Yasemincim oburum, spor da yapmadın anlaşılan alsanaalsanasmile
[n
Linguistcim hasret dolu zuzum kaydirigubbakcemile3 callanı bırakmadım da vakit ayıramadım, bi de callanı spordan çok esneme hareketleri ya, o yüzden daha çok kalori yakan şeylere vakit ayırıyom, yarın sadece callan yapabilirim yerimseniben
Yesacım yorgunum, yat uyu kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben de film izlicem ayıptır söylemesi, o yüzden hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Linguistcim hasret dolu zuzum kaydirigubbakcemile3 callanı bırakmadım da vakit ayıramadım, bi de callanı spordan çok esneme hareketleri ya, o yüzden daha çok kalori yakan şeylere vakit ayırıyom, yarın sadece callan yapabilirim yerimseniben
Yesacım yorgunum, yat uyu kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben de film izlicem ayıptır söylemesi, o yüzden hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
İyi geceler, iyi seyirler canım, ben de ödevime döneyim kuzular, bugün bitirmem lazım, çok öpüyorum hepinizi, iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan
iyiseyirler bitanecikimmmmm
bakalimm nasil bulcaksin yorumlarini bekliomm sekercimmm
iyigecelerr tatliruyalar fistiskomm ŞenizŞenizŞenizŞeniz
İyi geceler, iyi seyirler canım, ben de ödevime döneyim kuzular, bugün bitirmem lazım, çok öpüyorum hepinizi, iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan
Öptüüüüm opuyorumnanaktan
doru diyon yesacım :roflol: :roflol:
yavvv çarppaktan şırkıldın be bebişimmmm aklinialirimsmile
nasılsın canım çok mu yoruyorlar seni ordaa: kafalarına yerlerklava:
[C
Yesacım yorgunum, yat uyu kaydirigubbakcemile3n
hepinize iyi geceler bende çok yorgunum
hepinizi öptüüümmmmŞeniz
yaa canım bende su sureklı reklamı cıkan krem var ya ısım solemıyeyım almıstım duzenlı kullanamıyrm ama cokda bır faydası olmuo bence o sıra psıkolojımı duzeltmıstı o kadar para verıp alacagına onların ıcındede bızım kullndıgımız yaglardan var daha saglıklı sekilde katkı maddesı olmadan yağlarını sur. bu tur kremlerde falanda onemlı olan masaj yukarıya dogru masaj yaparak sur yağları.
Hic sorma bana...callan yaparken kendimi cok komik ve beceriksiz hissediyorum..saskin saskin bakiyorum ne yapiyor bunlar diye
bir de aklıma geldi bileniniz varsa bir yanıt versin :)) ben sıvı bir şey içsem de ya da bir yemek yesem de çok kısa süre içerisinde wcye çıkıyorum ..su içsem 5 dakikaya wcdeyim ..metabolizman hızlı da ondan diyorlar ama başka bir rahatsızlık olabilirmiki ...
selam kizlar;
bugun beni merak ettiniz mi?
kizlar belim bana asiri rahatsizlik vermeye basladi;
dun doktora gittim tekrar, fitik olabilir dedi, emar falan istedi.. :-(((
24 mayis da cihan aksoy dan randevum var ya , onu bekleyecegim.
bu arada da dinlenip, bu doktorun verdigi ilaclari kullanacagim.
