50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydınnnnn. Bu sabah nihayet tartıda 57.9'u gördüm delikafadulden. Uzun zamandır 58, 58.2, 58.5 gibi rakamlar görüyordum çok mutluyum :) Az önce kiraz mısır gevreği yulaf ezmesi ve sütle hazırladığım kahvaltımı yaptım. Şimdi de beşi bir yerde zayıflama çayımı tüketiyorum. (biberiye,kekik,mate yaprağı, funda yaprağı ve yeşil çay)

Dünkü menüm ise şöyleydi:

sabah:
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 domates

Öğlen:
kepek ekmeğine kaşarlı tost
limonata

Ara:
1kase kiraz

Akşam:
1 kase kiraz
2 dilim karpuz
1 kase yağsız yayla çorbası

pepperrrrrrrhihoyyyt canım benim nice mutlu yıllara. sevdiklerinle beraber sağlıklı, huzurlu, mutlu, aşklı, paralı en şahanesinden bir ömür geçiropuyorumnanaktan

şimdi ben nerdeyse 1 haftadır kocacığımı görmüyorumya
yarın akşam acaba bana aaa zayıflamışsın der mi demez mi?
onu merak ediyorum :)
benimki demez.. giciklik olsun diye demez.... ben kilo verdikce sinir oluyor cunku kendisi gobekli oldugu icin
gayet guzel.. sen de cicek oldun
sensewitch sen dinlenmeyi hakettin... cok saglikli besleniyorsun ve cok spor yapiyorsun. bence sporu haftada 4 e indir.
ay ben bu tarifi denerim... cok tesekkurlerrr
Bu arada saçlarımı boyattaım, ilk başta beğenmedim ama sonra alıştım, koyu kumral çikolata altın diye bir renge, ismi çok uzun:)
Resim koyucam bakarsınız:)
bakacagim su yorumlar bitsin...
cok guzell.... aksam yememeni anlayabiliyorum cunku benim d emidem bulanir menst. da.
gayet iyi... sen de ciceksin..limonata sekerli degildi di mi???
dogum gunun kutlu olsun. bugun butun simariklik hakkini kullan.. sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere...
kremali tavuk ve cikolatalar olmasaydi seni de cicek yapabilirdim. ama yapamiyorum peppermintcimm..
her zamanki gibi muthissin...
ve tabii ki ciceksin..

ben cok merak ediyorum doguyu..insallah mardinle baslayitorz gezmeye 2 hafta icinde...

bugun evde temizlik var yardimcim geldi. ben de dolap iclerine girdim...insallah cikabilirim... ne cabuk dagiliyor bu dolap icleri yaa... sirf bizim evde mi boyle yoksa sizde de oyle mi? yani biz mi cok daginigiz acaba????

koçum hoşgeldin gunaydinnnzemuszemus

ben de yazayım listemi:

uyanınca: 1 bardak su(bunu her seferinde yazıyorum extra birşeymiş ggibi, çünkü su içmezdim hiç eskiden)
kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmekli + beyaz peynir + domates + salatalık + yarım kupa nesacafe(azaltıyorum yavaş yavaş)
ara: 1 kupa form çayı
öğlen: 3 kaşık sebzeli tavuk + 2 kaşık bulgur pilavı + yoğurt
ara: 1 kupa yeşil çay
akşam: ızgara biftekli salata (ya içinde yoğurtlu mayonezli sos vardı inşallah çok kalorili değildir )
ara: 1 avuç kiraz + 2 erik

spor yapmadım koçum. baya yürüdüm aslında(hem de yüksek topuklularla) ama gezme amaçlıydı bilmiyorum kalori yaktırır mı...

bi deeeee 53.5 çıktım bu sabahkaydirigubbakcemile3

pepperminticim yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun sağlıkla mutlulukla geçsin....

günaydın kızlarrr
pepper canımmmm doğum günün kutlu olsunnn.
kızlar sabah 300 gr daha az çıktım . bu hafta ii çözüldüm ben gidiyr .
yalnız sabah 300 gr daha gitmiş diye sevinirken aklıma dün arkadaşlara gitmiştik. çayı fazla kaçırmışım gece dön dön sabah 3,5 a kadar uyuyamadım . uyuyamadıkça kafama taktım. acaba uykusuzluktanmı öyle çıktım.

spatz canım dün de yazmıştım belki okuyamamışsındır yeniden yazayım . hani demişsin ya 3,5 kilo verdim kimse demiyor diye.
ay bende de öle bir Allahın kulu sen zayıflıyorsun neydi o eski halin demiyor. hatta geçenlerde bi arkadaşıma sordum kilom nasıl gidiyor diye ay kendisi kilolu bana burun kıvırtarak ne bilim ben iç bir fark göremiyorum dedi. ay çok kanım bozuldu oracıkda ümüğünü sıkıverecektim.

ya kızlar sabahları falan zayıflığımı farkediyorum. ama göbeğimde bi cıvıklık var onu mekik çekicem.
ama akşamları falan az bile yesem küçük kız çocuklarının göbekleri olur ya şiş şiş aynı öyle oluyorum.miğdemde de bi sorun yok ama anlamıyorm niye öyle

koçların güzeli dünkü menümü yazayım da beni bir değerlendiriver.

sabah :=krem peynirli yarım dilim ekmek /domates /yeşil çay

aram olmadı sanırım.

