bencede en iyisi hiç yapmamak..
aç karınına çörek otu yiyen var mıydı aramızda? işe yarıyor mu?.... deneyelim mi?
hepinizin fotolarina baktimda, aranizda en sisko benmisim gibi hissediyorum :-(((
Ben hic yagsiz hasliyorum canim istreyince Onun kalorisi cok dusuk ve gayet doyurucu. Ama aninda yemek gerek...Bir de kepekli makarna aliyorum genelde..Makarna istegimi geciriyorum boylelikle..
Bence herkes kendini dev aynasinda goruyor bu forumda.. annem boyle der bana...Bu laf bu forumdaki herkes icin gecerli sanirim
ayy yok senin neyin var ay. asıl dombik görünen benim. klom az olsa bile ki olduğu zamanlar biliyorum bi inceciklik olmuyor bende. hep sanki bişişlik var
anchusanin dedigi gibi, aynaya bakip kendimizi sisman gorme hastaligi var sanirim biz de.
ayy yok senin neyin var ay. asıl dombik görünen benim. klom az olsa bile ki olduğu zamanlar biliyorum bi inceciklik olmuyor bende. hep sanki bişişlik var
Kizlar gogusleri buyuk olanlar daha iri duruyor. Diger taraflari cok kilolu olmasa da bu boyle...Nilufert senin de buyuk galiba goguslerin. Peppermintin de oyle.. Kucuk gogusu olanlar daha zayif duruyor cok zayif olmasalarda En azindan daha minyon... Yanlis miyim Bir tek bana mi oyle geliyor? Ablamla ayni kilodaydik onun gogusleri buyuktu benim kucuk, herkes ona baliketli bana zayif derdi..Tabi simdi o tiroid hastasi oldu, cocuk dogurdu durum farkli..
o hadisi ben de biliyordum canim,çörek otunu arada ben de yiyordum. peyamber efendimizin hadisi var ölümden başka herşeye çaresi var diye çörek otu için.ya böle şeyleri düzenli kullanmak lazım. bu konularda hiç istikrarım yok benim ama sabahları bi kaşık yulaf ezmesi yerim ben
aa peppercim sen yeni resimler eklemişsinnn. du bi bakayım
beni esim de kiziyor cnm,aynen öyle eşimde çok kızıyor bana............
kedi şeyini görmüş yaram var sanmış hesabı.......
Kizlar gogusleri buyuk olanlar daha iri duruyor. Diger taraflari cok kilolu olmasa da bu boyle...Nilufert senin de buyuk galiba goguslerin. Peppermintin de oyle.. Kucuk gogusu olanlar daha zayif duruyor cok zayif olmasalarda En azindan daha minyon... Yanlis miyim Bir tek bana mi oyle geliyor? Ablamla ayni kilodaydik onun gogusleri buyuktu benim kucuk, herkes ona baliketli bana zayif derdi..Tabi simdi o tiroid hastasi oldu, cocuk dogurdu durum farkli..
o hadisi ben de biliyordum canim,
arastirmislar;
corek otu bagisikligi kuvvetlendiriyormus, her hastaliga care olmasi da bu yuzdenmis...
beni esim de kiziyor cnm,
tanistigimzda cok zayiftin, simdi daha guzel oldun diyor ???
aynen canim.
benim en yakin arkadasim diyor ki, senin goguslerin olmasa, dal gib kizsin, karnin dumduz, sadece goguslerin var, onlar sirf 2 kilo gelir diyo bana.
arkadaşlar ben 85 kg mım ve zayıflıymıyom yaş:22 boy:167 ne yapsam ne etsem olmuyu. rejim yaptım yaptımım iki katını aldım. doktora gittim açlıktan öldürcekti beni zayıflama ilacları aldım olmadı valla eşim bile şikayet ediyor. avrat yenilicem diyor ne olur yardım edin eşim beni terk edecek kilo yüzünden severek evlendik ve 4 senelik evliyim guclubacismileguclubacismile ama ne yamam gerek yarrrrrrdım ediiiiinnnnnnnnnnnnnnn.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?