gunaydin kizlar.
kocum ilk defa dogru durust rapor vereyim sana. dun tam olarak iyilesemeistim, onu da dikkate alirsin.
sabah
1 dilim kepek ekmegi, yarim k.k. beyaz pynir, 1 tatli kasigi bal
ogle
2 kasik pilav
1 kase cacik
1 kasik tavuk yemegi (kremali)
ara
1 dilim kepek ekmegi, yarim k.k. beyaz peynir
aksam
1 kase yayla corbasi
3 kasik semizotu
1 kase yogurt
ara
1 muz
kacamak: 2 minicik kalp cikolata (esim almisti yedim valla);
1 minik parca cezerye (adanadan )
spor:
10 dk. bel egzersizlerim (bunlar ayni zamanda da kalca egzersizleri, kopru hareketi falan var )
2 saat valiz hazirlama (herbir kiyafetimi deneyerek koydum valize , bayag bi spor oldu bana yani
bu arada
bugun benim dogum gunummm
benimki demez.. giciklik olsun diye demez.... ben kilo verdikce sinir oluyor cunku kendisi gobekli oldugu icinşimdi ben nerdeyse 1 haftadır kocacığımı görmüyorumya
yarın akşam acaba bana aaa zayıflamışsın der mi demez mi?
onu merak ediyorum :)
gayet guzel.. sen de cicek oldungünaydın herkese....dün çok koşturmacalı bol herketli bir gün geçirdim bakalım koçum
beğenecekmi.......
önce sporlarımı yazayım 2,5 saat mutfak temizliği - 2,5 saat yürüyüş
ediklerim
sabah çeyrek susamsız simitle 3 zeytin peynir 2 çeri domatres salatalık biber ve bol bol yeşillikle kahvaltı yaptım yanındada 1 bardak form çayı içtim
ara bir elma 2 erik 2 adet üzümlü eti burçak
öğle koca bir kase sulu köfte bir küçkü dilim ekmek bir kaç kaşık yoğurt ve bir tabak karpuz
ara 3 yeni dünya,7-8 badem
akşam bir tabak kuşbaşılı mantarlı patlıcan yemeği,karpuz 1 tane kornişon turşu
sensewitch sen dinlenmeyi hakettin... cok saglikli besleniyorsun ve cok spor yapiyorsun. bence sporu haftada 4 e indir.Koçummm ben bugün dinlensem olur di mi her bir kasım şiş zaten sabah da 40 dk yürüyüşümü yaptım akşam da 20 - 25 dk yürüdüm en son yemeğimi 5 buçukta yedim üzerine cafe latte içtim light süt ile şekersiz şimdi de karışık bitki çayımı içiyorum dinleniyim olur di mi ??
Tartıda çok çıkmaktan korkuyorumtartı fazla gösteriyo çünkü bozuldu mu ne
ay ben bu tarifi denerim... cok tesekkurlerrrkızlar hafif ve lezzetli bir sebze yemeği buyrun
Közlenmiş Patlıcan Böreği:
5 adet patlıcan
5 adet kabak
Kaşar peyniri rendesi
1 s.b. süt
2 dilim ekmek içi
1 yumurta
Tuz-Karabiber
Tarif" Kültür Aşı" programından...
Patlıcanlar 250 derece fırında közlenir ve güzelce temizlenir. Kabaklar soyularak rendelenir ve çok az su ile 5-10 dakika haşlanır. Yumurta, ıslatılmış ekmek içi ( çavdar ekmeği kullandım), süt, ve karabiber karıştırılır. Patlıcan ve kabakların suyu iyice sıkılır ve fırın kabına alınır. Buna, kaşar rendesi, ve hazırlanan karışım eklenir ve iyice krıştırılır. Yemeğin üzeri tamamen kaşar rendesi ile kaplanır ve 3-4 saat ( 1 gecede olabilir) derin dondurucuda saklanır. Börek pişirilirekn, önce 140 C fırında 20 dakika, daha sonra 180 derecede 15 -20 dakika kadar pişirilir.
ALINTIDIR
bakacagim su yorumlar bitsin...Bu arada saçlarımı boyattaım, ilk başta beğenmedim ama sonra alıştım, koyu kumral çikolata altın diye bir renge, ismi çok uzun:)
Resim koyucam bakarsınız:)
cok guzell.... aksam yememeni anlayabiliyorum cunku benim d emidem bulanir menst. da.miyi akşamlarr herese
menüm:
sabah:1 yeşil çay+peynir+zeytin+ottan oluşan 1 dilim cavdar ekmekli kahvaltı
ara:1 yeşil elma
öğle:2 ızgara tavuk kanat+3 parca patates+2biber+yoğurt+salata
ara:2 kaysı,2 erik+2 çilek+8 kiraz(meyveler,öğleden sonradan akşama kadarr yedim)
akşam:-yemedimmm,mens oldum((( mideöm bulanıyoduu yiyemedimmm,uyudummmm,tekrarr yatcammmm
hareket:3km yüüyüş+tibet+callanı yarım yaptım((( karın hareketlerinii yapamadımmmmmm...
