50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Acaba ben mi oluyorum bu birisi, bilmiyorum ama öyle bi şiler yazmıştım. Şunu mu diyorsun:

kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245007-50-59-kilo-araligindakiler-birlikte-zayifliyor-3917.html

Eğer bundan bahsettiysen, kusura bakma ben bilmiyorum o çayların ne olduklarını. Ama bu forumda vardı öyle bir konu, ağrıdan bahsediyorlardı geçirmek için napıyorsunuz falan diye. Orada çaylardan bahsediyorlardı, fakat yanlış anlamadıysam o gün(ağrıdığı zaman) içmek değil de bütün bir ay boyu içmek etki ediyormuş. Tam okumadım bilemeyeceğim artık. O konuyu araştıracağım yarın ok? :)

Hızlı çözüm istiyorsan, arkadaşım bana bir hap önermişti onu yazabilirim. O da bu forumda görüp kullanmıştı, bana önerdi, ben de kullandım memnun kaldım. Ağrıyı en geç 1 saatte kökten geçiriyor. Hapları da doktora sorarak almak gerekiyor sanırım. Bilmem ki adını yazmam doğru olur mu burada. İzin varsa yazayım.

ozel mesjini bekliyorum menunu aciklayan
winsor pilatesi deneyebilirsin, ama kurallrini bir kere ebru sallinin cd sninin basindan dinleyip winsor pilatese devam edersen daha iyi sonuc alirsin

slim in 6 e basladik dun
evet yaparken diyor kalcayi indirin, dizlerinize yuk bindirmeyin diyeee...
ben pump it up yaptigim icin cok bir acima olmadi koluma bacagimda. bir hafta devam edecegiz.
bu hafta bende sisim. niye anlamadim. reglime daha var. ama goguslerim falan kocaman oldu dupeduz ve acimaya basladilar. biberiye cayi, maydonoz suyu hic birsey ise yaramafi.. bazen benim menstrasyonumdan 15 gun once basliyor pre menst. sendromlari. acaba oyle birsey mi diye dusunuyorum. anlamadim gitti...
ya ben sabah ip atladım ya sabahtan beri dizimin arkasında ağrı var hiç halim yok spor yapmayı çok istiom ama...
yapma o zaman. biz iyi hissetmeyince spora ara veriyoruz.yoksa sakatlanirsin
ben de slim in 6 yaptım bu akşam.benim bacaklarım değil de kollarım ağrıdı yaaabilmiyorumkismile
kollari cok iyi calistiriyor normaldir...
ben tam sayılarıyla yapamadım valla arada atladım itiraf edeyim eyvahedigeldismile
uc kagitciiiiiiiiii....
menumuu yazayimm kizlar
sabah bi dilim kepek peynir domates salatalik biber
ogle et bulgur pilavi iki kasik
ikindi kek yedim iki dilimm regl oldumm mazur gor kocummmm
aksam enginar semizotu salatasi activya sade
meyve
uygundur...
İlçesinde çalışıyorum merkezde oturuyorum biliyosundur belki tatlım izmir-hatayda oturuyorum Çeşmede çalışıyorum

hii..cesmede ev tutsan daha iyi olurdu senin icin.. zor tabii hergun git gel onca yolu....truf ta senin gibi baska birsehirde yasayip calisiyor... kolay gelsin size...

günaydın anchusa........ koçluğun için çok ama çok teşekkür ederim.......

kiloma gelince 53.8.......geçen hafta tartılmadığım için tam karşılaştırma yapamıcam....ama hafta için 54.5 görmüştüm.....kilo aldım ama kaç gram bilmiyorum.....en son tartıldığım haftayı baz alıyorum 52,6 ü.ona göre 1200 gr almışım :sinifsinif:

dün slim e başlayamadım....akşam yürüyüşten gelmiştim.biraz dinleneyim kalkınca yaparım dedim bir kalktım saat 12 olmuş. ama bugün başlıyorum inş.

koçum burdayken dünkü menümüe yazayım hemen.....

