canım bi indirdiklerimizi yapalım da
indiriyoz indiriyoz yapan yok
callan ve leslie ve nivea yeterli şimdilik
ebru şallının pilatesi indirdim ama ses var videoda görüntü yok
tamam kadının bakılacak bi tarafı yok ben de biliyorum ama görmeden de yapamıyom
varmı bu sorunu bilen.
Azulcum hemen veriyom *+ nı)) Kız sandviç lezzetiyle diyet ürününü nasıl aynı kefeye koyuyon :icecream:
bende öle dedim canım pişman olmadım :kedi: hatta o laflardan o kadar rahatsız oluyodumki hastamısın eriyon diyon bile olmuştu alsanaalsanasmile benim guzu da b gün okula yemek tatlı ne warsa söle de ye bakalım ne dicekler demişti bende fırsat bu fırsat dedim naniknanik hihoyyyt
ayy ewet ya salatalık domates biber süper oldu dün büssürü ot aldım pazardan dazeciklerdi yemelere doymuyom ehehe :roflol:
süpersin bebeemm arada kurabiye falan olur öle hiç mi yemices yaw -tatlicadiarzu-
Anacığın düzelince hazırlar canım yerimseniben Nasıl annen?dadlum aynı kefeye de koymuyom da akşamdan hazırlamaya üşeniyom accık da.p
TRUFCUM bence hedefe ulaştıktan sonra hergün tartılmak kiloyu korumada büyük destek sağlar. Ama benim gibi yeme potansiyeli olanlar kilo verdim diye yiyo ya, bize esas cıs tartı. Eskiden beri böyleyim ben. Amacım kilo vermek.. Ama kilo verince aaa kilo vermişim yemek yiyem diye düşünmeye başlıyomklava: (oklava bana :)))
KIVIRCIKDAŞLARIM yaw benim saçları belde (hatta daha uzun sanırım) ama öyle bi kıvrılıyorlar ki omuzlara çıkıyo nerdeyse
KUZUCUM sen de zayifla com sitesinde her link var, buradan ya da özelden yazmak fark etmiyo, linkleri şifreliyo site otomatikman. Google a sen de zayifla nivea ra pi d .... yazarsan direkt linkler çıkar. Her videonun linki var o sitede
Bulamazsan söyle, o zaman şifrelere yöntem geliştirip linki veririm yerimseniben
TRUFCUM k-lite codec i kur, herbi görüntüye ilaç :)))
bebemm ben değiştiriyom arada o yüzden dedim sizede bayanssulusmile sıkılıyom çünkü dönüşümlü yapmak daha hoşuma gidiyo opuyorumnanaktan yazın niveadan sıkıldım artık leslie den de sıkıldım yeni arayışlara girdim :roflol: :roflol: yaz tatilide yaklaşıyoya değüşük şeyler lasım bana a.s.
klava: Kimmiş o, gelem de dövem Çok üzgünüm çoook
Yiyom yiyom formda kalıyom hesabı bayanssulusmile :roflol:
OBUR ZUZU kaydirigubbakcemile3
Anacığın düzelince hazırlar canım yerimseniben Nasıl annen?
Anacığın düzelince hazırlar canım yerimseniben Nasıl annen?
oy 5 milin 3 milini ancak yürüdüm perişanım...yardım...
sonunda denk geldik cadıcımolumunekankayizsmile
leslinin 3millik 10 pound var onu yapmanı tavisye ederim beni 5milden daha çok terletiyo 5mil sadece yoruyo beni
oy 5 milin 3 milini ancak yürüdüm perişanım...yardım...
bendensin kuzucumolumunekankayizsmile
hemen sıkıntı gelio lesliden sıkıldım mesela şimdi oyüzden bende dönüşümlü yapıyorum yoksa eziyet gelio
@dulcim sağol cnm ben hallederim rapidden premium üyeliğim bitmeden indiriyim herbişeyi kaydirigubbakcemile3
sonra sırayla yaparım
iyi akşamlar herkese
herkes formundadırr umarımmm..menümü yazayım
sabah:kepek ekmekle maalesef kaaşrlı tostt+maydonozz
ara:muz
öğle:ızgara 2 tavuk kanat +patates(tost mak.de yağsızz+kanatında derisini soydumm)
ara:çilek+y.dünya ve erik karışımı 1 kasee
akşam:lahana çorbası+yoğurt
Türk kahvemin yanında 1 tatlı kaşığı çokokremm (bitterim yoktuu)
içeçcek:2,5lt su+4 kupa yeşil çay+1 kupa adaçayı
hareket:tibet+3,5 km yürüyüşş(80 dk)+okulda 40dk beden eğitimi yaptırdıımm ben de harekte yaptımm yarım saaatt+yarım saaat evde yer hareketleri yaptımm
yatarken de 25 mekiğimi çekcemmmm
içecek:
selam gülüm....
3 mil yapıyodum ben dedim bugün kornetto çikolata gofret vb yedimbilmiyorumkismile
5 mil yapıyim...bu pound farklı bişe miohaoldumsmile
sağol canımcım benim standart tutulmalarım bunlar:bbo:ayy senin de mi tutuldu, dikkat edin kızlar kendinize guclubacismile geçmiş olsun cicim.
s
58 güzel ama sen cozutma sakın
geçmiş olsun
merveye ovdur sıcak suya batırılmış havluyla
azimli olmam lazım yoksa dağılırım ve dağılırsam kimse beni toplayamazlaelaelaelaelaekızlar selam...Yasemin gacısı maşallah sana..azimlisin...
evet daha farklı daha fazla kas çalıştırıcı hareketler yapıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?