50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cicegimmm bende koyayimm kekikle pul biber bide yanina pilavda canim istioo napsam hayatim?bugun hic ekmek hakkimi kullanmadim sabah bi dilim disinda yaparsam kalmamasi icin ne kadar pirincten yapayim?

Bir porsiyon için mi canım 1 su bardağından yap istersen ama çok gelmesin sonra, daha da azı tutturmak zor. Ben 2 su bardağın 2 kişilik yapıyorum ama pek diyet porsiyonu olmuyor Pirince de bağlı gerçi de sen yap, olmadı dökersin ya da yarın çorba yaparsın kalanıyla:)

cicegimmm bende koyayimm kekikle pul biber bide yanina pilavda canim istioo napsam hayatim?bugun hic ekmek hakkimi kullanmadim sabah bi dilim disinda yaparsam kalmamasi icin ne kadar pirincten yapayim?

bende yemekte eğer sadece eşimle ben varsak 1 su bardağından yapıyorum. ama eğer ben yemeyeceksem pilavdan,yarım su bardağı pirince 1 bardak suyla yapıyorum pilavı. eşime tam yetiyor.

tamam hayatim bi bardaktan yapayim o zaman hayatim kalirsada dedigin gibi corba yaparim yarin kismetse ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bende yemekte eğer sadece eşimle ben varsak 1 su bardağından yapıyorum. ama eğer ben yemeyeceksem pilavdan,yarım su bardağı pirince 1 bardak suyla yapıyorum pilavı. eşime tam yetiyor.

canim tsk ederimmm umarim sizide ozendirmedim pilav ve tavukla :kedi:

kizlar gunde bi tane made suyu icmek lazimm ben iciorum limonlu afiyet seker olsun

Bende de var da meyveli, şekerli yani, içmiyorum o yüzden, diet kola içtim.
Pilavı klikin dediği gibi yaparsın canım.

Ben de bugün bahar temizliği yapcaktım, camları sildim, sonra yemek molası verdim, bir daha da kalkamadım kaydirigubbakcemile3

bende diet kola ictim balugun yaninda canim aslinda icmemek lazim ama baluklada iyi gidioo :))
cicegimm bi gunde hepsini cok yorulursun iyi olmus ara verdigin yarin devam edersin hayatim
bu arada musadenizle kizlar ben yemekleri yapmaya gideyimm
aksam yine gelirimmm cok aama cokk opuyomm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim tsk ederimmm umarim sizide ozendirmedim pilav ve tavukla :kedi:

valla normalde tavuk-pilav ikilisine bayılıyorum.
eşim evde bugün çalışmıyor. ben çalışıyorum. ve akşama da yemeği o yapacak.
ama tam cısssslık bir yemek. ve ben o cısss yemeğede bayılıyorum . o yüzden canım istemedi.
sana afiyet olsun bu arada.

Kolay gelsin prensesim, ben de gidip hafiften bir ortalığı toparlıyım bari en azından, klikcim görüşürüz tatlım. opuyorumnanaktan

Selam kızlar..
Sana da merhabalar linguistcim...
Ben hemen geçmişe göz gezdirem, çok merak ediyorum millet kaç kilo diye :))) Ben 55.3 üm, geçen cumaya göre 300 gram vermişim ama geçen cmt 55.3 e bi günlük olsa da eriştiğimden kilo vermiş saymıyom kendimi. Sen????

guzum ben de 56 çıktım ama kilo almış saymıyom kendimi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
regl 3. günü ödemdir kesin o :jeyyar: :roflol:
kıslar yeşil çaylı bi kil maskesi yaptım az önce yıkadım gaymak gibim oldu yüzüm delikafadulden iyki warsın yeşil çay :lepi:

bi de sporumu tibetimi yaptım canım sölemeyi unutmuşum :))

Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim :)))) Kuzu tebrik ederim, hiç şaşırmadım )

Lingusitcim, doğru diyon zuzum, zımbırtı şişliğindir. Şu maskeyi iyicene anlatsana )) *+ nı vercem birazdan

geçmişe bakmadım ama kilo veren fıstıkları bende tebrik ederim opuyorumnanaktan

yawyumm bende yeşil ve beyaz kil war yeşili daha etkiliymiş sanırım... azıcık kilin içine yarım çay bardağı kadar yeşil çay koydum kardım sonrada yüzüme sürdüm bi 15-20 dk beklettim zaten gerilmeye başlıyosun sonrada yıkayıp gül suyu sürdüm:))) normalde gül suyu yada normal suyla yapardım bu defa yeşil çayla yapem dediydim sempatiksalakcinni (maske yaptıktan sora mimiklerini falan kullanmaman lazım gülmeden etmeden zamanın gelmesini bekliyon olumunekankayizsmile )

birde benim ficüt peelingim war yine yeşil çaylı :)) deniz tuzunu yeşil çayla eritip ficüdüma kese yapıyomm :))))

Son düzenleme:

CADIARZU Alla alla ben hiç maske yapmadım kendime :kedi: Merak ettim valla zuzum, ne işe yarıyor bu maske... Yarın gül suyu alayım ben de, hangi marka alam???
Ay bi de şey düşünüyom, kilo vermeye ve spora baya tıktım ya, bi de maske yaparsam bizimkilerin dilinden düşmem. sempatiksalakcinni
Ben bi tek banyodayke nivea nın peelingli temizle şeyini yapıyom da, ficudum sabun ve lifle idare ediyo garibim, değişik bi kesem var, onu yapmaya başlayım ben de... Sen dedidiğin ficut şeysini nerden buldun canım ya, deniz tuzu nerde satılıyo :uhm: :kedi:

Zuzum bedelli askerlik dedikoduları vardı ya, açıklama yapılmış, şu an öyle bi plan yok denilmiş, çok sevindim :))

bugün yediklerimi yazıyorum ben de:

sabah:
1 dilim kepek ekmeği
domates, salatalık
tuzsuz peynir
şekersiz çay

ara: 1 elma

öğle:
çok az yağlı, az tuzlu karnıbahar yemeği,
kepekli makarna

ara: 2 tane küçük kurabiye, çay (

akşam yemeğimi yemedim
sadece sebze çorbası içmeyi düşünüyorum, yoğurt da olabilir yanında.

egzersizlerimi de yapıcam birazdan. yürümedim bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…