öğleneden sonraki arada da bir elma yedim

akşam yemeğinde dünden kalan mantarli etli patlıcan yemeğini yedim bir tabak dolusu ama suyunu yemedim.....1-2 çatal prinç pilavı, yoğurt ve karpuz......

yemekten sonra 1 saat yürüyüş yaptık......

gece 12 de 2 tane elma yedim....

gunaydin canlarimmmm..

bu sabah 53,90 ciktim; 300 gr vermisim bu hafta. iyi mi kotu mu bilemedim.
saglikli beslenemedigim bi haftaydi, cogu ogunleri atlatim, hicbisey yiyemedim gunlerce...

bu arada kocum dun ki menumu tekrar yazayim

sabah
2 k.k. kasar peynir, 1 dilim kepek ekm. yarim cay kasigi bal
limonlu yesil cay

ogle
yogurtlu ispanak yemegi
1 kase cilek

ara
yarim dilim kepek ekm.
1 tatli kasigi bal

aksam
--

ara
yarim dilim pasta,
2 minik tuzlu kurabiye

spor:
2 saat misafir agirlama,
1 saat valiz hazirlama ))))

(benim sporlarim boyle ne yazik kipp )

tatildeydin sen degil mi??? O yuzden aldin kilo...
bence guzel bir menu...cicek oldun
onumuzdeki haftadan itibaren siki yonetim ilan edip veririsin hepsini uzulme
elmalari cok gec yemissin ama olsun. dun gece ben de krize girdim. cikolata yemek istemedigim icin de 4 tane hurmayi goturdum 11 de...

guzel...pastayi telafi etmeye calsmissin sen de suleulku de cicek oldunuz...
nasildi dogumgunu partisi?

guzel...pastayi telafi etmeye calsmissin sen de suleulku de cicek oldunuz...
nasildi dogumgunu partisi?

hihoyyyt
yasasin cicek oldummmmmm
a.s.
evet kocum
pastayi telafi etmek icin aksam yemegi yemedimm kocum.

tatl i kocum, bitanecik kocum benimmmmmm
(nasil sevindim yaa cocuklar gibi ) :roflol:

ik defa cicek oldum napimmmmmmm

dogumgunu partisi guzeldi anchusacim... sevdiklerimin hepsi olunca benim icin heryer, hersey guzell..

bu arada cok cok iyi bir koc oldun, tesekkur ederizzzz

Kızlar koca bi günaydınnnnnnnnnnn size a.s.

47.4 kilo çıkmış bulunuyorum geçen hafta 48.1 idim 700 gr. verdim

aha bunu lachesis e atıcaktım di mi buraya yazmıcaktım atıyorum hemennnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

Prensesim hoşgeldin hiç görüşemedik yahuuuu unutma bizi yerimseniben gel sen yaz canın sıkıldığında canımızı sıkmazsın hiççççççç hihoyyyt

Hergün callan yapan ve hiç sızlayan biri olarak slim in 6 yı serçe parmağınla yaparsın tatlım sen yaaa bi gariplik olduğunu anlamıştım ben ...

Evet söylüyor aşağı otururken diz ile bile aynı hizaya gelecek, popoyu eğip oturun diye telkin ediyo yine de dikkat etmek lazım Leslie den tehlikeli bence

evet yaa bana karın lazım ama bu bacak yoğun..
şimdi karın hareketlerini indiriyorum..

Callanın karın hareketlerini yap tatlım üstüne ben öyle yapıyorum hem bacakları da inceltiyo onlar...

hii..cesmede ev tutsan daha iyi olurdu senin icin.. zor tabii hergun git gel onca yolu....truf ta senin gibi baska birsehirde yasayip calisiyor... kolay gelsin size...

Canım aslında burda lojman var ben uzun bir süre lojmanda kaldım ama 4-5 kişi 2+1 evde oturmak kolay değil öğrenci değiliz artık çünkü dominant karakterli bi ev arkadaşım vardı kendi evin sahibi biz de misafirdik onun gözünde, biz onunla konuşmamaya başlayınca da bizi evden sürdürdü resmen benim müdürüm de sağolsun hiç bişiy demedi evden başka eve taşınan ben oldum sonra ev tuttum ama burası çeşme kiralar çok pahalı ben de araba almıştım onu ödüyordum ikisi çok zor oluyordu kapattım evi şimdi gidip geliyorum dişimi sıkıcam az daha sonra herşey istediğim gibi olacak umudum var benim zemuszemus sempatiksalakcinni

Koçum neler yediğimi de yazıyim...

