50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

s
valla üşütmüş olabilirim..hava tam arada ya...yani bebiş te olursa fena olmaz.:kedi:

ayyy şimdi şımarcem heee...teşekkür ederim yasminim datlım benimzemuszemus

]

bişey değil canımcım
benim yaptığım şarap etkili içinde zerdeçal var hemide kokusunu alıyooozemuszemus

bende foto ekliyeyim ayy içimden geldiii :icecream:
kocaman bir popo birazda kırışmış kaz ayaklarımohaoldumsmile

buklelerim özgür olmalı delikafadulden çok alemsin örtmen

sırnaşık şey delikafadulden Şeniz ama cidden özenerek toplamaya kalkarım çok kötü oluyolar küsüyolar bene bende salıweriyom kaydirigubbakcemile ama bazende guzu gibi oluyolar her yola giriyolar pek bi asiler canım :roflol:

şarap yapıyoki bilmiyorumkismile kınaya ceviz yaprağı ve soğan kabuğu suyu konduğunu biliyom ben bayanssulusmile

benimkisi başka meselaaa ceviz soğan kabuğu yokyerimseniben
zerdeçal ve çay var bıldırcın yumurtası ve zeytin yağı tabiiiboshayallersmile

hah işte kıvır kıvırken tam öyle bişi bob modeli diiiler ona

tamaammm perşembe bakarız
ama bi resim koydum de de herkes baksın

walla trufcum çok kullanışlı bi model bu ya ben çok sewdim çewremdeki herkesten okuldaki örtmenler olsun ürencilerim olsun es dost sefkilim falan çok beğendi büle zemuszemus ben de öle uzadı şimdi omuzlarıma geldi gidip kısaltcam azcık öneririm sanada opuyorumnanaktan

bu lingum

tamam trufcım

canım ben hatunun saç rengini çok sefiyodum yaw bende böle buna yakın bi renge boyatmıştım geçen yıl kızıl yada mor renklerine bayılıyom ben kırmızı şarap mı koyuyomuş kınaya :roflol: başka bişi warmı peki cadıcım?

valla lingu o kadar söylemişti...şarap koyuyomuş kırmızı şarap..bu arada ben yatıyorum kızlar..gözlerim kapanıyo...

iyi geceler cadım benim:)))
kızlar bende yatayom erken kalkcas yine öpüyorum hepinizi ii uykular canlarım opuyorumnanaktan

valla lingu o kadar söylemişti...şarap koyuyomuş kırmızı şarap..bu arada ben yatıyorum kızlar..gözlerim kapanıyo...

canım saç rengine göre değişir o yanlız benim kızda kına yaktı ama kızım sarışın onunkisi aynı elveda rumelideki gibi neredeyse benim saçım koyu kınanın rengide koyu

iyi geceler canımmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…