çok doğru canım fikirlerine bende katılıyorum herşey eğitim değildir ama arkadası çok iyi anlıyorum benim eşim mühendis ben 2 yıllık okul mezunuyum eşimin kendi ailesi değil ama çevresi teyze amca vs bunu hep sorun haline getirirler onlara ne oluyorsa ama hiç takmıyorum
siz sorun etmedikten sonra gerisi boş aslında aileni ikna etmeye çalış sen eminsen problem olmaz offf sinirlendim yaabenneyaptımki kendi yaşadıklarım aklıma geldi
iki insanın kafası uyuşuyorsa gerisi tırı vırı..
Kesinlikle insan sevdiğiyle olmalı.(aklı bi karış havada gezenler hariç tabi)
benim halam kuzenime aynısını yaptı bir türlü beğenmedi sevdiği kızı..
hergün kuzenimi beynine işleye işleye vazgeçirdi..
kendi denklerinde bir kızla evlendi sonuçmu?
1 ay önce boşandılar..
sagol trufcimmmm...ye canım sen ye
sana serbest bi de ev yapımı olunca ımmmh
afiyet olsun
Eğitim meselesi ....
Lise mezunu olunca ne konuşabilirmiş onunla okuyacak şimdi olsun aramızda uçurum olurmuş yakalayamazmış beni onu da böyle zorlamaya gerek yokmuş bitsinmiş bu iş Neden: çünkü zaten olmayacakmış eninde sonunda.... Herkes boğdu beni boğdu yanyana gelmesek de telefonda sıkıştırıyor halamlar falan bırak bırak daha iyi birini bul diye
Amaç birini bulmak mı yaaaa? Ya ben çok duygusalım ya da onların amacı farklı(!)
Dışarıya iyi gözüksün denk gözüksün de uyum sağlarsınız nasıl olsa herkes aynı mantığındalar...
Babama söylediğimde ilk sorusu ne mezunu oldu 2. söylediği de çevreye halanlara ne deriz oldu
Habire laf arasında da ne güzel biz 3 kişi üni mezunuyuz diye sıkıştırıyor saçma saçma :umursamaz:
Her dışarı çıkışımda bi surat bi surat ....
Çok dertliyim valla bu konuda o yüzden evlilik düşünmüyoruz şimdilik
Sadece kaçıp gitmek istiyorum şu aralar yurtdışı olayı da o yüzden cazip geldi zaten en kötüsü uzakta kafamı dinlerim etki altında kalmadan karar veririm
Belki yanlış düşünüyorum ama burda kalırsam sinir hastası olucam sürekli laf sokmalardan babam beni sevmiyor musun seviyorsan bırak onu dedi en son yaa ne diyim :umursamaz:
Benden iyisini bulamayacağını bildiği için beni el üstünde tutuyormuş bak yaa...
Bi de eğitim alıp okumalarıyla övünüyorlar herşeyden önce ikisi de öğretmen bir insan böyle mi değerlendirilir? Bu kadar mı ön yargılı olunmalı? Tanışmayı bile kabul etmediler annem yüz göz olmaktan korktu, ne konuşacakmış ????
Halam desen ilerde sana yetmiycek diyor ben anlamadım beraber çalışmak için eleman alınmıyor ki evlilikte kafaların uyumu önemli değil mi ya? :umursamaz: ya da ben yanlış biliyorum bence bir insana duyduğun sevgi o insanın kariyerini, parasını, eğitimini herşeyini elinden al geriye kalanını seviyorsan sevgidir. Çünkü hayatta herşey mümkün...
Onun okumak için de iyi para kazanmak için de ne kadar çalıştığını koşturdupunu ben biliyorum bu sene sınava girdi imkansızlıktan dolayı okuyamadığı üniversiteyi telafi etmek için ... Seni utandırmıycam, söz verdiklerimi yapıcam dedi ve yapıyor sırayla...
Ama nafile neymiş onu da zorlamamak lazımmış çünkü yetişemezmiş ne bu yaaa evde beyin fırtınası mı yapıcaz biz yaaa konuşucaz anlaşıcaz geçineceğiz... Fizik kurallarını konuşmıycaz di mi anlaşmak geçinmek için ?
Offf anam yaaa kıza mı çocuğa mı üzülsem ...
Nasıl böyle bir sorumluluğu alıp karışırlar anlamıyorum çocuğun mutsuz olucak belki???
