50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın canlarımmmm nassınız bakalımmmm ben artık turkıyedeyım:))) ama ınsallah dıkkat etmeye
devam operım herkeslerı gorusuruz:==))

daqlım kıymetlim bideneeemm çok özleştik yavvvopuyorumnanaktan hoşgeldin benim daqlu cimcimeemmmkaydirigubbakcemile

selam cnm,
hosgeldin.
duzene sokarsin cnö merak etme..
dimi ya,, bahar geldi ya, insanin temizlik yapasi geliyor.. benimde yazliklari cikarip, kisliklari kaldirmam gerekiyor,
vakumlu poset aldmim, montlari posetlemem gerekiyorr.

gunaydın canlarımmmm nassınız bakalımmmm ben artık turkıyedeyım:))) ama ınsallah dıkkat etmeye
devam operım herkeslerı gorusuruz:==))

naber yesacim.. hosgeldin memlekete.. yaz tatiline mi geldin, ne kadar kalacaksin?
kilonu sabitledin mi , ne alemdesin?

yoga ben de bilmiyorum cnm, ama pilates ebru salli ile yapabilirsin,
internetten indirebilirsin videolarini..

ne güzel bir menu dearopuyorumnanaktan

:
sagol tatlimmm

günaydın güzeellerrrrrzemuszemus nasılsınız bakimolumunekankayizsmile

pepercım ne zamandır denk gelemedik tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine boshayallersmile

cok sagol cnm benim,
iyilesiyorum yavas yavas, bugun cok daha iyiyim,
h.sonuna kadar belimdeki spazm cozulecek insallah, oyle hissediyorum..

gayet duzgun bir menu

sevindim cnm..
oglen de sebze yemeyi dusunuyorum,
bakal,im yemekte neler cikacak..

tamam canım çok sağol tatlım

selam cnm,
hosgeldin.
dimi ya,, bahar geldi ya, insanin temizlik yapasi geliyor.. benimde yazliklari cikarip, kisliklari kaldirmam gerekiyor,
.

Vakumlu poset de ne oluyor. BEn eskilerde kalmisim. Dun kislik kazaklar icin hurc almistim. Nerde satiliyor bu vakumlu posetler.Yarin ben de kisliklari kaldiracagim

cok sagol cnm benim,
iyilesiyorum yavas yavas, bugun cok daha iyiyim,
h.sonuna kadar belimdeki spazm cozulecek insallah, oyle hissediyorum..

..

o ilaçlar gerçektende ödem yapıyorlar tuzu yarı yarıya düşür böyle bi durumda dediğin gibi bitki çaylarınla ödemi atarsın

inşallah canım kurtulursun bu durumdan bayadır çekiyon:uhm:

Vakumlu poset de ne oluyor. BEn eskilerde kalmisim. Dun kislik kazaklar icin hurc almistim. Nerde satiliyor bu vakumlu posetler.Yarin ben de kisliklari kaldiracagim

o işi benim de acilen yapmam lazım ya..aradığımı bulamıyorum bi türlü...:1no2:

günaydın kızlar benim kahvaltım 10 gibi haliyle ara olmadı bende metabol.çayı yaptım limonlu zaten düşük tansiyonum şimdi yerlerde sürünüyor bende yatıyorum

selam cnm,
hosgeldin.
hoşbulduk canım çok geçmiş olsun bu arada. evet insanın canı temizlik istiyo ama benimkisi açıkcası temizlik yapmak değil hazır direk temiz eve oturmak istiyo.boshayallersmile şöle evimde bi kaç tane yardımcım olsa her gün dip köşe temzilik yapsalar ahh ahhh

selam tatlım ne güzel demişsin öyleee insanın içi ferahlıyor temizlik bittikten sonra ev hep temiz olsa ne olurdu yaaaa:1shok:

selam tatlım ne güzel demişsin öyleee insanın içi ferahlıyor temizlik bittikten sonra ev hep temiz olsa ne olurdu yaaaa:1shok:

selam canım. benim bu temizlikli ilgili çok saçma bi hayalim var ama walla hayal etmesi bile bi hoşuma gidiyor anlataam oturup resmen hayalini kuruyorum.
hayalim şöle evim şu babie evleri olur ya o derce küçülüp önüme eliyor. tabi kanepeler halılar hepsi minik minik oluyor. düşünsenize o halıları falan elinizde çitileye çitiley çeşmein altında yıkıyorsun . dolapları falan kaldırıp altlarını arkalarını siliyorsun. yerleri bile bi bezle hemen 2sn de sliyorsun. sonra bi şık yapıyorum ev büyüyüptemizlenmiş olyor ne güzel dimi yaaaboshayallersmile delimiyim neyim. 15 dakkada tertemiz olur ev walla

:roflol::roflol::roflol: ay çok alemsin nilufert yaaaa...ne güzel hayal bu böyle:roflol:

cnm koctas, carrefour, migros, buyuk marketlerde var,

posete yerlestirdikten sonra esyalari , uzerindeki delikten elektrik supırgesinin hortumu ile icindeki havayi cekiyorsun, sonra da tipasini kapatiyorsun,
boyle incecik oluyor o kabarik seyler,
daha az yer kapliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…