım ama inşallah vermişilmdir sabah yazarım ne çıkarsa
Kesin şişlikten fıstık. Çoook büyük geçmiş olsun canım kaydirigubbakcemile3
bir hareket daha var bi spor hocası göstermişti iç bacak için.Yan yatıyorsn mesela sağ tarafına yattğnda sol bacağn sabit, sağ bacağn yani altta kalan bacağnı kaldırmaya çalışyorsn bilmem anlatabildm mi ama bu da çok etkili
Azcık bilgisayar başından kalkıyom tuzdan başlayıp don lastiğinden çıkıyorsunuz. Ne diyonuz kızlar -tatlicadiarzu-
Yasemin senle de doğru düzgün konuşamıyoz ne zamandır senağlama
Linguistcim zuzum, dün de mi yawuklunla konuştun aklinialirimsmile
yavv nasıl kafam bozuluyor biliyormusun
benim girdiğim zamanda kimse olmuyor:sinifsinif:
amman cıvık onlar boşver lülülülülülüheheh dogru valla bayanssulusmile
Şeniz Şeniz
benim kesin YASEMCIGIMI bulmam lazim nerdesinnnnnnnnnn huuuuuuuuuu canim yaaa cabuk ask ve ceza kritigi yapacagim hehehhe kaydirigubbakcemile
ayy su savasa sinir oluyorum ben yaa Allahin abazasi akli fikri tovbe tovbe :mymeka: yemin ederim tek derdi kizi goturmek benim agzimi bozuyorklava:
aynen büyük çocuk çok fenaa((eşim))YASEMİN çocuklardan fırsat bulup nete gelemiyo herhal
@masallah suleulkucum :) bebem senin adin artik masallah suleulku yiyiz iste nasil olalaim sen nasilsin bakalim aksam neler yedin disarda :")
@yasemcigimmm canim gozlerim yollarda kaldi yahuu
@scyllacigim canim hayirli ugurlu olsun baktim resimlerine masallah masallah giderek de daha super olacak insallah
@dulcinecim yazacak bi seyim yok ama icimden geldi bi opeyim:)
@xaysex hosgeldin canim aramiza yarin kilo bildirim gunumuz cok super seyler gormek umuduyla :)
@herkeslere yarinki kocumuz suleulkuyu simdiden gozlerinden opun :))
aynen büyük çocuk çok fenaa((eşim))klava:
Sağol bebişim koydum bile, burda ameliyat olcak arkadaşlar görsün diye, yamuk biraz şuan gerçi ama şişlikdendir inşallah.
Gripin de ingilizce öğretmeni. Gripincim nerdesin yaw, sabahtan beri kilomu söylemeyi bekliyom sana :teytey:
selam.
aç karnına ılık su+ ballı, elma sirkeli sıcak su
sabah: k-flakes+activia
ara: yarım yeşil elma
öğle: çoban salata (z.yağlı)+bir dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
ara: bir dilim tam tahıllı+bir parça kaşar+nescafe
ara: yarım yeşil elma+3 adet form bisküvi
gün içinde 3 fincan mate+yeşil çay, bir fincan adaçayı
akşam k-flakes+ acitivia yiycem, 18:30da falan...
not: dün yazmadım; çünkü arkadaşıma gittim ve offf neyse((
bugünkü yediklerimi yazayım ama bugun gofret yedim. bugun aç karnı markete gittim ve sonucu 1 gofret oldu
SABAH
1 dilim ekmek
1 yumurta
2dilim yarım yağlı peynir
domates
maydanoz
yeşil çay
ÖĞLE
Öğle yemeğimde çok saçma oldu eve gitmedim ve 1 adet kurabiye ile şekersiz çay içtim
ARA
1muz ve incir
AKŞAM
kabak yemeği yiyeceğim başka da birşey yemiyeceğim
öğle yemeğini düzgün yemeyince saçma bir gün oldu yarın inşaallah daha düzenli olacağım
@scyllacigim canim hayirli ugurlu olsun baktim resimlerine masallah masallah giderek de daha super olacak insallah
QUOTE]
Çok sağol canım, inşallah.
Lachesiscim afiyet olsun, bence yat uyu ya da süt iç. Moralini de hiç bozma.
İçtim sütü biraz kestim yine de bir gurultu var midem de, yatarım birazdan:)
selam finduk biraz daha iyisindir inşallah bak yaz geliyo alma şu nutellayıkaydirigubbakcemile3
Sağol bebeğim daha iyiyim, atıcam valla ya başıma bela bu nutella, verdiğim kiloları hep onun yüzünden geri alıyorum
Sen nasılsın kuzum?
Bu arada şulecim, koçluğun hayırlı olsun, ben seni çok uğraştırıcam, bana çok kızma olur mu? Öpeyim yanaktan Şeniz
Ayy canım benim ya, hoşgeldin opuyorumnanaktan
geldim geldim,kuzuuumm kaç oldun,verdinmi gııız?kaydirigubbakcemile5
QUOTE]
Çok sağol canım, inşallah.
İçtim sütü biraz kestim yine de bir gurultu var midem de, yatarım birazdan:)
Sağol bebeğim daha iyiyim, atıcam valla ya başıma bela bu nutella, verdiğim kiloları hep onun yüzünden geri alıyorum
Sen nasılsın kuzum?
Bu arada şulecim, koçluğun hayırlı olsun, ben seni çok uğraştırıcam, bana çok kızma olur mu? Öpeyim yanaktan Şeniz
ayy ben çok iyiyim kendime geldim bugün zemuszemus
ama sen normalde çok istikrarlısın aslında birde o nutellayı bir süre yimadinmi pek aranmıyor
kör kendinden bilirsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?