50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay valla yaaa işi olmayan etrafın işine burnunu sokuyor, herkes herşeyi çok iyi biliyor...:umursamaz:

siz sorun etmedikten sonra gerisi boş aslında aileni ikna etmeye çalış sen eminsen problem olmaz offf sinirlendim yaabenneyaptımki kendi yaşadıklarım aklıma geldi

Sorun olmadı şu ana kadar (hala temkinliyim öyle korkuttular ki kesin olur diye) o kendisi istedi zaten geç kalan işi tamamlamayı çok da heyecanlı diploma almak için almasa da problem olmazdı önemli olan bana saygı duyması ki hep söyler "sen çok daha iyi yerlere geleceksin bu bir geçiş dönemi boşuna mı okudun dirsek çürüttün" der, moral vermeye çalışır

iki insanın kafası uyuşuyorsa gerisi tırı vırı..

Ay bu lafı çok sevdim çoookkkk tırı vırı tırı vırı tırı vırı opuyorumnanaktan

Offf anam yaaa kıza mı çocuğa mı üzülsem ...
Nasıl böyle bir sorumluluğu alıp karışırlar anlamıyorum çocuğun mutsuz olucak belki???
Anneme göre dolu kaliteli erkek varmış dışarda ben niye 27 senede göremedim acaba çünkü bana uygun değilmişşşşşş alsanaalsanasmile

ye canım sen ye
sana serbest bi de ev yapımı olunca ımmmh
afiyet olsun
sagol trufcimmmm...

Canim herseyden once sakin ol....Her aile cocugunun mutlulugunu ister. Onlar siz birlikteyken gozlerinizin icindeki piriltiyi gorunce eminim seni anlayacaklardir. Her seyden once insanlik onemli. Ben 31 yasina geldim bak hala okuyorum, doktoram bitmek uzere. Turkiyede de cok zor bir universiteden mezun oldum... Ama inangenellikle pismanlik duyuyorum yillarimi boyle heba ettim diye... Diploma yalnizca daha iyi para kazanmani saglayan bir kagit parcasi. Onsuzda hayatini daim ettirebiliyorsan ve mutluysan tuvalet kagidindan bir farki yok...Bence ailenle guzel guzwel konusmayi dene... Erkek arkadasina firsat vermelerini iste. Ama bunu yaparken cok sakin ol, sakin sinirlenme...REstlesme yapacagin en son sey. Restleserek inatla ikna edemezsin onlari

sen kulklarını tıka canım..
aklı başında bi bayansın..
demin çok güzel birşey söyledin kariyerini parasını al geriye kalanını seviyorsan gerçek sevgidir diye..
kesinlikle katılıyorum.
bende nişanlanmadan önce sordum kendime..
mesleğini kaybetse, parasız kalsa yada mesleği tehlikeli olduğu için sakat kalsa gibi vs.
yine onunla olurmuyum hiç düşünmeden EVET dedim kendime..
ve evlenmeye karar verdim..

nm öyle gözlerindeki pırıltı falan onlar bakmaz bile o kadar duygusal değiller malesef anchusacım olmayacak görsek de değişmez sonuçta lise mezunu mu iyi para da kazanamıyor şimdilik, o zaman görüşmemizin anlamı yok diyecekler annem zaten görüşmeyeceği söyledi...

Annem diplomanın kağıt parçası olmadığını düşünenlerden önemli olan mezun olman nasıl olsa iş bulursun diyenlerden, önemli olan hayatı devam ettirebilmek değil onların gözünde yaşam... Konuşacak kadar sabırlı değilim o yüzden gerek yok çok kırıldım bu konuyu bir daha açasım yok evlilik için hazır olduğumuzda -her açıdan- tekrar konusunu açarım yine isteksiz olurlarsa bakarız başımızın çaresine..

Aynen -çok duygulandım- :gitme:

iimiş ozaman iki hafta sonrada onu yapayım.. sen yaptınmı trufcan?

geçen sene tam da bu zamanlardı sanırım
yapmıştım
gözümün eriklerde kaldığını hatırladım bir an
ve baya kilo vermiştim 14 gün yapmıştım
ama sonrasında uygulanması gereken bir program var
onu uygulamadan yavaş yavaş sebzelere de geçiyorsun
ben 6 ay bayram havasında dolaşınca
börekler kekler pastalar
6 ayın sonunda aldım kiloları
hemen almadım yani
ve benim yüzümden

imza truf

ülkerk bende senin gibiyim dayanıom colaya bi türlü off ya spora geçtim ben kızlar ii geceler hepinize

evet eroin gibi demi ama bırakmak lazım...ben uzun zaman önce bırakmıştım ama ishal olduğumdan içiyordum ve zaten sonunda gece fenalaşıp acile kalktım..

Bu cok dogru bir bakis acisi....Ben de elini kolunu kaybetse, yatalak hasta olsa birakir misin diye sormustum kendime...Cevabin hayirsa gercekten o insanda birseyler buluyorsun demektir..|Ve mutlu olduguna emin olabilriisn.

Son düzenleme:

Amanin seni pek bir dertli gordum. Oluruna birak madem...Zamani gelince dusunursun..Ama stresli bir durum valla..

sabah : 1 ad serumkaydirigubbakcemile3
öğlen : yarım ankara simidi
2 yk domates sosu ama az yağlı
3 siyah zeytin
1 minicik yaz helvası
ara : 1 ad baklava ( normalde yemem ama cnm çok çektiiiiiiiii)

yemişsin artık.. yakmaya bak en iyisi.
akşam yemeğinde gayet hafif olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…