50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yemeğimi yemedim dedim ama gözüm saate kaydı şimdi. bu saatten sonra bi şey yiyemem ben. yatmadan önce bi meyve yerim sadece. zaten acıkmadım.

Azulcum, geçen seslendim çıkmışsın ) Nasılsın? Bence menün gayet güzel, baya az yemişsin hatta. Bu saatten sonra çok az yiyebilirsin. Yoğurt ya da süt, çorba içceksen de çok yağlı olmamalı çorba.

kil maskesi arındırıyo canım baya bi hoş oluyo yazın yapmaya başlamıştım bende ama kışın soğuk diye uğraşmıyodum sempatiksalakcinni
gül suyu rosense olsun canım bayilikleri veya bazı eczane lerde bulabilirsin en doğalı o..gitmeden int. sitesinden en yakın satış noktasına bakabülüsün opuyorumnanaktan
değişik dediğin şey kabak lifi sanırım biraz sert böle :hulya: deniz tuzunuda aktarda bulabilirsin direk kesene koyup ööle de yapabilirsin ama yeşil çayla olunca daha bi hoş oluyo özellikle üst bacak ve kalça-basen kısmına selülit neyim warsa defedersin sositososito yalnız çok sert kese yapmak sakıncalı birde varisi olanların kese yapması sakıncalı( daha öncede yazmıştım bunu ama ben yinede hatırlatayım kötü bişi olsun istemem olumunekankayizsmile )

Zuzum bedelli askerlik dedikoduları vardı ya, açıklama yapılmış, şu an öyle bi plan yok denilmiş, çok sevindim :))

ewet canım ya bende sewindim opuyorumnanaktan

akşam yemeğimi yemedim dedim ama gözüm saate kaydı şimdi. bu saatten sonra bi şey yiyemem ben. yatmadan önce bi meyve yerim sadece. zaten acıkmadım.

nasılsın canım opuyorumnanaktan hafif bişiler ye sen yinede öğün atlama bayanssulusmile

Değerli bilgilerin için çooook teşekkürler canım opuyorumnanaktan Hemen bakıyom rosense e, gülşah almıştım ben daha önce, son kullanma tarihini dolunca çöpe gittiydi. Bi de zuzum gülsuyu buz dolabında mı saklanmalı

Ben varisten korkuyom canım yaw, varis yok da bi nokta var bacağımın arkasında, bayadır geçmedi hala... Bacak bacak üstüne atmak da çok zararlı buarada
Şimdilik gül suyuna başlayam, kil olayını aklıma yazdım, ilerde maske yaparsam ilk bunu yaparım bayanssulusmile

http://www9.gazetevatan.com/kucuk-gizem-patneri-omere-kizinca/301633/1/Manset çok komik bi olay canım, bi bakın :)))))) (bugün misafir vardı, gündemi geriden takip ediyom :))

bende yediklerimi yazayım bayanssulusmile

sabah
1 kupa zencefilli karnfillli tarçınlı ve ıhlamurlu çay sempatiksalakcinni + 1 kuru incir

kah.
1 dilim kızarmış çawdar ekmaği, 1 haşlanmış yumurta,1 domates, az peynir,1 yeşil zeytin, 2-3 lokma sucuk ve şekersiz çay

ara
sade türk kayfesi + 1 minik lokum

öğlen
çorba,lor peynirli makarna(üzerine piştikten sora bi kaç damla zeytin yağı gezdirdim:)

ara
az beyaz leblebi + 1 kuru erik

ara
yeşil çay +yeşil elma

akşam
börülce yemeği + yogurt

şimdide yine zencefilli çayımı içiyom kaydirigubbakcemile5

dulcineam iyiyim ya, arada annecik çağırıyo onunla ilgilenirken (egzersiz yapıyoruz) unutuyorum kendimi p sen nasılsın?
hayatımdan katı yağı sildim zatne de, çorbayı da ben yaptım kerevizli mercimek, az yağlı ve tuzsuz.

ewet canım ya bende sewindim opuyorumnanaktan

nasılsın canım opuyorumnanaktan hafif bişiler ye sen yinede öğün atlama bayanssulusmile

iyiyim tatlım, ama artık karnım tokken vicdan azabı duyuyorum ben ya. aç yatınca mutlu oluyorum. iyice bozdum kafayı zayıflamakla ben. bu saatte de bi şey yemekten ödüm kopuyo :kedi:

rica ederim rica ederim canım benim kaydirigubbakcemile5 ewet guzum dolapta saklanmalı gülsuyu ....
malesef bacak bacak üstüne atmassam rahat edemiyom ben alışmışım yaw :kedi: :1no2:

