50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menümü beğenmenizee sevindiimmm eritmişimdirr demmiii ben takıntılıyımmm yedikten sonra vicdan azabıı çeknelerdenimmmm yaniii..
dulcinea tibete başlayalı 3 gün olduuu eklersenn seve sevee yaparımmm daha çokkkkk
lahana çorbamm 1 kaseydii yağsız bol sebzellii ve limonluuu güzel bi çorbaydıı

ya sebebini buldum galiba yiyip yiyip midemi dolduruyrum ondan sonra da midem kötü oluyo...:sinifsinif:

ama midemin bulantısı yoğun devam etmiyo...zate heyecan yapacak ta bir şey yokmuş...bilmiyorumkismile

heyecan yapıcak bişey yokmuş derken zımbırtınmı geldi çünkü zımbırtıda mide bulantısı yaparCADIARZU

YASEMİNCİM, senin hedefe ulaşmana çok az kaldı, spora asılmanın tam zamanı kaydirigubbakcemile5

EVCADISI
dolu mideyle spor her türlü eziyet lmaz:

NESMEKAYA ekliyom kaydirigubbakcemile5 Bol taneliyse iyi o zaman. Sen kaç beden giyiyon??? Yerinde olsam hayatta kilo vermezdim

NESMEKAYA [/COLOR][/B]ekliyom kaydirigubbakcemile5 Bol taneliyse iyi o zaman. Sen kaç beden giyiyon??? Yerinde olsam hayatta kilo vermezdim [/QUOTE]

ben 36 beden imm amaa sanırım 38e yol aldımmm 38 pant. vardıı beğenip alıpp amaa giyeömediğimm şimdii onalrı giyiyiorummm bol amma çok değill 36 alr çok darrr basenelrr fırlıyooooooo kötüü yaniii

2. hareketi adet günleri yapılmasını önermiyorlarmış, bi de ilk hareketi genelde insanlar yanlış anlıyo, kendi etrafında saat dönünde fırıldak gibi dönmen gerekiyo

aynen dulsimm callanı yapmadım dünle bugün leslie ile takılıyomm yarım kollara başlarım :ecrin_bebek:

aa tablo çok güzeell çok sevdiimmmm acacyipp motive oldummm vaalllaaaa benim gibii hantall birinnii hareketlendiridiniz yaaa bravooooo kk üyeleriii harikasınızzz

he kızlar sağolun hepiniz tek tek yazmışsınız gördüm....

bulantım evet sanıyorum tamamen yememle alakalı...
nesmekaya henüz ortada yok regl fln durumum ama yakınlardadır
çnkü geçen konuştuğumuz sebepten değilmiş..zımbırtım henüz gelmedi yasemincim ama test yapıldı...
negatif yani..

bi daha da dolu mideyle yapmıcam dalsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…