öğlen:=2 tas çorba:)

ara:=kuru kayısı ceviz
ara:=yeni dünya

alşam:= fırında pişmiş alabalık üstüne tereyağ koymuştum ama akıp gitmiş.yağlı değildi.roka limon

yemek sonrası işte burda halt ettim.
arkadaşlara gitmiştik ya 2dilim kek.
hayır madem yiyeceksin 1 dilim yee. Allahtan şekerli değil.

koçların güzeli leslieindirmeme gelince dün fırsat olmadı gezmeyede gidince kızma
zaten kesin spora başlamam lazım kilo versemde cıvıklık hissediyorum özellikle göbekde

Son düzenleme:

nilufertcim okumuştum canım dün yazdığını. evet bu benim de pek sinir olduğum bir durum. dün çok yakın kız arkadaşlarımla buluştum, işte spordan diyetten bahsediyorduk ben 3,5 kilo verdim dedim. hadi yaa çok iyi vermişsin dediler. ama görünüş hakkında bir şey söylemediler. ve benim de alt karnım çok gevşek. ben 2,5 sene önce açık kist ameliyatı olmuştum, büyük bir parça alınmıştı. ondan sonra toparlanmadı karnım. insanlar sezeryanla çocuk doğurup sonra dümdüz karınlı oluyorlar benimki neden toplanmıyor anlamadım.

spor hocasına sordum geçen gün, bu alt karnı napıcaz diye.sporunu yapıyorsun yeterince, demek tatlıları götürüyorsun akşam diyor. ya hocam vallaha yemiyorum diyorum:umursamaz: o zaman yakında toparlanır diyor. bilmiyorum o yakın ne zaman:Saruboceq:

canım bende şu anda doğuda görev yapıyorum. ardine gitmedim.urfaya gittim.
açıkcası kızlar ben turistlik olarak doğunun hiç bir cazibesini göremiyorum. belki mardim iidir bilmiyorum.

Qspatz cım ya ben bu alt karnı birazda düşük belli pantolana bağlıyorum. tabi sen ameliyat falan olsun çok geçmiş olsun ondandır da.
yani bakıyorum hem kendime hem de gençlere düşük bel pantolonların kemeer kısmının üstünde birikme oluyor.
bakıyorum gençler incecikler ama bahsettiğim yerde bi yığılma var ve bu bütün genç kızlarda var

günaydın herkese ..bilgisayarıma format atıldı ticker ımı değiştirecektim ..adresi bilen varmı bana atabilirmi linki

günaydın herkese ..bilgisayarıma format atıldı ticker ımı değiştirecektim ..adresi bilen varmı bana atabilirmi linki

ya aslında kısa yolu var değiştirmenin de ben bilmiyorum. ben tekrarrdan yaptım.www.tickerfactory.com diye biliyorum ben.
birde profilinde uzantısı var onu yapıştırıp kısayollardan yapıyorsun ama ben tam bilmiyorum

spatz, anchusa, sensewitch, nilufert hepinize tesekkur ederim kizlar. umarim 30. yasim cok guzel gecer, mutlu bir yil olur. (kendi kendine dilekte bulunan da bir ben varimdir herhalde )))))))

anchusa cicek olamadim mi yani :-((( cok uzuldum.

kizlar ben bu aralar kendimi cok zayif hissediyorum, karnim dumduz sanki, dun giydigim pantolonumda belimden dusuyordu, bugunku de. dun is arkadasim farketti, zayifladin mi, pantolunun dusuyor dedi. bu sabah da esim ayni seyi soyledi.
ama tartiya gore fazla fark yok.
garip bi durum, bakalim yarin sabah kac cikicam.

Gnaydın herkese Peppermint mutlu yıllar canım iyi ki doğdun, benim yoğun bir gün olcak bugün hemen çıkmam lazım çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

her zamanki gibi muthissin...
ve tabii ki ciceksin..

Ay canım çok sağol sevindirik oldum 4 e indiriyim di mi ? korkuyorum alıcam diye ya
Takıntı var bende valla kurtulamadım suçluluk duygusundan sempatiksalakcinni

bugun evde temizlik var yardimcim geldi. ben de dolap iclerine girdim...insallah cikabilirim... ne cabuk dagiliyor bu dolap icleri yaa... sirf bizim evde mi boyle yoksa sizde de oyle mi? yani biz mi cok daginigiz acaba????

Benim odam 2 parmak toz içimden temizlemek gelmiyo alışamdım hala benim evim gibi gelmiyo annemlerin evi ...
Annem temizlesin demiyorum tabi de ben de temizlemiyim kaydirigubbakcemile3

Canım mekik senin işini çözer ama bence callanın karın hareketlerini çalış o zaman sakatlanma riskin daha azalır...(boyun ve bel açısından)

Kızın ümüğünü sen sıkmadıysan ben sıkıyim öyle mi denir insan ne güzellllllll der heveslendirir biraz fesat insanlar :umursamaz:

Fast foodtan herkes homili gırtlak götürüyo maşallah kim dikkat etçek bizim gibi sempatiksalakcinni

ayyyyyy ,
pepperımın doğumgünüsüymüş bugün..
mutlu yıllar pepper..
yeni yaşın diğerlerini aratmayacak kadar güzel olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…