50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya şu ebru şallıya bakıyorum da nasıl yaşıyor bu kadın .insanın canı hiçmi kebab börek yaşpasta makarna istemez yaa

anchusa, lachesis; saglun kizlar,

dediginiz gibi ilaclar bitince bir bakmam lazim.

bir de soylemesi ayip tuvalet problemim de olsu kac gundur :-(

Ben de 200 gram vermişim, hala regl olmadığımdan fazla çıkarım diyorum korkuyordum, o yüzden az da olsa çok sevindim hihoyyyt

klikcigin sen 2 hafta once 54,1 degil miydin?
sonra kilo mu almistin?

eger aldiysan bu hafta o aldigini vermissidir elki,
o yuzden sutlaclar etki etmemistir )

Evet ben geçen hafta 54,1 den 54,5 e çıkmıştım.bu hafta 54,2 ye geri düşmüşüm.
ya inşallah bugünden itibaren sütlaca makarnaya kocaman bir çizgi çekicem ve haftaya daha fazla vericem.

Evet ben geçen hafta 54,1 den 54,5 e çıkmıştım.bu hafta 54,2 ye geri düşmüşüm.
ya inşallah bugünden itibaren sütlaca makarnaya kocaman bir çizgi çekicem ve haftaya daha fazla vericem.

makarnayı bende çok seviyorum canım ya.eskiden tabak tabak yerdim allahtan şimdi uzun zamandır yapmıyorum ama yapmışsam gözümde görmüşse dayanamıyorum

Şulecim tebrikler varmışsın hedefine nerdeyse, bizi bırakma ama olur mu:)

sağol şekerim evet az kaldı.....yok yok bırakmam burası bende alışkanlık yaptı.zaten 52 yi göreyim hedefimi 50 ye çekecem...

Gayet guzel suleulku.... Her hafta hemen hemen ayni miktarda veriyorsun sen...

evet bu aralar çok şükür verebiliyorum......azar azar da olsa sağlam adımlarla veriyorum kilomu.....

bu hafta hiç spor yapamadım kurs olunca. havalarda kötüydü dışarda bile yürüyemedim....inş bu hafta evde yapamasamda havalar düzelsede dışarda yürüyebilsem bari

tuvalet problemi olanlara Allah yardım etsin......benim hiç olmazdı dün yaşadım...ne zormuş ya bir gün bile wc ye gidememek karnım ağrıyor şişsin.....tartısıda ayrı bir sorun.....

Son düzenleme:
tuvalet problemi olanlara allah yardım etsin......benim hiç olmazdı dün yaşadım...ne zormuş ya bir gün bile wc ye gidememek karnım ağrıyor şiş.....tartısıda ayrı bir sorun.....

ben o problemimi yenmistim,

corek otu, ve karisik bitki cayi iyi geliyordu,

ama bu hafta herhalde ilaclar yuzunden yine tikandim :-(

aç karınına çörek otu yiyen var mıydı aramızda? işe yarıyor mu?.... deneyelim mi?

ben yiyorum cnm,
tuvalet problemi bakimindan ise yaradi evet.

zayiflama bakimindan bilmiyorum.

foto eklemissin;

yazdim yorumumu;-))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…