50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla menün gayet güzel demek istiyorum ama böyle söyleyince akşam baklavalrdan yersin diye korkuyorum..
en iyisi fazla yemişsin anchusa akşam gayet hafif yiyceksin diyim:1ninca:

tebriler cnm.. bu hızla hiçbişeyin kalmıcak valla..
arada bizede dietisyeninin verdiği tüyolardan veryerimseniben

valla menün gayet güzel demek istiyorum ama böyle söyleyince akşam baklavalrdan yersin diye korkuyorum..
en iyisi fazla yemişsin anchusa akşam gayet hafif yiyceksin diyim:1ninca:

bilmiyorumkismile
BAklavalari esime servis edip duruyorum kuzucum.... Dun bir cheesecake goturdum, itiraf ediyorum. Ama ne yapayim yani.. Atilsa miydi? Iki dilim kalmisti misafirlerden.. Bitirelim sunu dedik yedik.....Ama o da ev yapimiydi...

bilmiyorumkismile
BAklavalari esime servis edip duruyorum kuzucum.... Dun bir cheesecake goturdum, itiraf ediyorum. Ama ne yapayim yani.. Atilsa miydi? Iki dilim kalmisti misafirlerden.. Bitirelim sunu dedik yedik.....Ama o da ev yapimiydi...

hmm en azından ev yapımı kaçamaklar bana daha masum geliyor..
spor yapmışsındır umarım o kaçamaktan sonra..

Tesekkur ederim gamiscim. Senin nasil gidiyor diyetisyenle??? Eminim daha iyidir..

tebriler cnm.. bu hızla hiçbişeyin kalmıcak valla..
arada bizede dietisyeninin verdiği tüyolardan veryerimseniben

teşekkürler kızlar diyetisyenin çok faydasını gördüm ayrıca belden 5 kol bacak gögüs ve kalçadanda 2,5 haftada 2 cm incelmişim diyetisyenim çok tüyo vermiyor tek dediği ara öğün atlama süt ürünleri günde 1 kez et ürünü günde 2 kez meyve 2 kez ekmek kepek olmak şartıyla 5 kez tükeebilirsin diyo tamamıyle uyuyorum ve her hafta tartıp ölçülerimi aldıgı için utancımdan kaçamak ta yapamıyorum bilmiyorumkismile pilav ve makarnayı unuttum bile sırnaşık şey ama şimdiye kadar hep boşa çabalamısım demekki birinin kontrolunda diyet yapmam gerekiyormuş sempatiksalakcinni

canım ondan doyana kadar yiyeceksin yani abartsanda bişey olmaz
bir kaç gün dene eminim faydasını göreceksin
ama yazılanlar dışında başka bişey yemek yok

melisayı marketlerde de bulabilirsin
callan plates ve lesliyi karıştıırıp yap
tırnaklarını da hallet en kısa zamanda
lesli üzerine bölgesel çalışma nasılki yaw
karın bacak kol neyin de varmı onda
sadece yürümüyomuki bu teyze

selam kızlar nasılsınız

iyiiyz canım sen nasılsın
kaç kilo verdin bakim görünmeyeli

Canım 1 sene oldu, korktuğum evlilik merasimi değil annemin burnu havadalığı:sinifsinif:

sevgilinin statüsünü ya da ailesini sana yakıştıramıyor olabilirmi

bilmiyorumkismile

ye canım sen ye
sana serbest bi de ev yapımı olunca ımmmh
afiyet olsun

NAsil yani??? Damat beyi zorlayacak isteklerimi var annenin? Yoksa kendine gore nedenlerden oturu uygun mu gormuyorlar sizi birbirinize??

Eğitim meselesi ....

Lise mezunu olunca ne konuşabilirmiş onunla okuyacak şimdi olsun aramızda uçurum olurmuş yakalayamazmış beni onu da böyle zorlamaya gerek yokmuş bitsinmiş bu iş Neden: çünkü zaten olmayacakmış eninde sonunda.... Herkes boğdu beni boğdu yanyana gelmesek de telefonda sıkıştırıyor halamlar falan bırak bırak daha iyi birini bul diye

Amaç birini bulmak mı yaaaa? Ya ben çok duygusalım ya da onların amacı farklı(!)

