50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar herkeseeee opuyorumnanaktan
Ayrıca hayırlı cumalarrr
güneşli başlayan ve devam eden günlere bayılıyorum yaaaa sositososito
aslında üzgün olmam lazım
sabah tartıldım ve tekrar 54,5 olduğumu gördüm. Yani 400 gr almışım bu hafta mirmirmirmir
ama hep hafta içi gittiğim misafirlikler yüzünden oldu .
bir gün eltime, bir gün kayınvalideme,dün de anneme gittim yemeğe ve beni mahvettilerr senağlama
e gittiğim günler yemekler bir yana lessielerimide yapamadım maalesef. Çok üzgünüm çoook
napalım,artık gelecek hafta düzene girerim ve tekrar kilo vermeye başlarım inşallah.. :Saruboceq:

Bu arada kilo veren bütün arkadaşlarımı kocaman tebrik ediyorum vereliniortak

not : peppermintcim büyük geçmiş olsun arkadaşım.şu anda yoksun ama geçmişi yeni okudum ve gerçekten üzüldüm.inşallah bir an önce bel ağrılarından kurtulursun. :1hug:

sağol canımcım sana da
kilo verememişsin ama üzülma haftaya daha iyi verirsin.

sağol canım
ama veremiyorum ben
bir ayda 1.5 kilo gidiyo sadece
ve birden gidiyo
nasıl oluyo anlamadım valla
önceden bu kadar kiloyu 1 haftada verirdim şimdi ise 1 ay da
ne oldu bana anlamıyorum çözemedim gitti
ama olsun bunada şükür en azından veriyorum yavaş da olsa

selam kızlar kendimi bildim bileli sürekli yediklerimden kısıyorum bünye itibari ile ne yesem yarıyo kilo alabilecek bir yapım var 1,57 boyum 53 kiloyum 48 olmak istiyorum şimdilik 45 e kadar yolu var görünüşte zayıfım ama bacaklarım kalın onların incelmesi gerek çünkü yürüüken güçlük çekiyorum bazen birbiine değdiği için sabahları normal kahvaltımı ediyorum peynir 3,4 adet zeytin fazlası yağ yapıyo çay zaten tatlıyla aram yok 2 dilim beyaz ekmek(fazla ama dayanamıyorum ekmeğe) domates az ama salatalık fazla yiyorum, öğlenleri yemek yemiyorum benim en büyük kaybım bu olsa gerek alışkanlık öğlen canım yemek yemek istemiyor ama acıktığımda bisküvi tarzında şeyler atıştırıyorum akşamda 6,30 da yemeğimi yiyorum ama akşamda gözüm ne görürse hepsinden yani sabah başlıyorum diyete akşam olmadan sona eriyor. şimdiye kadar ne aldım ne verdim böyle devam etti..
ama 22 nsanda bir tane zayıflama hapına başladım (santevit acai berry) yani dün bakalım etkisini bekliyorum zaten fazla bişi yedrtmiyor. çok şaşırdım iştah kalmadı. akşamda o kadar yemedim. bir de bisiklete biniyorum artık evde var. 20 gün kullanacağım tokluk hissi veriyo ama kullanan başka kimse bulamadım nette. eğer işe yararsa haber veririm. sositososito

bence hemen bırak cok zararlı o tarz seyler bende senın gıbı almıstım dun aksam hepsını cope attım hemde 2 hafta kadar kullandım pek bı faydasını gormedım

gunaydin kizlarr..

oncelikle gecmis olsun dileginde bukunan ; yesa, prenses, klik, katrece ve diger arkadaslarim hepinize coookk tsk. ederim.

bugun dune nazaran iyi sayilirim.

sadece yuruyus yapiyorum ve yatiyorum , bir de yemek hazirliyorum, isguc yapamiyorum bu ara.

iyileseyim de gerekirse yardimci tutarim eve napayim.

neyse gelelim asil meseleye,

bu sabah coookk mutluyum;
54,5 oldum. 400 gr. verdim. uzunnnn bi aradan sonra ilk kez bu kadar kilo veriyorum.
spatz cnm ben hedefi tutturdum (bu cuma 54,5, 30 nisan da 54 demistik hatirlarsan ) sen ne alemdesin??

klik cnm uzulme, 400 gr alsan da cok iyi kilo verdiginden onemli degil.. bu hafta atarsin onu, yetr ki h.sonu kacirma.

hee bu arada sanirim corek otu bana fayda etti, cunku listemdeki tek degisiklik corek otuna baslamam, ha bir de bu hafta hiccc nutella yemedim. onun da etkisi olmustur diy mi... bir de haftanin ilk gunleri bisiklet, son gunleri de yuruyus yaptim.

hepinizi cok optum simdilik.. byeeeee

arkadaslar bu yesıl cayla zayıflayan var mı??bırz arastırdımda her yemekten sonra bır fıncan ıcın dıyorlar

arkadaslar bu yesıl cayla zayıflayan var mı??bırz arastırdımda her yemekten sonra bır fıncan ıcın dıyorlar

ben geçen sene bayağı uzun bir süre,her gün 1 fincan form çaylarından içtim. ve 58 kilodan 55 kiloya düştüm ama çayı bıraktıktan sonra verdiğim 3 kiloyu geri aldım maalesef.yani bunu çaya bağlamıyorum tabii.çünkü şu andada bitki çayı içiyorum.ama yanında spor ve düzenli beslenmemi de katarak.

Bende sporumu yapmaya basladım duzenlı olarak yapıyorum ama sımdı yesıl caya da baslıcam.ayrıca sabah sabahmoralım bozuldu arkadasım dıyetısyene gıtmıs haftada 1 kılo vermelısın demıs.fakat ben 18 gunde 1,5 kıloyu zor verdım

bu konularda fazla bilgim yok ama bence 18 günde 1,5 kilo vermekde bence bir başarıdır. vereliniortak

Tebrkler kuzum çok sevindim ne kadar verdin?

Canım geçen hafta çok verdiysen bu hafta vermemen normal öyle oluyor genelde.

Günaydın canım, yardımcı tut tabi sakın iş yapmzemuszemusa, dikkat et kendine.
Kilo vermene, çok sevindim kendim vermiş gibi:)

Ben de geçen hafta 58 çıkmıştım , 57.6ya geri döndüm, aldığımı vermişim sadece, hala 57.6'nın altını göremedim, olsun ona da şükür, regl olcam bir de şişkinlikte vardır dimi?

Trufcım resimler nerde kuzucum bayanssulusmile

günaydın kızlar bugün en mutlunuz benim

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sabah kalkar kalkmaz tartıya koştum ve gördüğüm rakam 58.0

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
galiba ay sonuna hedeflediğim 57 ye ulaşıcam

TEBRİKLER!!!!alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…