Anneme göre dolu kaliteli erkek varmış dışarda ben niye 27 senede göremedim acaba çünkü bana uygun değilmişşşşşş alsanaalsanasmile
Canim herseyden once sakin ol....Her aile cocugunun mutlulugunu ister. Onlar siz birlikteyken gozlerinizin icindeki piriltiyi gorunce eminim seni anlayacaklardir. Her seyden once insanlik onemli. Ben 31 yasina geldim bak hala okuyorum, doktoram bitmek uzere. Turkiyede de cok zor bir universiteden mezun oldum... Ama inangenellikle pismanlik duyuyorum yillarimi boyle heba ettim diye... Diploma yalnizca daha iyi para kazanmani saglayan bir kagit parcasi. Onsuzda hayatini daim ettirebiliyorsan ve mutluysan tuvalet kagidindan bir farki yok...Bence ailenle guzel guzwel konusmayi dene... Erkek arkadasina firsat vermelerini iste. Ama bunu yaparken cok sakin ol, sakin sinirlenme...REstlesme yapacagin en son sey. Restleserek inatla ikna edemezsin onlari
sen kulklarını tıka canım..
aklı başında bi bayansın..
demin çok güzel birşey söyledin kariyerini parasını al geriye kalanını seviyorsan gerçek sevgidir diye..
kesinlikle katılıyorum.
bende nişanlanmadan önce sordum kendime..
mesleğini kaybetse, parasız kalsa yada mesleği tehlikeli olduğu için sakat kalsa gibi vs.
yine onunla olurmuyum hiç düşünmeden EVET dedim kendime..
ve evlenmeye karar verdim..
iimiş ozaman iki hafta sonrada onu yapayım.. sen yaptınmı trufcan?
sagol trufcimmmm...
Canim herseyden once sakin ol....Her aile cocugunun mutlulugunu ister. Onlar siz birlikteyken gozlerinizin icindeki piriltiyi gorunce eminim seni anlayacaklardir. Her seyden once insanlik onemli. Ben 31 yasina geldim bak hala okuyorum, doktoram bitmek uzere. Turkiyede de cok zor bir universiteden mezun oldum... Ama inangenellikle pismanlik duyuyorum yillarimi boyle heba ettim diye... Diploma yalnizca daha iyi para kazanmani saglayan bir kagit parcasi. Onsuzda hayatini daim ettirebiliyorsan ve mutluysan tuvalet kagidindan bir farki yok...Bence ailenle guzel guzwel konusmayi dene... Erkek arkadasina firsat vermelerini iste. Ama bunu yaparken cok sakin ol, sakin sinirlenme...REstlesme yapacagin en son sey. Restleserek inatla ikna edemezsin onlari
Aynen -çok duygulandım- :gitme:
ülkerk bende senin gibiyim dayanıom colaya bi türlü off yaspora geçtim ben kızlar ii geceler hepinize
canım ya kıyamam..:teselli:
zamanla herşey yoluna girer umarım:1hug:
sen kulklarını tıka canım..
aklı başında bi bayansın..
demin çok güzel birşey söyledin kariyerini parasını al geriye kalanını seviyorsan gerçek sevgidir diye..
kesinlikle katılıyorum.
bende nişanlanmadan önce sordum kendime..
mesleğini kaybetse, parasız kalsa yada mesleği tehlikeli olduğu için sakat kalsa gibi vs.
yine onunla olurmuyum hiç düşünmeden EVET dedim kendime..
ve evlenmeye karar verdim..
Sağol tatlım opuyorumnanaktan
Bu arada reglim yaklaştı canım fena tatlı istiyoooo be aşırsam acaba mutfaktan hıh koçum?
nm öyle gözlerindeki pırıltı falan onlar bakmaz bile o kadar duygusal değiller malesef anchusacım olmayacak görsek de değişmez sonuçta lise mezunu mu iyi para da kazanamıyor şimdilik, o zaman görüşmemizin anlamı yok diyecekler annem zaten görüşmeyeceği söyledi...
Annem diplomanın kağıt parçası olmadığını düşünenlerden önemli olan mezun olman nasıl olsa iş bulursun diyenlerden, önemli olan hayatı devam ettirebilmek değil onların gözünde yaşam... Konuşacak kadar sabırlı değilim o yüzden gerek yok çok kırıldım bu konuyu bir daha açasım yok evlilik için hazır olduğumuzda -her açıdan- tekrar konusunu açarım yine isteksiz olurlarsa bakarız başımızın çaresine..
görüşürüz canımben uykuya kaçarım
öperim herkesleri
görüşürüz 1 saat kadar sonra
Sağol tatlım opuyorumnanaktan
Bu arada reglim yaklaştı canım fena tatlı istiyoooo be aşırsam acaba mutfaktan hıh koçum?
sabah : 1 ad serumkaydirigubbakcemile3
öğlen : yarım ankara simidi
2 yk domates sosu ama az yağlı
3 siyah zeytin
1 minicik yaz helvası
ara : 1 ad baklava ( normalde yemem ama cnm çok çektiiiiiiiii)
sabah : 1 ad serumkaydirigubbakcemile3
öğlen : yarım ankara simidi
2 yk domates sosu ama az yağlı
3 siyah zeytin
1 minicik yaz helvası
ara : 1 ad baklava ( normalde yemem ama cnm çok çektiiiiiiiii)
yemişsin artık.. yakmaya bak en iyisi.
akşam yemeğinde gayet hafif olsun..
baklava ve yaz helvası olmasaymış keşke opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?