50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de bi yeşil çay içiyim bari. evde olma bana hiç yaramıyo. durmadan bi şeyler yiyesim geliyo çünkü.
bi şeyler içerek durumu kurtarıyım bari .

kizlar merhabaa
bugunku menumm
sabah---bi dilim kepek bi dilim light peynur
ogle posette balik ve yesil salata
araogun bi elma

ben de öyleyim niyeysep

bugün fazla kaçırdım ya yediklerimi yazsam bana akşam ne yemem konusunda fikir werrmisiniz

Sabah: 2 dilim kaşarlı omlet ,beyaz peynir 1 domates bir tanede küçük börek

Öğlen : canım çok çekti yemek yerine 4 tane kuru pasta , 1 kase çilek

Ara: 5 tane ayıcık Jelibon :) Ballı Adaçayı aklinialirimsmile

kizlar merhabaa
bugunku menumm
sabah---bi dilim kepek bi dilim light peynur
ogle posette balik ve yesil salata
araogun bi elma

Süper bir menü yine:) Şeniz

Çorba ile salata ya da yoğurt yiyebilirsin canım. Ya da herhangi bir sebze yemeği.

Kızlar canım sıkıldı resim ekledim, bugünüm ve hedefim eski kilom olaraktan bayanssulusmile

Acil 52 olmam lazım boshayallersmile

Şeniz hosgeldin cicegimmmmm saolasin kuzumm
aksamda korili zencefilli soya soslu tavuk kusbasi yapcamm kismetse tatliskom

Aaa ben de yapıyorum onu süper oluyor, geçen misafir geldiğinde yapmıştım, bunların dışında kekik, pul biber, bir de karışık bir tavuk ızgara bahartı atıyorum ben nefis oluyor cokacimcoook

Aaa ben de yapıyorum onu süper oluyor, geçen misafir geldiğinde yapmıştım, bunların dışında kekik, pul biber, bir de karışık bir tavuk ızgara bahartı atıyorum ben nefis oluyor cokacimcoook

cicegimmm bende koyayimm kekikle pul biber bide yanina pilavda canim istioo napsam hayatim?bugun hic ekmek hakkimi kullanmadim sabah bi dilim disinda yaparsam kalmamasi icin ne kadar pirincten yapayim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…