50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyy ya ben..ağustosta düğünümüz var incecik zarifcecik olmam lazım..giydiğim yakışsın.:kedi:

TRUFCUM Senin saçların düz hali baya bi uzun sanırım )
he ya indirdim onu izliyodum ama dikkat edin izliyodum
sanki o yaptıkça ben kilo vericem sıkılaşcam.
:roflol: kaydirigubbakcemile3 Ben de başta sadece izlerim sempatiksalakcinni

Kolay gelsin KUZUCUM

Senle uğraşanları bana gönder, güzele bakan bi daha bakarmış, çekemiyo işte lülülülülülü

anam kıyamam kız anneme ben :) kendim hazırlarım yine :)
annecik canavar gibin maaşallah :)
Ben anama kıymış mı oluyom yani :kedi: :)) Sevindim canım a.s.

NESMEKAYA kurabiye canavarlığı konusunda pek bi formumdayım sempatiksalakcinni :)
Akşam çorbanın miktarı yeteri kadar çoksa gayet güzel bi menü vereliniortak
Tibeti ne zamandır yapıyon? Düzenli yapmadan kararlıysan listeye ekliyem seni? Sadece tibete +, ekstra spor yapana *+ veriyoz

oyy ya ben..ağustosta düğünümüz var incecik zarifcecik olmam lazım..giydiğim yakışsın.:kedi:

hayatatım eminimki yakışır fiziğini gördüm

çok ince olmakta o kadar güzel olmuyorr bence tabi benim fikrim
kız senin bloğuna ne zamandır bakmıyorum fisfisfis

Bu arada blogumu takip etmeyenler kilolarını veremez inşalllaaahhhhh.........
alsanaalsanasmile Sen de vereme o zaman :mymeka:

iyi gecelerr güzellerrrr zemuszemus
Selam fıstık 58 kilo da ne ola yerimseniben

canlar kelebek diyeti diye bi blog buldum. çok faydalı bilgiler içeriyor. zaten sahibi diyetisyenmiş.
Kelebek gibi uçacak mıyız sonunda sempatiksalakcinni

evet canım sezeryan dedi.....işin garibi internette araştırdım benim miyomum rahmin dışında olduğu için normal doğum yapabilir diye yazıyordu.başka dr lara sordum ameliyat yapan dr ne dediyse o olur.sonuçta ameliyatı yapan o dediler.kimse risk almak istemiyor.sanrım zorunlu sezeryan olacak........Allah o günleri göstersinde napalım bunada şükür dicez....

guzum benim saolasın :1hug: bi sen bi ben bide yesa çarpı çarpıwerelim alsanaalsanasmile klava:

kızlar bende dün hafiftarif com diye bi site bulmuştum ...sağlıklı beslenmeye uygun yemek tarifleri ve kalorilei mewcut bi çoğunun boshayallersmile

hayatatım eminimki yakışır fiziğini gördüm

çok ince olmakta o kadar güzel olmuyorr bence tabi benim fikrim
kız senin bloğuna ne zamandır bakmıyorum fisfisfis

danke datlım benim....bayanssulusmile

bakalım 4 kilo daha verirsem tam süper olck...

bu arada hepinize :mymeka: o konuda...

:sinifsinif:

alsanaalsanasmile Sen de vereme o zaman :mymeka:

Selam fıstık 58 kilo da ne ola yerimseniben
i

selam canımmopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 dimi ama :icecream: ben nisan sonuna kadar 57 li kiloları bi görsem dedim ve sanırım görücem 100 gr da az olsa yeter

haa bu arada kızlar wc çok ta düzenli değil şöylee hop diye içimi boşaltıcak bişey yapsam truf canım sen bişey yapıyordun hokus pokus nasıl o tatlımsırnaşık şey

danke datlım benim....bayanssulusmile

bakalım 4 kilo daha verirsem tam süper olck...

bu arada hepinize :mymeka: o konuda...

:sinifsinif:

canikom hani foto ekliycektin yerimseniben
ver bitanem ama sporla ver guclubacismile
uy ben nasıl dikkat etmedim senin bloğuna canım yaaa:çok üzgünüm:

Dün spordan sonra kötü olmuştun cadıcım, bugün de mi aynı oldun?

ya sebebini buldum galiba yiyip yiyip midemi dolduruyrum ondan sonra da midem kötü oluyo...:sinifsinif:

ama midemin bulantısı yoğun devam etmiyo...zate heyecan yapacak ta bir şey yokmuş...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…