7 mizde neysek 70 şimizde de oyuz çok tatlılar ya delikafadulden sırnaşık şey çocuuğu kakalak gibi koymuş pistte kızımız kaydirigubbakcemile3

Linguistcim mükemmel bi menü cidden, akşam o kadarcıkla hayatta doyamazdım, illa karbonhidrat almam gerekiyo benim tokluk hissi için boshayallersmile

İyi diyeyim iyi olayım canım yerimseniben Annene yardımcı olurken de spor yapıyo gibi enerji harcarsın zaten. Bi kase iç o zaman vakit iyice ilerlemeden kaydirigubbakcemile3 Ellerine sağlık :)

Kızlar, mankenlerin makyajsız fotolarına bakın, bazıları hala iyi gözüküyo ama, çoğu hastalıklı gözüküyo. Ne diyoruz, boy-kilo=10 kaydirigubbakcemile5
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/41294-yasam-modeller-makyajsiz/1 ilerledikçe resimle dediğimi daha iyi anlayacağını sempatiksalakcinni

tşkler dulcineacım öğlen makarna yemesem arardım bende ama fazla aç diildim zaten :)) hemde elmada da karbonhidrat war sonuçta boshayallersmile
sen neler yedin bakalım hı?

saol kuzum. annem içiyo şu an çok beğendi :). ben de içeyim bari. sonra gelip şu mankenlere bakayım. CADIARZU

CANLARIMMMMMMMMMMMM NASSINIZ BAKALIMMMM AZULASOUSUFGUGFU SEN KOC OLDUN MU CANIM BENIM SEN DE COOOOK ESKILERDENSIN ASLINDA EGER OLMADIYSA KOC OLUR MUSUN BU HAFTA CANIM BENIM

@dulcineacigim yok canimin ici ekstra spor yoktu :))

@kilo veren canlar canlarim yurekten kutlarimmmm ben tartilmadim :))

@trufcugum o senin tatliligin sekerim :)

@boy eksi kilo esittir 10 diyen bunu savunan bunun icin calisan canlarima en yurekten cani gonulden opucukler muahhhhhhhh insallah en once siz ulasirsiniz istediginiz kiloya heheh:))

Linugistcim zuzum, ay öyle olmalım yaw, çocuk da ne kadar olgun karşılamış garibim, kızda da hiç insaf yok, tam cadı kaydirigubbakcemile
Kız elmadaki karbonhidratların hepsi senin olsun, elma da varmış lülülülülülü delüü, elma lafı bile midemi kazındırıyo :sinifsinif:

Benim bugün menüm bi garipti misafirlerden dolayı, güzel kahvaltı yaptım bol salatalı, sonra misafirlerle de kahvaltı tarzı yapıldı... Anlamadım o yüzden bugünden bişi :ecrin_bebek: Ama çok bişi yemedim sempatiksalakcinni Spor da az yaptım bugün, callanın bi kısmı ve tibet.

Afiyet olsun azulcum

Yesacım cadıcım, bu hızla biraz zor. Reca ederim cimcimem kaydirigubbakcemile3

ewet cadılık etmiş ama neden küstüki acaba :)) çocuk gizem hadi dans edelim yalvarıyom dedikten sonra bak yumruk geliyoda demiş kafamçokkarıştı oda bu yaşta kimi örnek alıyosa -tatlicadiarzu-
baylırım yeşil elmaya ekşi ekşi ohh sempatiksalakcinni cokacimcoook

Linguistcim maskeli güzelim, teldeydim o yüzden geç cevap yazdım canım.

konuşun bebeemm opuyorumnanaktan rahatmı sefkilin kaydirigubbakcemile2 kaç dondurma yemiş bugün :tomato: :icecream:

olurum tabi canım niye olmayayım :)
hayırlı olsun madem, hihi..
zemuszemus

TAMAMDIR O ZAMAN CANIMIN ICI

nedendir bilinmez spatzcigim sanki az gun koc oldu gibime geldi ama ben de karistiriyor olabilirim eger oyleyse kusura bakma spatzcigimmm koclugun icinnnnnnn cok cok tesekkruler canimin ici kilo bildirimi yapildigi gun yeni kocu ayarlayinca duzenli oluyor :))

YENI KOC ARULOSSFJSDFGHSJFGS ADINI asla dogru yazamayacagim gibi gorunuyor canim benim ama koclugun hayirli ugurlu olsun cezalari esirgeme bizden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…