50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler fıstıklar opuyorumnanaktan
neler yapıyosunuz bakayımmaklinialirimsmile

aman da aman aman da aman kimler gelmis kimler gelmis hobaaaaaaaa yandan yandan hadeee oturmaya mi geldik valla darilirim ben de senin kizinin dugunun de oynamam bak laelaelaelaelae

yesa cnm yoğurtsuz mu olması gerekiyor aslında ozaman bidaha ki sefere yoğurtsuz denicem bakalım verebilecekmiyim acelem yok zaten haziran gibi 56 olsam yeter

evet canim benim yogurtsuz sutsuz tam 1 ay gecmesi lazim canim benim dikkat et 1 ay gecmeden yapmaa olumunekankayizsmile

yirim seni gız datlu yesacımm Şeniz çarp gelene geçene delikafaduldenan

saolasin canim ben de seni yirimmmŞeniz carpmak kac kalori yakar acaba heheh delikafadulden yiwrim yas kacti bi de senin yahuu merak ettim şakkıdı

Anladım canım, nasıl bi bozguna uğradığını tahmin edebiliyom :1hug: Ama bak taaaa aralıkta gitti ve nisan bitiyor, zaman:umursamaz: çok çabuk geçiyor olumunekankayizsmile Bi de özlem hissediğin zaman, üzerinde durma geçiştir, başka şeyler düşün... Bu kilo verme olayı çok yardımcı oldu bana... bi taraftan gelecek diye seviniyom, bi taraftan daha benim zaman ihtiyacım var diyom hedefe ulaşmak için sempatiksalakcinni

cicegimm ellerine saglik hayatimmm
papatesliyide ayni kabakli gibi yapiosun dimi cimcimem?

İnternetten bulmuştum tarifi canım, beyaz peynir, dereotu, yoğurt yumurta falan koyuyorsun azcık un, bol çörek otlu. Patatesleri rendeleyebilirsin de minik küp küp doğrayabilirsin de.

:1hug: baya bi kalori harcarsın canım :roflol: yaş 25 bebemmm bayanssulusmile

Hoşgeldin tontişkom kaydirigubbakcemile3 Davul gibi şişim onun dışında iyiyim sempatiksalakcinni Sen nasılsın?

e

hoşbuldum tatlışımokudum canım olur bazen öyle ben dün şitim meselaa ama ödem olarak sanırım suyu aziçince oluyormuş ama seninki leblebinin gazı olabilirkaydirigubbakcemile3

y
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

hoşbuldum canımcımmm olumunekankayizsmile

hosgeldinnn canimin ici
lokumun biricik annecigi

İnternetten bulmuştum tarifi canım, beyaz peynir, dereotu, yoğurt yumurta falan koyuyorsun azcık un, bol çörek otlu. Patatesleri rendeleyebilirsin de minik küp küp doğrayabilirsin de.

canimmm benim guzelmis tarif bende yapayimmm oonumuzdeki hafta kismetse cicegim

hoşbuldum tatlışımokudum canım olur bazen öyle ben dün şitim meselaa ama ödem olarak sanırım suyu aziçince oluyormuş ama seninki leblebinin gazı olabilirkaydirigubbakcemile3

:roflol: Utandım valla :kedi: Menün sporun nasıldı, sana sormayınca kaytarırsın diye soruyom aklinialirimsmile

kizlar bugun spor olarak 120dakika bisiklet yaptim dun bi saat yurudum ama bugun disari cikamadim

Prenses ve lachesis ahçı adayları, kızlar yapmayın etmeyin yaw, gözüm aç benim, canım çekiyo hepsinden :)))

Prensescim Lance Armstrongum daha ne nolsun, maşallah :))

delüüüü :roflol: :roflol: birlikte dewam edersiniz canım oda sana ayak uydurur hatta pek bi güzel olur yerimseniben
ewet ya zaman geçiyo aslında yaz tatili gelse daha da çabuk geçcektir hihoyyyt ay bak düşündükçe başım ağrıdı konuyu değiştirem sen callan ı bıraktın mı gııı :jeyyar:

hosgeldinnn canimin ici
lokumun biricik annecigi
hoşbuldum fıstığımmmmmmopuyorumnanaktan

:roflol: Utandım valla :kedi: Menün sporun nasıldı, sana sormayınca kaytarırsın diye soruyom aklinialirimsmile

menüm iyidi hoştu saat 10 da aşkı memnuyu seyrederken daqlu krizim geldii olan oldu
Yap canım ama bunun kaloriisi biraz daha fazladır, ona göre tüket:)

Yasemin bebeeem hoş geldin kuzum a.s.

hobuldum şekekimmmmŞeniz

bi tibet yapacagim canim benim sanirim galiba muhtemelen buyuk olasilikla :))

linguistcim yas kemale ermis gercekten de hehe:)))

yorgunum dostlarim yorgunum yorgunnnn

Yap canım ama bunun kaloriisi biraz daha fazladır, ona göre tüket:)

Yasemin bebeeem hoş geldin kuzum a.s.

tamam hayatimm az yirimm bende saol kuzumm Şeniz

Prenses ve lachesis ahçı adayları, kızlar yapmayın etmeyin yaw, gözüm aç benim, canım çekiyo hepsinden :)))

Prensescim Lance Armstrongum daha ne nolsun, maşallah :))

oyy sorma canim nerden aklima geldi bilmiom ama canim citir citir ince sarilmis citirik olmus sigara boregi cekti kafamçokkarıştı
donem donem oluyo boyle hayatimmm is kazasiz belasiz bu donemleri atlamak kaymagim

bi tibet yapacagim canim benim sanirim galiba muhtemelen buyuk olasilikla :))

linguistcim yas kemale ermis gercekten de hehe:)))

yorgunum dostlarim yorgunum yorgunnnn

yavvv çarppaktan şırkıldın be bebişimmmm aklinialirimsmile
nasılsın canım çok mu yoruyorlar seni ordaa: kafalarına yerler klava:

Linguistcim hasret dolu zuzum kaydirigubbakcemile3 callanı bırakmadım da vakit ayıramadım, bi de callanı spordan çok esneme hareketleri ya, o yüzden daha çok kalori yakan şeylere vakit ayırıyom, yarın sadece callan yapabilirim yerimseniben

Yasemincim oburum, spor da yapmadın anlaşılan alsanaalsanasmile

Yesacım yorgunum, yat uyu kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben de film izlicem ayıptır söylemesi, o yüzden hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

iyiseyirler bitanecikimmmmm
bakalimm nasil bulcaksin yorumlarini bekliomm sekercimmm
iyigecelerr tatliruyalar fistiskomm ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…