sulecim, spatzcim; tebrikler...
herkese gunaydinlarr...
ben de bildirim yapayim; 55,6 1,1 kg almisim..
artik diyecek sozum yok.
bu hafta bu kadar az yiyerek kilo aldim; h.sonu bile fazla kacirmamistim halbu ki..
optum cok cok hepinizi.
tickerimi degistirmicem, kalsin cumaya kadar oyle.
günaydın herkese..... herkes uykuda yada işe gitmek için yolda sanrım bizde hayat 7 de başlıyor.........hatta kalktım kalhvaltımı yaptım kurabiyemi bilem yaptım pişiriyorum..... trufcum tarifin için sağol onu denedim.......
bu arada kilo bildiriminide ilk ben yapayım 52.4:lepi: 300 gr vermişim........
gunaydin güzel bayanlarrrrropuyorumnanaktan
tam 55 çıktım bu sabh. tickerimi güncellemediğim için geçen haftayı hatırlayamadım ama 200-300 gr filan verdim sanırım.
herkese gunaydinlarr...
artik diyecek sozum yok.
bu hafta bu kadar az yiyerek kilo aldim; h.sonu bile fazla kacirmamistim halbu ki..
optum cok cok hepinizi.
Canım günaydinopuyorumnanaktan
sakın bozma moralini. o tartıda gördüğün 1.1 fazlalık yağ değil biliyorsun sen de. ilaçları, iğneyi bırakınca eskisinden de zayıf çıkıcaksın görüceksin bak. hem de ağrın filan da kalmamış olucak, çok sağlıklı olucaksın. moral bozmak yok anlaştık mı?kaydirigubbakcemile5
tebrikler ederimm.. kaydirigubbakcemile5
peppercim,nolur üzülme. ama hgerçekten ortada bir terslik var.
ben bu hafta fazla dikkat etmedim ama 300 gr verdim nasıl olduysa.
sen bu hafta spor yapabilmişmiydin?
günaydınlarrr.
ben sabah tartıldım ve 54,2 olduğumu gördüm yani geçen hafta 54,5 olmuştum
bu hafta 300 gr vermişim.üstelik sütlaçlara,fırın makarnalara ve reglime rağmen.
bende anlamadım valla nasıl oldu kafamçokkarıştı
gerçi bir akşam hariç yine her akşam leslie ile 4-5 kilo verdirenden yürürüm.dünde 4 fast mil yaptım.
belkide ondan dolayı vermişimdir diye düşünüyorum.
klikcim şu leslie nin linkini verebilirmi
sin bana yada google da nasıl arattırayım. yaa kızlar önceden de çok yazdılar ama ben pek ilgilenmemiştim.
Gayet guzel suleulku.... Her hafta hemen hemen ayni miktarda veriyorsun sen...günaydın herkese..... herkes uykuda yada işe gitmek için yolda sanrım bizde hayat 7 de başlıyor.........hatta kalktım kalhvaltımı yaptım kurabiyemi bilem yaptım pişiriyorum..... trufcum tarifin için sağol onu denedim.......
Tebrik ederim. Aynen sende sule ulku gibi cok duzenli veriyorsun kilonu..günaydınlarrr.
ben sabah tartıldım ve 54,2 olduğumu gördüm yani geçen hafta 54,5 olmuştum
bu hafta 300 gr vermişim.üstelik sütlaçlara,fırın makarnalara ve reglime rağmen.
bende anlamadım valla nasıl oldu kafamçokkarıştı
gerçi bir akşam hariç yine her akşam leslie ile 4-5 kilo verdirenden yürürüm.dünde 4 fast mil yaptım.
belkide ondan dolayı vermişimdir diye düşünüyorum.
herkese gunaydinlarr...
artik diyecek sozum yok.
optum cok cok hepinizi.
gunaydin güzel bayanlarrrrropuyorumnanaktan
tam 55 çıktım bu sabh. tickerimi güncellemediğim için geçen haftayı hatırlayamadım ama 200-300 gr filan verdim sanırım.
birde plates yapan kızlar internettenmi yapıyorsunuz .ebru şallıyı mı takip ediyorsunuz. ben araştırdım ama hansinden başlamak gerekir falan bulamadım.ebru şallının bütün videolarının olduğu bi site var mı
Tabiiki
googleye leslie ile sende zayıfla yazıyorsun.
çıkan ilk site zaten sende zayıfla oluyor.
o sayfada linkler var videoların.
ben bütün videolarını indirdim leslienin.kafama göre her akşam yemekten sonra yapıyorum.
viedeolar 3-4 parttan oluşuyor. indirirken hepsini indirirsin.sonrada partlardan birini sağ tıklayp buraya çıkar ı seçiyorsun. veee olay bitiyor.
ben ebru şallının plates cdsini indirdim.1 olanını.ama daha yapmadım hiç.anchusa vermişti linlerini banada. ayrıca callan ve nivealarıda indirdim.onlardan da azıcık denedim.
tv8in internet sitesinde var videolar cnm...ebru şallının eski videolarıyla başlamalısın..ben 6 ay kadar her gün yaptım..şuan topa geçti..ama sen met üstünde topsuzlardan başla...
canim biliyorsun benim belimdeki problem yuzunden spor yapmam yasak.
bir de bu hafta yogun igne ve ilac tedavisi goruyorum, ilaclarin yan etkilerinde de odem yapar yaziyorsu.
buyuk ihtimalle odemim var,
seni tebrik ederim.
spor yapmanin faydalari)
Tebrik ederim. Aynen sende sule ulku gibi cok duzenli veriyorsun kilonu..
Ben henuz tartilmadim ama cok umutlu degilim. Bu hafta diyeti de sporuda saldim biraz. son uc gundur toparlamaya calisiyorum. Versem versem 100 gram vermisimdir Tuvalete bir gidebilsem tartilacagim..Tartilinca bildirim yaparim.
kızlar çok saolun. bende
günaydın herkese..... herkes uykuda yada işe gitmek için yolda sanrım bizde hayat 7 de başlıyor.........hatta kalktım kalhvaltımı yaptım kurabiyemi bilem yaptım pişiriyorum..... trufcum tarifin için sağol onu denedim.......
herkese gunaydinlarr...
artik diyecek sozum yok.
optum cok cok hepinizi.
lachesis hayatim dun aksam senin kabakli sandal sefasi tarifini yaptim;
esim de bayildi ben de.
sagol cnm benimmm..
yalniz isten gidince cok acele yaptim, kabaklar hafif sert kaldi, bi 5 dk. daha haslasaymisim, daha da guzel olacakmis sanki..
optum cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?