gayet iyi... sen de ciceksin..limonata sekerli degildi di mi???Herkese günaydınnnnn. Bu sabah nihayet tartıda 57.9'u gördüm delikafadulden. Uzun zamandır 58, 58.2, 58.5 gibi rakamlar görüyordum çok mutluyum :) Az önce kiraz mısır gevreği yulaf ezmesi ve sütle hazırladığım kahvaltımı yaptım. Şimdi de beşi bir yerde zayıflama çayımı tüketiyorum. (biberiye,kekik,mate yaprağı, funda yaprağı ve yeşil çay)
Dünkü menüm ise şöyleydi:
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 domates
Öğlen:
kepek ekmeğine kaşarlı tost
limonata
Ara:
1kase kiraz
Akşam:
1 kase kiraz
2 dilim karpuz
1 kase yağsız yayla çorbası
dogum gunun kutlu olsun. bugun butun simariklik hakkini kullan.. sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere...gunaydin kizlar.
kocum ilk defa dogru durust rapor vereyim sana. dun tam olarak iyilesemeistim, onu da dikkate alirsin.
sabah
1 dilim kepek ekmegi, yarim k.k. beyaz pynir, 1 tatli kasigi bal
ogle
2 kasik pilav
1 kase cacik
1 kasik tavuk yemegi (kremali)
ara
1 dilim kepek ekmegi, yarim k.k. beyaz peynir
aksam
1 kase yayla corbasi
3 kasik semizotu
1 kase yogurt
ara
1 muz
kacamak: 2 minicik kalp cikolata (esim almisti yedim valla);
1 minik parca cezerye (adanadan )
spor:
10 dk. bel egzersizlerim (bunlar ayni zamanda da kalca egzersizleri, kopru hareketi falan var )
2 saat valiz hazirlama (herbir kiyafetimi deneyerek koydum valize , bayag bi spor oldu bana yani
bu arada
bugun benim dogum gunummm
her zamanki gibi muthissin...Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Ben de mardini çok merak ediyorum şulecim ... gidicem görücem bende en yakın zamanda ...
Bugün tartıya bindiğimde (Yasuş'un dediği gibi) 47.4 ü gördüm :) çok mutlu oldum çooookkkkkkkk
Benim de detoks yapasım var 1 gün ama bugün kahvaltı yaptım bi de ayran detoksu yapmam herhalde ben beğenmedim onu meyve sebze yerin ama ne zaman yapsam bilemedim neyse kilo vermem durursa o zaman yaparım. Kendim soruyom kendim cevaplıyom di mi yaaa
Neyse koçummmmmmm dünkü yediklerimi yazıyim ben
06:30
Az tarçınlı 1 elma
2 ceviz
1 bardak su
06:30 – 07:10
Yürüdüm
08:30
1 bardak yeşil çay
2 dilim esmer ekmek
4 dilim beyaz peynir
bal
12:30
6-7 kaşık kıymalı kabak susuz
1 kase yarım yağlı yoğurt
1 tabak beyaz, mor lahana, kırmızı biber ve az maydonozlu salata sirkeli
1 dl. keten tohumlu
1 dl. Mısır ekmeği
14:00
Biberiye + yeşil çay
1 küçük Acıbadem kurabiyesinin yarısı
16:00
Biberiye + yeşil çay
3 fındık
17:30
2-3 kaşık kıymalı kabak susuz
2 kapeçe yarım yağlı yoğurt
Sirkeli tuzsuz beyaz lahana, marul, kırmızı biber, maydonoz salatası
1 dl. Esmer ekmek
19:00 – 19:20
yürüdüm
20:00
Cafe latte şekersiz light sütlü
1 badem
1 fındık
2 leblebi
yarım ceviz
23:00
yaprak tarçın
kiraz sapı
karanfil
karabiber
biberiye
mate
funda
yeşil çay
kekik
demledim 1 bardak içtim
bu sabah ise bol kuru meyveli, cevizli pekmezli nesfit yedim......
bende 2sene doğuda çalıştım.....çalışmak başka gezmek başka...çalışınca o şehrin zorluğunu gördüğünüz için size güzel gelmiyor ama gezmek sadece doğal güzelliklerini görmek demek o yüzden hayran kalınacak yerler var......
mardin başlı başlına efsane bence...3-4 defa gittim tarihi görünüşü muhteşem
günaydın kızlarrr
pepper canımmmm doğum günün kutlu olsunnn.
kızlar sabah 300 gr daha az çıktım . bu hafta ii çözüldüm ben gidiyr .
yalnız sabah 300 gr daha gitmiş diye sevinirken aklıma dün arkadaşlara gitmiştik. çayı fazla kaçırmışım gece dön dön sabah 3,5 a kadar uyuyamadım . uyuyamadıkça kafama taktım. acaba uykusuzluktanmı öyle çıktım.
