50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yediklerini hep boşveriyoz kaleci yesa farkındamısın

gecenin bu saati sporumu yaptım valla içim rahat uyuyabilirim artıkın

oh süper

yine kuş kadar yemişsin sen ya
bu arada callanın yanına lesliyi koyarsan yeme de yanında yat olur

Afiyet olsun canım

Ekmek topuzu hiç aklıma gelmemişti

Kızlar benim hala uykum var yaaa 11 saat uyudum ama bennnnnnnnnn

klava: kız söylemeyede utanmıyo şuna bak
ben bölük pörçük bi uykuyla duruyorum
dün gece hiç uyumadım desem yeri var
şu anda da uykum var ama uyuyamıyorum
inşalllah kızım uyur da ben de yanına kıvrılırıveririm

2 haftada 4 kilo süper
eminim acaip farketmiştir hemen
ben de 62 den 58 e düştüğümde farketmiştim hemen

son 2 kiloyu simitlerimden ve belimden vericem belde de kalmadı verilecek yer ama neden kalın anlamadım yaaa

Hımmm kaburgaların geniş benim kaburgaların belim kalın falan değil halbuki sempatiksalakcinni

canım sen ancak platesle ya da callanla daraltabilirsin göğüs kafesini ve belini

kır düğünü olsa hiç ellemezdim..

ama benim düğünüm kapalı alanda ışıkların altında hafif kendini göstersin

gelinlikçiyle konuşcam daha...

taşlar süper olacak
yeni resimmi ekledin

neden kabul etmiyorlar :uhm:

kaçmak olmaz..klava:

herşey ağız tadıyla yapılınca güzel..

@ trufcan verdiğin detoxa baktım ama onlar hep benim sevdiğim şeyler.

ayarı tuturamam ben onda tam tersi kilo alırım..

bugün ayranlıya başladım..

tadı çok güzel ben arada yeşillik falanda götürüom..

bakalım nolcak

Öyle oldu trufçum yaa bugün inşallah yiicem doğru düzgün
Bugünden itibaren Leslie üzerine bölgesel çalışmayı bıraksam da callan ı mı dahil etsem hıh ne dersiniz sopa, yanlara eğilme falan yapıyordum yaaa onun yerine callan mı yapsam ???

Sen hayat enerjinle ayakta duruyorsun sevgili truf bayanssulusmile
Ben bu aralar melankoliğim kurtulamadım malümünüz sinirlerimi yatıştıramıyorum uğraşıyorum yatıştırmak için melisa çayı falan mı içsem o dinliklik veriyodu sanırım sınava gireceklere tavsiye ediyorlardı yanlış hatırlamıyorsam

Aktarlarda var mıdır açık şekilde ki?

Ciğerlerini küçültüyo di mi kafes daralsın diye soluk almıyo sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

2 gün önce tırnağım kırıldı hala törpüleyemedim rezil gibi geziyorum, bugün törpüliyim de ayak tırnaklarıma da açık pembe oje alıyim süriyim kapalı ayakkabı içinde ama olsun mutlu olsun yavrucaklar laelaelaelaelae

Selam kizlar.. Bugun esim evde oldugu icin cok takilamadim foruma... Su ana kadar yediklerimi yaziyorum
Sabah: 1 kupa kahve
Kahvalti: 1 yumurta
2 dilim tam tahilli ekmek
Biraz beyaz peynir
Domates
4 zeytin
Ara: Biberiye cayi
1 ev yapimi kurabiye
Ogle: Cin usulu soyali soslu mantarli tavuk
1 minik kirmizi sarap
Biliyorum cok iyi bir menu degil ama bu kadar yapabiliyorum esim evdeyken... Buna da sukur...Cuma dan itibaren koclugun bana gecmesiyle sizlerden utanarak toparlanacagimi umuyorum...
Henuz spor yapmadim ama aksama 4 mil leslie yapmayi planliyorum

öğlen tavuğu ne kadar yedin bilmiyorum ama az yediysen menünde kötü bişey yokki benneyaptımki
kurabiyende ev yapımıymışş

Görmeden istemiyorlar yapacak birşey yok kaydirigubbakcemile2

Ne kadar suredir birliktesiniz erkek arkadasinla sensewitch?? Biz Budapestede evleniyorduk. Hatta konsolsoluga basvurduk bile, ama aileler hakli olarak orda evlensenizde burada bir kutlama isteriz dedikleri icin vazgectik...Geldik pasa pasa Istanbulda evlendik. Cok da guzel oldu cumbur cemaat...Bir arkadasim yeni Madrid de evlendi. Kizin ailesi burada dugun yapacagiz siz kafaniza gore is yapamazsiniz dedi, geldiler gecen hafta burada yemek verdiler... Yani anlayacagin geleneksel bir ailen varsa boyle seylerden kacis yok pekAksi takdirde aileler bayagi kiriliyorlar....Ama cok da korkma. Eglenceli oluyor aslinda boyle kutlamalar...Ben cok korkuyordum dugun yapmaktan . Hic korktugum gibi olmadi..

Son düzenleme:
öğlen tavuğu ne kadar yedin bilmiyorum ama az yediysen menünde kötü bişey yokki benneyaptımki
kurabiyende ev yapımıymışş

Az yedim canimcim. Koca bir tabak degil. Ustelik cok cok az yagla tefal actifry da pisirdim... NE bileyim normalde daha az yedigim icin sanki abartmisim gibime geldi bugun...Baklava ve cikolatalara goz ucuyla baktim ama henuz yemedim tatli birsey. Kurabiye ile yetindim...

Canım 1 sene oldu, korktuğum evlilik merasimi değil annemin burnu havadalığı:sinifsinif:

selam canım menün gayet güzel

kızlar ben 12 gibi kalktım
uyanınca 1 bardak ılık suyumu içtim çok fadasını görüyorum
1 şekersiz cay ve kepekli ekmekle beyaz peynirli tost yedim
ara öğünümü halen yapamadım canım bişey istemiyor bu arada bu hafta 1 kilo daha attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…