bu sabah
1 yuvarlak kepek ekmegi (2 dilim mi eder bilmiyorum)
yesil cay
1 tutatm maydonoz,
1 kucuk peynir, 1 kucuk bal, 1 k.k. kasar peynir
ara
1 bardak light sut
bunlari yedim simdilik,
oglen ve aksam da sebze yicem,
kendimce detoks yapicam bugun)
gunaydın canlarımmmm nassınız bakalımmmm ben artık turkıyedeyım:))) ama ınsallah dıkkat etmeye
devam operım herkeslerı gorusuruz:==))
günaydın kızlarr. ayy ne güzel menüleriniz.tatilden döndüğümden beri endimi toplayamadım. evde de işde işler yoğun. haftasonu gelsin evide şöle bi güzel tamizlicem .işdeki işleride yoluna koycam .gerçi az çok yediklerime dikkat ediyorumda. şöle bi kendimi düzene sokayım daha güzel olacak.
gunaydın canlarımmmm nassınız bakalımmmm ben artık turkıyedeyım:))) ama ınsallah dıkkat etmeye
devam operım herkeslerı gorusuruz:==))
evet kesin kaçınmam lazımmış,çünkü dün bayağı kötü yaptı beni leslie
tavsiye ettiklerindende ne yogadan anlarımm ne platesten peppercim yaa..
en iyisi ben regl ağrılarım geçene kadar spor yapmayı bırakayım. :umursamaz:
su yaziyi cok begendim kizlar;
bizim burda hep konustugumuz seyleriz ozetlenmis, biraraya toplanmis hali gibi;
yeni gelen arkadaslara rehber olacak nitelikte,
kopyalayayim da siz de okuyun..
ayrıca peppercim sabahki gönderdiğin bu yazıda çok bilgilenmemi sağladı. paylaşımın için teşekürler. ne güzel yaa böyle bir gruba dahil olmak. sürekli yeni şeyler öğreniyorum. zemuszemus
bisey degil cnm benimm
gercekten de cok faydali bi yazi,
ben de bilg.ima kaydettim,
oglen yemege inmeden okucam mesela, ne neyle yenir yenmez, zaten bi sure sonra benimseriz..
sagol tatlimmmne güzel bir menu dearopuyorumnanaktan
:
günaydın güzeellerrrrrzemuszemus nasılsınız bakimolumunekankayizsmile
pepercım ne zamandır denk gelemedik tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine boshayallersmile
gayet duzgun bir menu
canım liste yayınlandı sen görmedinmi
cumaya alındı diye mi acaba kimse önemsemiyo bildirim gününü
cumartesi kimse olmuyo yorum yapacak edecek
burcu 3-4 kişi bildirim yaptı kimse yapmadı demişti
eskilerden de bildirmeyen çok demişti
:sm_confused:
selam cnm,
hosgeldin.
duzene sokarsin cnö merak etme..
dimi ya,, bahar geldi ya, insanin temizlik yapasi geliyor.. benimde yazliklari cikarip, kisliklari kaldirmam gerekiyor,
vakumlu poset aldmim, montlari posetlemem gerekiyorr.
.
cok sagol cnm benim,
iyilesiyorum yavas yavas, bugun cok daha iyiyim,
h.sonuna kadar belimdeki spazm cozulecek insallah, oyle hissediyorum..
..
Vakumlu poset de ne oluyor. BEn eskilerde kalmisim. Dun kislik kazaklar icin hurc almistim. Nerde satiliyor bu vakumlu posetler.Yarin ben de kisliklari kaldiracagim
tamam canım çok sağol tatlım
o işi benim de acilen yapmam lazım ya..aradığımı bulamıyorum bi türlü...:1no2:
hoşbulduk canım çok geçmiş olsun bu arada. evet insanın canı temizlik istiyo ama benimkisi açıkcası temizlik yapmak değil hazır direk temiz eve oturmak istiyo.boshayallersmile şöle evimde bi kaç tane yardımcım olsa her gün dip köşe temzilik yapsalar ahh ahhhselam cnm,
hosgeldin.
duzene sokarsin cnö merak etme..
dimi ya,, bahar geldi ya, insanin temizlik yapasi geliyor.. benimde yazliklari cikarip, kisliklari kaldirmam gerekiyor,
vakumlu poset aldmim, montlari posetlemem gerekiyorr.
günaydın kızlar benim kahvaltım 10 gibi haliyle ara olmadı bende metabol.çayı yaptım limonlu zaten düşük tansiyonum şimdi yerlerde sürünüyor bende yatıyorum
hoşbulduk canım çok geçmiş olsun bu arada. evet insanın canı temizlik istiyo ama benimkisi açıkcası temizlik yapmak değil hazır direk temiz eve oturmak istiyo.boshayallersmile şöle evimde bi kaç tane yardımcım olsa her gün dip köşe temzilik yapsalar ahh ahhh
günaydın canım dikkat et kendineyerimseniben
selam tatlım ne güzel demişsin öyleee insanın içi ferahlıyor temizlik bittikten sonra ev hep temiz olsa ne olurdu yaaaa:1shok:
selam canım. benim bu temizlikli ilgili çok saçma bi hayalim var ama walla hayal etmesi bile bi hoşuma gidiyor anlataam oturup resmen hayalini kuruyorum.
hayalim şöle evim şu babie evleri olur ya o derce küçülüp önüme eliyor. tabi kanepeler halılar hepsi minik minik oluyor. düşünsenize o halıları falan elinizde çitileye çitiley çeşmein altında yıkıyorsun . dolapları falan kaldırıp altlarını arkalarını siliyorsun. yerleri bile bi bezle hemen 2sn de sliyorsun. sonra bi şık yapıyorum ev büyüyüptemizlenmiş olyor ne güzel dimi yaaaboshayallersmile delimiyim neyim. 15 dakkada tertemiz olur ev walla
hoşgeldin fıstığımmmopuyorumnanaktan
ne var ne yok nasılsın yerimseniben
Vakumlu poset de ne oluyor. BEn eskilerde kalmisim. Dun kislik kazaklar icin hurc almistim. Nerde satiliyor bu vakumlu posetler.Yarin ben de kisliklari kaldiracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?