spatz canım dün de yazmıştım belki okuyamamışsındır yeniden yazayım . hani demişsin ya 3,5 kilo verdim kimse demiyor diye.
ay bende de öle bir Allahın kulu sen zayıflıyorsun neydi o eski halin demiyor. hatta geçenlerde bi arkadaşıma sordum kilom nasıl gidiyor diye ay kendisi kilolu bana burun kıvırtarak ne bilim ben iç bir fark göremiyorum dedi. ay çok kanım bozuldu oracıkda ümüğünü sıkıverecektim.
ya kızlar sabahları falan zayıflığımı farkediyorum. ama göbeğimde bi cıvıklık var onu mekik çekicem.
ama akşamları falan az bile yesem küçük kız çocuklarının göbekleri olur ya şiş şiş aynı öyle oluyorum.miğdemde de bi sorun yok ama anlamıyorm niye öyle
koçların güzeli dünkü menümü yazayım da beni bir değerlendiriver.
sabah :=krem peynirli yarım dilim ekmek /domates /yeşil çay
aram olmadı sanırım.
öğlen:=2 tas çorba:)
ara:=kuru kayısı ceviz
ara:=yeni dünya
alşam:= fırında pişmiş alabalık üstüne tereyağ koymuştum ama akıp gitmiş.yağlı değildi.roka limon
yemek sonrası işte burda halt ettim.
arkadaşlara gitmiştik ya 2dilim kek.
hayır madem yiyeceksin 1 dilim yee. Allahtan şekerli değil.
koçların güzeli leslieindirmeme gelince dün fırsat olmadı gezmeyede gidince kızma
zaten kesin spora başlamam lazım kilo versemde cıvıklık hissediyorum özellikle göbekde
bu sabah ise bol kuru meyveli, cevizli pekmezli nesfit yedim......
bende 2sene doğuda çalıştım.....çalışmak başka gezmek başka...çalışınca o şehrin zorluğunu gördüğünüz için size güzel gelmiyor ama gezmek sadece doğal güzelliklerini görmek demek o yüzden hayran kalınacak yerler var......
mardin başlı başlına efsane bence...3-4 defa gittim tarihi görünüşü muhteşem[/QUOTE
canım bende şu anda doğuda görev yapıyorum. ardine gitmedim.urfaya gittim.
açıkcası kızlar ben turistlik olarak doğunun hiç bir cazibesini göremiyorum. belki mardim iidir bilmiyorum.
günaydın herkese ..bilgisayarıma format atıldı ticker ımı değiştirecektim ..adresi bilen varmı bana atabilirmi linki
her zamanki gibi muthissin...
ve tabii ki ciceksin..
bugun evde temizlik var yardimcim geldi. ben de dolap iclerine girdim...insallah cikabilirim... ne cabuk dagiliyor bu dolap icleri yaa... sirf bizim evde mi boyle yoksa sizde de oyle mi? yani biz mi cok daginigiz acaba????
Canım mekik senin işini çözer ama bence callanın karın hareketlerini çalış o zaman sakatlanma riskin daha azalır...(boyun ve bel açısından)spatz canım dün de yazmıştım belki okuyamamışsındır yeniden yazayım . hani demişsin ya 3,5 kilo verdim kimse demiyor diye.
ay bende de öle bir Allahın kulu sen zayıflıyorsun neydi o eski halin demiyor. hatta geçenlerde bi arkadaşıma sordum kilom nasıl gidiyor diye ay kendisi kilolu bana burun kıvırtarak ne bilim ben iç bir fark göremiyorum dedi. ay çok kanım bozuldu oracıkda ümüğünü sıkıverecektim.
ya kızlar sabahları falan zayıflığımı farkediyorum. ama göbeğimde bi cıvıklık var onu mekik çekicem.
ama akşamları falan az bile yesem küçük kız çocuklarının göbekleri olur ya şiş şiş aynı öyle oluyorum.miğdemde de bi sorun yok ama anlamıyorm niye öyle
koçların güzeli leslieindirmeme gelince dün fırsat olmadı gezmeyede gidince kızma
zaten kesin spora başlamam lazım kilo versemde cıvıklık hissediyorum özellikle göbekde
Qspatz cım ya ben bu alt karnı birazda düşük belli pantolana bağlıyorum. tabi sen ameliyat falan olsun çok geçmiş olsun ondandır da.
yani bakıyorum hem kendime hem de gençlere düşük bel pantolonların kemeer kısmının üstünde birikme oluyor.
bakıyorum gençler incecikler ama bahsettiğim yerde bi yığılma var ve bu bütün genç kızlarda var
ya aslında kısa yolu var değiştirmenin de ben bilmiyorum. ben tekrarrdan yaptım.www.tickerfactory.com diye biliyorum ben.
birde profilinde uzantısı var onu yapıştırıp kısayollardan yapıyorsun ama ben tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?