Dışarıya iyi gözüksün denk gözüksün de uyum sağlarsınız nasıl olsa herkes aynı mantığındalar...

Babama söylediğimde ilk sorusu ne mezunu oldu 2. söylediği de çevreye halanlara ne deriz oldu

Habire laf arasında da ne güzel biz 3 kişi üni mezunuyuz diye sıkıştırıyor saçma saçma :umursamaz:

Her dışarı çıkışımda bi surat bi surat ....

Çok dertliyim valla bu konuda o yüzden evlilik düşünmüyoruz şimdilik

Sadece kaçıp gitmek istiyorum şu aralar yurtdışı olayı da o yüzden cazip geldi zaten en kötüsü uzakta kafamı dinlerim etki altında kalmadan karar veririm

Belki yanlış düşünüyorum ama burda kalırsam sinir hastası olucam sürekli laf sokmalardan babam beni sevmiyor musun seviyorsan bırak onu dedi en son yaa ne diyim :umursamaz:

akannehir

ya sen çocuk musun cahil kararlar alasın niye müdahele ediyorlar anlamadım, insanların seçimlerine müdahale edilmesine karşıyım hadi 18-19 yaşından çocuk evlenmeye kalkar uyarırsın da, burdaki sorunu çözemedim :uhm:

insanın eğitimli olması evet güzel birşey ama elinde olmadan üniversitede okuyamayanlar var.. özellikler benim çevrem bir kaç kişi varki 10 üniversite mezununu cebinden çıkarır.. bu konuda bi genelleme yapılması çok güç. seninde gidip boş bir insanla birlikte olmayacağın apaçık ortada kaç yaşına gelmiş yetişkinsin kararlarına saygı duymaları lazım.. onu birakıp sırf eğitimi için biriyle evlesen ne kadar mutlu olabileceksin?

Benden iyisini bulamayacağını bildiği için beni el üstünde tutuyormuş bak yaa...

Bi de eğitim alıp okumalarıyla övünüyorlar herşeyden önce ikisi de öğretmen bir insan böyle mi değerlendirilir? Bu kadar mı ön yargılı olunmalı? Tanışmayı bile kabul etmediler annem yüz göz olmaktan korktu, ne konuşacakmış ????

Halam desen ilerde sana yetmiycek diyor ben anlamadım beraber çalışmak için eleman alınmıyor ki evlilikte kafaların uyumu önemli değil mi ya? :umursamaz: ya da ben yanlış biliyorum bence bir insana duyduğun sevgi o insanın kariyerini, parasını, eğitimini herşeyini elinden al geriye kalanını seviyorsan sevgidir. Çünkü hayatta herşey mümkün...

çok doğru canım fikirlerine bende katılıyorum herşey eğitim değildir ama arkadası çok iyi anlıyorum benim eşim mühendis ben 2 yıllık okul mezunuyum eşimin kendi ailesi değil ama çevresi teyze amca vs bunu hep sorun haline getirirler onlara ne oluyorsa ama hiç takmıyorum

siz sorun etmedikten sonra gerisi boş aslında aileni ikna etmeye çalış sen eminsen problem olmaz offf sinirlendim yaabenneyaptımki kendi yaşadıklarım aklıma geldi

iki insanın kafası uyuşuyorsa gerisi tırı vırı..

Onun okumak için de iyi para kazanmak için de ne kadar çalıştığını koşturdupunu ben biliyorum bu sene sınava girdi imkansızlıktan dolayı okuyamadığı üniversiteyi telafi etmek için ... Seni utandırmıycam, söz verdiklerimi yapıcam dedi ve yapıyor sırayla...
Ama nafile neymiş onu da zorlamamak lazımmış çünkü yetişemezmiş ne bu yaaa evde beyin fırtınası mı yapıcaz biz yaaa konuşucaz anlaşıcaz geçineceğiz... Fizik kurallarını konuşmıycaz di mi anlaşmak geçinmek için ?

Kesinlikle insan sevdiğiyle olmalı.(aklı bi karış havada gezenler hariç tabi)
benim halam kuzenime aynısını yaptı bir türlü beğenmedi sevdiği kızı..
hergün kuzenimi beynine işleye işleye vazgeçirdi..
kendi denklerinde bir kızla evlendi sonuçmu?
1 ay önce boşandılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…