Biraz falza dursam güneşten kızarıyoda ama şu an kaşımaktan kızardı, kabardı ya daha kötüsü( Bi taraftan kaşınıyorum da yazarken, o yüzden bu konuya daldım direkt... Morluk çoğu insanda uyku düzenine bağlı olarak oluyo. Senin uyku düzensiz ya, o yüzden... Bende de genelde az da olsa morluk var. Napcan kız onu, saf olanını al
Ay canım çok sağol gözlerim kapanıyo yahuuu hergün 2 deneme sınavı fazla geliyo bünyeye sanırım :bbo:
Ay canım çok sağol gözlerim kapanıyo yahuuu hergün 2 deneme sınavı fazla geliyo bünyeye sanırım :bbo:
Ferahlatıcı göz altı kremleri var onlardan kullan o zaman, vichy'nin termal sulusu vardı serinletiyor kaşıntıyı alıyor, benim ırsi de aynı zamanda ortaokuldan beri var. tabi uykum düzensiz olunca daha da artıyor.
ya o renklisi cildi güzel gösteriyormuş, pürüzsüz ondan merak ettim.
Hatta aklıma gelmişken biraz ders çalışıyım, yarın ki sınavları da tekrar ediyim, çok öpüyorum kuzularım sizi opuyorumnanaktan
Bi de çalışıyosun akannehir Tabi fazla gelir canım, 1 tane ideal. Kpss ne kadar sürüyo bilmiyom da ben ales çözmüştüm bi ara, günde 1 tane çözüyodum sadece. Hadi yat uyu, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
kpss dimi, ben hiç matematik yapamıyorum, tarihtende çok yanlış alıyorum, berbat netlerim var mafoldumben
Cnm KPSS 2 saat sürüyo allahtan ALES gibi uzun değil ALES te bi de zaman yetmiyo komple stress gözler kayıyo falan hızlı okuyim derken lülülülülülü
şimdi ben nerdeyse 1 haftadır kocacığımı görmüyorumya
yarın akşam acaba bana aaa zayıflamışsın der mi demez mi?
onu merak ediyorum :)
şimdi ben nerdeyse 1 haftadır kocacığımı görmüyorumya
yarın akşam acaba bana aaa zayıflamışsın der mi demez mi?
onu merak ediyorum :)
alesin gözünü seviyim, ben 1 saat erken çıkmıştım ondan:) bir de sınava girince ilk 15 dakika da sıkıştım, erken çıkmamın bir sebebi de o tabi, hızlı hızlı çözüp çıktım.
ben eğitim de çözdüğümden benimki uzun sürüyor, eğitim kolay da genel yet, genel kül çok zor.
ne kadar oldu ki görüşmeyeli :1shok:
alıntı snowflake84
kızlar meraba ben 2 haftadır silim in 6 yapıyorum basenlerim,kalçam küçüldü,bacaklarım inceldi,selülitlerim yok denecek kadar azaldı,göbeğim yok oldu çok fazla yememe rağmen diyet yapmamama rağmen 3 kilo verdim.artık utanmadan bikini giyebilecek durumdayım.hani şu baby donlar var ya onu giymek için çok güzel kalça ve bacakların olması gerekiyor artı onuda utanmadan giyebilyorum.
kesinlikle tavsiye ederim.değişime inanamayacaksınız.cm cm ölçmenizede gerek yok aynanın karşısına geçip kendinize bakmanız değişimi görmenizi sağlayacaktır.
Callan başlığında yazmış, ben size çok zor demiştim ya, belki denemek isteyenler olur diye kopyaladım, ben bir gün yapıp ağrılarla vazgeçmiştim. ama güzel bir tavsiye ondan kopyaladım, dayanabilenler için:)
bende 1 ayı geçti eşimi görmeyeli,1ay sonra belki görcem bende
inanır mısın bende onu çok merak ediyorum,ilk defa ayrı kaldık,böyle beni görünce aaa zayıflamışın dicek mi acaba die
haaa bide şu detoks dediğiniz,hani 1 gün boyunca sadece meyve suyu içme olayı mı? bende eksik kalmıyım diyorum cuma kilo bildirimi öncesi
bu sabah ise bol kuru meyveli, cevizli pekmezli nesfit yedim......
bende 2sene doğuda çalıştım.....çalışmak başka gezmek başka...çalışınca o şehrin zorluğunu gördüğünüz için size güzel gelmiyor ama gezmek sadece doğal güzelliklerini görmek demek o yüzden hayran kalınacak yerler var......
mardin başlı başlına efsane bence...3-4 defa gittim tarihi görünüşü muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?