Hadi sen ilac kullaniyorsun da bana ne oluyor???? Bugun salataya sarilacagim ben de...Ben cok su icerim ama bir haftadir o kadar cok icmiyorum. Su miktarini da arttiracagim...
spatz,bende seninle aynı dertten muzdaribim.önceden suyu 1 hafta boyunca içmediğimi farkettiğim bile olmuştur.o kadar sudan uzaktım yani.ama sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri(diyete demiyorum buna dikkat,çünkü diyet geçicidir) günde 1,5 lt falan içiyorum. sana tavsiyem masanın üzerinde sürekli bu küçük su şişelerinden bulundurman.sürekli gözünün önünde olunca içiyorsun.
.
Bende gunde 4-4.5 litre icerdim. doktor uyardi azalt diye. Ne kadar cok su iciyorsaniz vucut o kadar cok su istiyor. Icmeyince de vucut suyu idareli kullaniyor(ki bu iyi birsey degil metabolizma icin). Kendinizi zorlarsaniz vucut daha fazla isteyecektir suyu.Gece susayip uyaniyorum inanin. BAsucumda hep bir sise su var... Evin her yeri benim su siselerim dolu..Benim icmiyorum demem bile 2 litre su tuketiyorum anlaminda. simdi 3.5 litreye indirdim neyseki.işte benim en büyük sorunum da su içmemek. dün belki gün boyunca 1-2 bardak içmişimdir en fazla. gece yatmadan önce resmen içimin kurdugunu hissettim. naapmalıyım su içmek için yaa...salakça bi soru oldu farkındayım ama böyle işte:kedi:
günaydın sevgili takım arkadaşlarımzemuszemus
günaydınlar herkese arkadaşlarr...
bende sabah tartıldım ve regl olmama rağmen 54,4 çıktım. ama kendimi fena halde şişkin hisediyorum.
spatz,bende seninle aynı dertten muzdaribim.önceden suyu 1 hafta boyunca içmediğimi farkettiğim bile olmuştur.o kadar sudan uzaktım yani.ama sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri(diyete demiyorum buna dikkat,çünkü diyet geçicidir) günde 1,5 lt falan içiyorum. sana tavsiyem masanın üzerinde sürekli bu küçük su şişelerinden bulundurman.sürekli gözünün önünde olunca içiyorsun.
bu arada,dün akşam leslie 4-5 kilo verdireni yürüyordum,2 mil bitmiştiki kasıklarıma fena sancılar girmeye başladı.devam edemedim.acaba regl iken yaptığım için mi bu kadar ağrım oldu. zaten bir daha asla reglimin ilk günlerinde leslie meslie yapmam. çok kötü oldum çünkü.
Bende gunde 4-4.5 litre icerdim. doktor uyardi azalt diye. Ne kadar cok su iciyorsaniz vucut o kadar cok su istiyor. Icmeyince de vucut suyu idareli kullaniyor(ki bu iyi birsey degil metabolizma icin). Kendinizi zorlarsaniz vucut daha fazla isteyecektir suyu.Gece susayip uyaniyorum inanin. BAsucumda hep bir sise su var... Evin her yeri benim su siselerim dolu..Benim icmiyorum demem bile 2 litre su tuketiyorum anlaminda. simdi 3.5 litreye indirdim neyseki.
Bende gunde 4-4.5 litre icerdim. doktor uyardi azalt diye. Ne kadar cok su iciyorsaniz vucut o kadar cok su istiyor. Icmeyince de vucut suyu idareli kullaniyor(ki bu iyi birsey degil metabolizma icin). Kendinizi zorlarsaniz vucut daha fazla isteyecektir suyu.Gece susayip uyaniyorum inanin. BAsucumda hep bir sise su var... Evin her yeri benim su siselerim dolu..Benim icmiyorum demem bile 2 litre su tuketiyorum anlaminda. simdi 3.5 litreye indirdim neyseki.
işte benim en büyük sorunum da su içmemek. dün belki gün boyunca 1-2 bardak içmişimdir en fazla. gece yatmadan önce resmen içimin kurdugunu hissettim. naapmalıyım su içmek için yaa...salakça bi soru oldu farkındayım ama böyle işte:kedi:
Hadi sen ilac kullaniyorsun da bana ne oluyor???? Bugun salataya sarilacagim ben de...Ben cok su icerim ama bir haftadir o kadar cok icmiyorum. Su miktarini da arttiracagim...Cok enterasan donem donem bu oluyor ben de..
BAk aklima ne geldi..Ben duzenli vitamin kullaniyorum. Donusumlu olarak sarimsak hapi, Q10, antioxidantlar,antiaging haplari, magnezyum, selenyum, kalsiyum tabletler, multivitamin kompleksleri, sac vitamini, goz icin lutein vsy vsy.... Donusumlu kullandigim zaman acaba bunlardan biri odem mi yapiyor ki ben de...
günaydın sevgili takım arkadaşlarımzemuszemus
günaydınlar herkese arkadaşlarr...
bende sabah tartıldım ve regl olmama rağmen 54,4 çıktım. ama kendimi fena halde şişkin hisediyorum.
bu arada,dün akşam leslie 4-5 kilo verdireni yürüyordum,2 mil bitmiştiki kasıklarıma fena sancılar girmeye başladı.devam edemedim.acaba regl iken yaptığım için mi bu kadar ağrım oldu. zaten bir daha asla reglimin ilk günlerinde leslie meslie yapmam. çok kötü oldum çünkü.
cnm regl iken en iyi gelen spor pilates, (belim agrimadan once yapiyordum bn, regl agrilarima cok iyi geliyordu)
yorucu kardiyo egzersizlerinden kacinmak lazim bu donemde bence,
uoga da olabilir,
dinlendirici, rahatlatici egzersizler iyi olurrr..
su yaziyi cok begendim kizlar;
bizim burda hep konustugumuz seyleriz ozetlenmis, biraraya toplanmis hali gibi;
yeni gelen arkadaslara rehber olacak nitelikte,
kopyalayayim da siz de okuyun..
ayrıca peppercim sabahki gönderdiğin bu yazıda çok bilgilenmemi sağladı. paylaşımın için teşekürler. ne güzel yaa böyle bir gruba dahil olmak. sürekli yeni şeyler öğreniyorum. zemuszemus
cnm regl iken en iyi gelen spor pilates, (belim agrimadan once yapiyordum bn, regl agrilarima cok iyi geliyordu)
yorucu kardiyo egzersizlerinden kacinmak lazim bu donemde bence,
uoga da olabilir,
dinlendirici, rahatlatici egzersizler iyi olurrr..
bu sabah
1 yuvarlak kepek ekmegi (2 dilim mi eder bilmiyorum)
yesil cay
1 tutatm maydonoz,
1 kucuk peynir, 1 kucuk bal, 1 k.k. kasar peynir
ara
1 bardak light sut
bunlari yedim simdilik,
oglen ve aksam da sebze yicem,
kendimce detoks yapicam bugun)
gunaydın canlarımmmm nassınız bakalımmmm ben artık turkıyedeyım:))) ama ınsallah dıkkat etmeye
devam operım herkeslerı gorusuruz:==))
e
kızlar sadece yeşil çayla ara olur mu? yicek bişeyim yok:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?