06:30
1 ceviz
½ bardak su
1 kayısı
3-4 kiraz

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
1 dilim keten tohumlu esmer ekmek
4 küp tulum peynir
1 adet domates
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta

10:30
Papatya
Nane
Ihlamur
Yeşil çay demledim
Dünden kalan 1 lokma acıbadem kurabiye

12:00
1 kase mercimek çorbası
Yarım dilim mısır yarım dilim tam tahıllı esmer ekmek
1 kase y.yağlı yoğurt
1 tabak mor lahana, beyaz lahana, marul, kırmızı biber, maydonoz salatası sirkeli az z.yağlı

14:45
1 kırmızı elma
3 böğürtlen
2 fındık
1 badem
2leblebi
Yarım ceviz

17:45
1 badem
2 fındık
yarım ceviz

19:00 – 19:45
Yürüdüm

20:00
400-500 gr. light yoğurt
yarım elma
1-2 avuç kiraz
2 kayısı
2 kuru kayısı
1 avuç müsli
zerdeçal
tarçın

21:30 -23:00
Slim in 6
300 sopa
300 yana eğilme
Callan karın ve bacak

23:30
Kiraz sapı
Tane karabiber
Tarçın
Karanfil
Mate
Yeşil çay
Biberiye
Kekik
Funda
Melisa
Isırgan demledim

bisey danisicam kizlar size;

ben evim disinda biryere gittigimde tuvalete cikamiyorum hic;
mesela 10 gun kalayim orda, 10 gun hic tuvalete gitmeden evime donuyorum.

simdi tatile gidicem ya, 7 gun kabiz olurum artik, karnim siser, koca bi karinla gezerim.

acaba psikolojik mi benim bu rahatsizligim yoksa hava degisiminden mi oluyor.

bu tatilde de bunu yasamamak icin ne onerirsiniz bana?

dogumgunu partisi guzeldi anchusacim... sevdiklerimin hepsi olunca benim icin heryer, hersey guzell..

bu arada cok cok iyi bir koc oldun, tesekkur ederizzzz
ne guzel, guzel bir gece gecirmissin
bbiz de dunkutlamaya yapacaktik ama lost izlemeye karar verdik, kutrlama bu gece insallah
suleulku 1700 gram almis demeyin bana iyi koctun diye....
lachesis de kesin aldim diyooo
herkes kilo aldi bu hafta bi sen bir spatz verdi galiba
hihoyyyt
yasasin cicek oldummmmmm
a.s.
evet kocum
pastayi telafi etmek icin aksam yemegi yemedimm kocum.

tatl i kocum, bitanecik kocum benimmmmmm
(nasil sevindim yaa cocuklar gibi ) :roflol:

ik defa cicek oldum napimmmmmmm
iyi yapmissin aksma yemegi yememekte bencede..

yine cok guzel bir menu
ciceksin..
ayrica kilo vermene de cooook sevindim

ayni problem bendede var...nedenini bilmiyorum. psikolojik olabilir. sonucta yeme aliskanligim cok degismiyor...geceleri yatarken dogadan form cayi icip sabah ta kahve icince biraz ise yariyor. ah bir de aralarda kayisi kurusu ve bool su

sensewitc; tebrikler hayatim..

masallah sana gercekten gipta ediyorum canimmm

Canım çok sağol yaa yapıyorum elimden geldiğince bişiylerrrr dikkat etmeye çalışıyorum işte :kedi:

Annem de aynen öyle canım hint yağı kullanmıyorsun sen o yüzden benim tek söyliyeceğim incir üzerine demli yeşil çay aç karnınakaydirigubbakcemile2

yine cok guzel bir menu
ciceksin..
ayrica kilo vermene de cooook sevindim

Koçum sağol çok
Sen de çok yoruldun bu hafta koçum bizi hizaya sokucan diye çok sağol emeklerin için çok iyi bi koç oldun bizeeeeeee :içelim:

Kızlar ben sınava kaçıyorum 2 saat yokummm öptm sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…