50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3 km yürüyüş başlı başına yeterli bence.... alkisalkisalkis
Çok zor valla canım, her ay düzenli olarak aynı problemleri yaşamak çok sinir bozucu olmalı Sen zaten çok yiyen bi insan değilsin sanırım normalde de... O yüzden sen zayıf, ben tombiş sempatiksalakcinni Bu hafta benim için yemek yeme haftası oldu resmen. Evde de iştahım arttı iyice. Ama yavaş yavaş düzene girmeyi umuyorum. Bi de şu an fiziğimden çok şikayetçi olmadığım için acele etmiyom artıkın, süpriz yapcak biri kalmadı ne de olsa bayanssulusmile

evett c anımm,o üzden her ay 1 haftaa cinsiyetimden dolayıı isyan ederimmmm...sen de girersinn düzenne yaa,azimlisinn maşallahhh...dediğin gibii süprizz yapcakkk birii kalmayıncaa aceleye gerek yokkk,nasılsaaa düzenliiliğe alıştınnn bişey olmazzz...
detoksa da hafta sonları istiyommm ama hep bişey oldu yapamadımm,sırf meraktannn istiyomm,dayanabilememmm belkii aMAAAA ben de yaptımmm diyimmmmmmmm yaniiiiiiiiibilmiyorumkismile

trufçuğumm tariff çok güzell,ben bu tarz yemelerlii çok severimm,hafta sonu deniycemmm....

Tamam tamam kızmayın :tomato: . Ben gerek görmediğim ya da saklamaya çalıştığım için demedim kiii :) ... Burada yeniyim ne yazayım ne yazmayayım bilemedim onunçin şeyetmiştim, sormuştum :) . Ev işlerini falan yazdığınızı bilmiyordum ok o zaman onları da rapor halinde yazarım.

Yalnız dediğim gibi zaten düzensizim, arada unutabilirim. İlk hafta idare edin beni. Yani yanlış anlamayın istediğiniz gibi beni günün, haftanın hatta ayın böceği seçebilirsiniz :dance: . Yalnızca yazım eksikliklerimi görmezden gelin. Gelecek hafta bayağı bir düzene girmeyi düşünüyorum, işlerim biterse ve 9da kalkabilirsem.

Dün spor yaparım demiştim fakat yapamadım, sıkıntılıydım, 30 şınav çektim.

Bugünün programında Mehmetin sporu var. Yemekleri de gün bitince yazmayı düşünüyorum. Ölçülerimi de alacam bugün, boyumun ölçüsünü de alayım(ki zaten siz verdiniz sanırım, hih hih kaydirigubbakcemile3 ) .

Kimsecikler yazmıyo, ben oyun oynamaya gidiyom gamyoncuiremsu

Aaa yazılmış :))) Yanıt yazdıktan sonra gidem bari :))

Canım site çok yavaş ya, ya da benim bağlantım çözemedim 2 kişi kullanıyoruz ondan mı acaba, neyse ondan yavaş yazıyorum anlayacağın, saçımı beğenmene çok sevindim, cildim de pek güzel değil aslında da, eczaneye bir karışım yaptırmıştım o iyi geldi, cildinde problem varsa tavsiye ederim.

Bence sen detoksla hiç uğraşma, eğer şişkinlik falan hissedersen o zaman yarım detoks yap, sakın 2 gün yapayım deme zaten.

Yok canım yaw, ne küsmesi, biraz enerjikim bugün, tüm gün yedim mamaları tabi.. yerimde duramayom hihoyyyt Heee tabi çok yaşlı lülülülülülü

Doğru diyon, zaten yemek yedin yat dinlen, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Site her zamanki gibi canım, eşine kız, ne indiriyon, yavaşlatma diye :lepi: Neymiş o karışım????? Yanakların çok pürüzsüz hoş gözüyo valla aklinialirimsmile

Benim cildim güneşten çok etkileniyo, halbuki buğday tenliyim, bu sıralar pütür pütür sanki Güneş kremi dün sürmedim biraz yanmıştı ama hep kapalı mekandaydım. Bugün sürdüm ama 10-15 dk güneşte yürüdüm diye nasıl yanıyo yüzüm, kaşınıyo (( Evde olan 15 faktör kremi sürdüm ama, yeni krem almalıyım..

ben de ameliyattan sonra zorunlu olarak sürmeye başladım o da 15 faktörlük bişey, şişmesin diye ama faktörü az mı geliyor ne, keşke hep sürseymiş yüzümde güneş lekeleri var hep, eskiden ben oluyor sanıyordum. belki daha yüksek bşey alırım la roche falan.

karışım da alttaki başlıkta canım bana önceden doktorum vermişti, yalnız benimkisinin içinde aseton yerine salisik asit var

http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...-sivilcelerime-yillar-once-su-veda-ettim.html

Ben var sanırım yüzünde, o da güneşten oluyo hep. Güneş cildi yaşlanırıyo, benim alerji falan yoktu, ozon tabakası delindikçe güneşin zararları da artıyo doğal olarak ne yazık ki, boşlamamak lazım.
Sanırım 30 faktörlük ideal... la roche un yüz için var ama 50 faktörlük ve 50 ml si 50 tl :sinifsinif: Onu alacam sanırım mecburen, özellikle gözün alt kısmı felaket şu an, 15 dk da yürüdüğüm halde böyle olursa benim çok çekeceğim var (((

Link için teşekkürler canım, bi ara okuyayım da orayı, ona göre karar verem.

Koçummm ben bugün dinlensem olur di mi her bir kasım şiş zaten sabah da 40 dk yürüyüşümü yaptım akşam da 20 - 25 dk yürüdüm en son yemeğimi 5 buçukta yedim üzerine cafe latte içtim light süt ile şekersiz şimdi de karışık bitki çayımı içiyorum dinleniyim olur di mi ??

Tartıda çok çıkmaktan korkuyorum tartı fazla gösteriyo çünkü bozuldu mu ne

göz altın kızarıyor mu canım, benim de mordur hep
ben de la roche'un renk veren güneş kremi varmış onu merak ediyorum.

Ben izin veriyom sensecim, dinlen tabi... zaten dinlenmiş sayılmazsın, yapmışsın sporunu mis gibi.

Tartı diyince aklıma geldi, bugün bim in broşüründe gördüm. Yağ kas oranını ölçen digital tartı 22.5 tl imiş. TARTISI OLMAYANLARA DUYURULUR.

göz altın kızarıyor mu canım, benim de mordur hep
ben de la roche'un renk veren güneş kremi varmış onu merak ediyorum.

Biraz falza dursam güneşten kızarıyoda ama şu an kaşımaktan kızardı, kabardı ya daha kötüsü ( Bi taraftan kaşınıyorum da yazarken, o yüzden bu konuya daldım direkt... Morluk çoğu insanda uyku düzenine bağlı olarak oluyo. Senin uyku düzensiz ya, o yüzden... Bende de genelde az da olsa morluk var. Napcan kız onu, saf olanını al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…