s
valla üşütmüş olabilirim..hava tam arada ya...yani bebiş te olursa fena olmaz.:kedi:
ayyy şimdi şımarcem heee...teşekkür ederim yasminim datlım benimzemuszemus
]
buklelerim özgür olmalı delikafadulden çok alemsin örtmen
şarap yapıyoki bilmiyorumkismile kınaya ceviz yaprağı ve soğan kabuğu suyu konduğunu biliyom ben bayanssulusmile
bence yeterli canım bu kadar yüklenme ama yinede sen bilirsin opuyorumnanaktan
sanırım yapamıcam zaten acayip uyku bastırdı mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
bir iki mekik çekip yatarım iyi geceler herkese
bu arada yorumun için çok teşekkür ederim lingum opuyorumnanaktan:asigim::asigim:
güle güle oturun canım olumunekankayizsmile ii geceler opuyorumnanaktan
bilmiyom canım onu ya :sinifsinif:elveda rumeli dizisindeki hatice vardı ya o saçlarını kınanın içine şarap koyarak boyuyomuş..onun rengi de çok hoş
bişey değil canımcım
benim yaptığım şarap etkili içinde zerdeçal var hemide kokusunu alıyooozemuszemus
bende foto ekliyeyim ayy içimden geldiii :icecream:
kocaman bir popo birazda kırışmış kaz ayaklarımohaoldumsmile
çiçeemm zerdeçal toz halindemi konuyo nası ediyon de hele bi sempatiksalakcinni
nerde albimemi ekledin yasmin fotoyu...
kıs o becham karısınınkinden benimki sanırım kestirdikten sora öğrendim :roflol: kuaföre gittim ya ben kararsızım ama değişik bişi istiyom orantısız bukleler falan sempatiksalakcinni yoksa anlatı böle edelim mi dedi bede he dedim aradım büle bişi:)) çok tatlı oluyo bence we ayrı bi hawa katıyoo hatta şu melekler korusunda bi kız war onun saç modelini diyon dimi yanlış olmasın Şeniz yawıklım uzun yakışıyodu ama böle çok daha hoş oldu uzatma heç dedi bende çok sefiyom böle sositososito
sağolsun kızlar teşekkür ederim....kaydirigubbakcemile5
valla üşütmüş olabilirim..hava tam arada ya...yani bebiş te olursa fena olmaz.:kedi:
ayyy şimdi şımarcem heee...teşekkür ederim yasminim datlım benimzemuszemus
yarın koyarım dicektim ama yarın akşam dışarı çıkcaz...
perşembe koyarım albüme bakarsınız olur mu gülüm..bayanssulusmile
bu lingum
tamam trufcım
ay lingu bi foto koy yaa
[QUOTE
çiçeemm zerdeçal toz halindemi konuyo nası ediyon de hele bi sempatiksalakcinni
valla lingu o kadar söylemişti...şarap koyuyomuş kırmızı şarap..bu arada ben yatıyorum kızlar..gözlerim kapanıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?