50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız iyisiniz maşalllah kilolar verilince keyflere de diyecek yok dimi ya kızlar bende yarın tartılcam inşallah 59 umdur geçen gün 60.3 gramdım siz anlarısınz ya canım sıkıloyr oysa sizin anlattıkrınıza da baktım ben bu kadar yemiyom ama ben tek yürüyüş yapıyom

Kızlar bandajlarım çıktı çok mutluyum delikafadulden
Oh be dünya varmış:)

Şulecim spor olmuş işte sana da ) Abur cubur almadın diye umuyorum :))

Hoşgeldin xaysex yeni mi katıldın aramıza, 59 u bekleme. Cidden insan kilo verince ayrı bi keyifleniyo ))

Şulecim spor olmuş işte sana da ) Abur cubur almadın diye umuyorum :))

Hoşgeldin xaysex yeni mi katıldın aramıza, 59 u bekleme. Cidden insan kilo verince ayrı bi keyifleniyo ))

canım bu topiği cuma günü görmüştüm ama o zaman 60 çıkmıştım baskülde dedim diğer topiğe hiç takılmadan burayı hedef aldım ama inşallah vermişilmdir sabah yazarım ne çıkarsa

Sağol bebişim koydum bile, burda ameliyat olcak arkadaşlar görsün diye, yamuk biraz şuan gerçi ama şişlikdendir inşallah.
Kesin şişlikten fıstık. Çoook büyük geçmiş olsun canım kaydirigubbakcemile3

canım bu topiği cuma günü görmüştüm ama o zaman 60 çıkmıştım baskülde dedim diğer topiğe hiç takılmadan burayı hedef aldım ama inşallah vermişilmdir sabah yazarım ne çıkarsa

Kusura bakma canım ya, o kadar yeni arkadaş geliyo ki, unutuyom doğal olarak ayrıntıları :kedi: Direkt buraya takıl canım 67, 65 olan arkadaşlar da var aramızda kaydirigubbakcemile5 Cidden bu sıralar motivasyon yüksek burda

@masallah suleulkucum :) bebem senin adin artik masallah suleulku yiyiz iste nasil olalaim sen nasilsin bakalim aksam neler yedin disarda :")

@yasemcigimmm
canim gozlerim yollarda kaldi yahuu

@scyllacigim canim hayirli ugurlu olsun baktim resimlerine masallah masallah giderek de daha super olacak insallah

@dulcinecim
yazacak bi seyim yok ama icimden geldi bi opeyim:)

@xaysex
hosgeldin canim aramiza yarin kilo bildirim gunumuz cok super seyler gormek umuduyla :)

@herkeslere yarinki kocumuz suleulkuyu simdiden gozlerinden opun :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin şişlikten fıstık. Çoook büyük geçmiş olsun canım kaydirigubbakcemile3

Sağol fıstık bu arada biz bugün dışardaydık pizza yedim ya, erken yedim, şimdi de açım olcak iş değil Yarın da tartı günü, dün de nutella faciası yaşanmıştı, ben kesin verdiklerimi geri aldım, fazlasını almasam bari

Yesacım cadıcım mucuk mucuk mucuk, bi daha mucuk kaydirigubbakcemile3

Lachesiscim afiyet olsun, bence yat uyu ya da süt iç. Moralini de hiç bozma.

evet canım anladım hareketi ama daha önce hiç yapmadım

ilgin için saol hep beraber yapıcaz inşallah:lepi:

amman cıvık onlar boşver lülülülülülü
YASEMİN çocuklardan fırsat bulup nete gelemiyo herhal
aynen büyük çocuk çok fenaa((eşim))klava:

sen bide bana sor dakikaları sayıyorum şimdi işe gittide rahatladımmdelikafadulden

@cemrenil canim benim o dedigin hareketi ben duzenli yapmaya calisiyorum dun ve bugun de yaptim mesela umarim ise yariyordur

@bugun ic bacak ile ilgili bi hareket daha soyleyen can arkadasimiz canim yere yatiyosun bacaklarini havaya kaldirip acip kapatiyorsun degil mi lastik bagla demissin de o imkanim olmadigi icin direkt ole yaptim 20 tane umarim ise yarar ic bacak ve selulit sorumlarim var da:/(()()

Gripin de ingilizce öğretmeni. Gripincim nerdesin yaw, sabahtan beri kilomu söylemeyi bekliyom sana :teytey:

geldim geldim,kuzuuumm kaç oldun,verdinmi gııız?kaydirigubbakcemile5

iyi fena değil,bakalım yarın kaç kiloda olucan,hadi bakalım iyi haberlerzemuszemus

güzel sayılır,gerçi öğle pek olmamış ama benimkini duysanız sizinkinin yanında :kedi: enazından kahvaltın güzel olmuş

geldim geldim,kuzuuumm kaç oldun,verdinmi gııız?kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldiiiiiiiiin opuyorumnanaktan OH BE YA sonunda geldin Şeniz Ben saaa dün dediydim, dün 56,7 çıkyıdım tartı bugüüüüüüüüüüüüüüün 56,2 (hem az yedim hem de çok wc ye çıktım, o yüzden herhal) :))

Nasılsın canım, hiç gelmedin, keyifler iyidir umarım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…