iyi geceler fıstıklar opuyorumnanaktan
neler yapıyosunuz bakayımmaklinialirimsmile
yesa cnm yoğurtsuz mu olması gerekiyor aslında ozaman bidaha ki sefere yoğurtsuz denicem bakalım verebilecekmiyim acelem yok zaten haziran gibi 56 olsam yeter
yirim seni gız datlu yesacımm Şeniz çarp gelene geçene delikafaduldenan
yaw yine aynı yere gelcek konuda muayene olurken asteğmen olamazsın demişler kuzuma çok salak bi nedenden ötürü bizde sewiniyoduk ve tüm planları ona göre yaptık bana okuldaki asker eşleri kesin uzun çıkar hiç kısa bekleme falan diyodu bende yok uzun çıkmıcak derken böle oldu ve 5 ay geçti hala alışamadımne güzel ewlencektik hayırlısıylan yaw bu yaz kafamçokkarıştı ne bilem yaw özlüyom işte yanımda olsun istiyom :asigim:
cicegimm ellerine saglik hayatimmm
papatesliyide ayni kabakli gibi yapiosun dimi cimcimem?
aman da aman aman da aman kimler gelmis kimler gelmis hobaaaaaaaa yandan yandan hadeee oturmaya mi geldik valla darilirim ben de senin kizinin dugunun de oynamam bak laelaelaelaelae
evet canim benim yogurtsuz sutsuz tam 1 ay gecmesi lazim canim benim dikkat et 1 ay gecmeden yapmaa olumunekankayizsmile
saolasin canim ben de seni yirimmmŞeniz carpmak kac kalori yakar acaba heheh delikafadulden yiwrim yas kacti bi de senin yahuu merak ettim şakkıdı
Hoşgeldin tontişkom kaydirigubbakcemile3 Davul gibi şişim onun dışında iyiyim sempatiksalakcinni Sen nasılsın?
e
y
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
hoşbuldum tatlışımokudum canım olur bazen öyle ben dün şitim meselaa ama ödem olarak sanırım suyu aziçince oluyormuş ama seninki leblebinin gazı olabilirkaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canımcımmm olumunekankayizsmile
İnternetten bulmuştum tarifi canım, beyaz peynir, dereotu, yoğurt yumurta falan koyuyorsun azcık un, bol çörek otlu. Patatesleri rendeleyebilirsin de minik küp küp doğrayabilirsin de.
hoşbuldum tatlışımokudum canım olur bazen öyle ben dün şitim meselaa ama ödem olarak sanırım suyu aziçince oluyormuş ama seninki leblebinin gazı olabilirkaydirigubbakcemile3
canimmm benim guzelmis tarif bende yapayimmm oonumuzdeki hafta kismetse cicegim
Anladım canım, nasıl bi bozguna uğradığını tahmin edebiliyom :1hug: Ama bak taaaa aralıkta gitti ve nisan bitiyor, zaman:umursamaz: çok çabuk geçiyor olumunekankayizsmile Bi de özlem hissediğin zaman, üzerinde durma geçiştir, başka şeyler düşün... Bu kilo verme olayı çok yardımcı oldu bana... bi taraftan gelecek diye seviniyom, bi taraftan daha benim zaman ihtiyacım var diyom hedefe ulaşmak için sempatiksalakcinni
hoşbuldum fıstığımmmmmmopuyorumnanaktanhosgeldinnn canimin ici
lokumun biricik annecigi
:roflol: Utandım valla :kedi: Menün sporun nasıldı, sana sormayınca kaytarırsın diye soruyom aklinialirimsmile
Yap canım ama bunun kaloriisi biraz daha fazladır, ona göre tüket:)
Yasemin bebeeem hoş geldin kuzum a.s.
Yap canım ama bunun kaloriisi biraz daha fazladır, ona göre tüket:)
Yasemin bebeeem hoş geldin kuzum a.s.
Prenses ve lachesis ahçı adayları, kızlar yapmayın etmeyin yaw, gözüm aç benim, canım çekiyo hepsinden :)))
Prensescim Lance Armstrongum daha ne nolsun, maşallah :))
bi tibet yapacagim canim benim sanirim galiba muhtemelen buyuk olasilikla :))
linguistcim yas kemale ermis gercekten de hehe:)))
yorgunum dostlarim yorgunum yorgunnnn
bi tibet yapacagim canim benim sanirim galiba muhtemelen buyuk olasilikla :))
linguistcim yas kemale ermis gercekten de hehe:)))
yorgunum dostlarim yorgunum yorgunnnn
Linguistcim hasret dolu zuzum kaydirigubbakcemile3 callanı bırakmadım da vakit ayıramadım, bi de callanı spordan çok esneme hareketleri ya, o yüzden daha çok kalori yakan şeylere vakit ayırıyom, yarın sadece callan yapabilirim yerimseniben
Yasemincim oburum, spor da yapmadın anlaşılan alsanaalsanasmile
Yesacım yorgunum, yat uyu kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben de film izlicem ayıptır söylemesi, o yüzden hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?