he bir de, yuruyus didindaki tum sporlari yasakladi doktor :-((((((((((
kas gevsetici hap + yun korse + sabah aksan sicak su torbasi + jel
bunlari tavsiye etti doktor cnm,
gerci 1,5 aydir devam ediyorum bu tedavilere bi faydasi olmadi daha ama :-((
agir camasir sepeti kaldirmistim birgun, o gun basladi agrim :-(
Katrece Saraçım hiç bi kaybın olmaz, 2 günde 1 de gayet yoğun bi tempo guclubacismile
canim benim cok cok cok gecmis olsun gercekten de oturma bilg karsisinda oturamiyorsan dikkat et umarim gecer canim benim ben tartilmayacagim canim turkiyeye gidince tartilacagim insallah boshayallersmile ne kadar cok canim demisim yaaa anla peppercim bak degerinin canim benim canim:)
@TRUF CAN sac renginin en kisa zamanda oturmasini dileyerekten sonra yine en kisa zamanda fotonu sonra da yine en kisa zamanda kendini gormek istedigimi belirterekten mesajimin burada sonuna geldim Şeniz
Trufcum aslında senin 30 dan daha küçük giymen lazım bence, kotun bedeni darmış :dilcikar:
Afiyet bal şeker olsun o yediğin nimetler için, intense hariç amalmaz: Aynı şekilde kolaya da kızdım :mymeka: Gönülden tebrik ederim trufcum. Keşke ben de sana yetişebilsem boshayallersmile
Bilmiyorumki nasıl 53.9 olacam canım bu kadar günde, kilom çokken verme ihtimalim olurdu da şu an imkansız gibi sanırım... Ama elimden geleni yapacağım guclubacismile
Katrece Saraçım hiç bi kaybın olmaz, 2 günde 1 de gayet yoğun bi tempo guclubacismile
Prensenscim, mücver yağlı olmuş baya... Onun dışında her zamanki gibi harikasın, dünkü menün de süper kaydirigubbakcemile3 Yarınki kilonu çok merak ediyom aklinialirimsmile Buarada tatlı olarak kazandibi harika bi seçim olmuş. Sütlü tatlılarda favorimdir cokacimcoook Afiyet olsun, hiç bişi olmaz, zaten kazandibinin porsiyonları çok minik oluyo.
Peppercim çok büyük geçmiş olsun, umarım kötü bişi çıkmaz, iyi haberlerini bekliyor olacağım
yaaaaaaaaaaaaa canim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen ilk gun daha iyi koctun sanki hehheh pek begenirdin benim menulerimi noldu sana yahuu:))
gelelim aciklamalara ya da cevaplara ya da bahanelere artik hangisini kabul edersen:))
1- canim kasar hem azdi hem sabahin korunde hem de pek baska secenegim yok o zaman kahvaltilik gevregi soya geri doneyim ben:))
2- o zaman ogle yemegi sandvic geri doneyim yine hehe:))
3-offffffffff bu bakkal oldurecek beni yaa okulun hemen yanina yine bakkal kurarlar ki:))
4- pure ciss mi yaa biz arada yiyoruz valla (aksam yemegi onume geliyor ya bi de:)))
5- havuc azdi yuppi:))
6- canim pie ne diye cevrilir turkceye tart mi desem yahu bilemedim ama bana da tart hep tatli bi sey cagristiriyor ama tavuklu mantarli tart desem tatli bi sey anlasilmaz sanirim hehhee sasirdim iyice dur bakalaim:)
7- canim simdi servis tabagi dusun onu bazen 4e bol bazen 3 e bole az bi kenarinda havuc az bi diger kenarinda tart az bi diger kenarinda patates puresi gibi yani miktarlari ne az ne cok orta kadar:))
8- anlastic can koc:))
9-ben de operim al yanaktan can koc
10- simdi aklima geldi ask ve ceza izleyesim geldi onu actim dondugumde carpasim gelirse kusuruma bakmayin hemi hehe:))
kizlar gunaydinnnn
oncelikle hayirli cumalar dilerimm.herkesin 23 nisani kutlu olsunn
yasimiz kac olursa olsun icimizdeki cocuk hep kalsin olurmu bitanelerim
uyanir uyanmaz tartildimmm hemen cizelgemi duzelttim insallah hep boyle gitmeye devam eder canlar
simdi kahvaltimi edeyimmmmm gorusmek uzere
kizlar gunaydinnnn
oncelikle hayirli cumalar dilerimm.herkesin 23 nisani kutlu olsunn
yasimiz kac olursa olsun icimizdeki cocuk hep kalsin olurmu bitanelerim
uyanir uyanmaz tartildimmm hemen cizelgemi duzelttim insallah hep boyle gitmeye devam eder canlar
simdi kahvaltimi edeyimmmmm gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?