ya bişey sorcamm,bir kaç gün önce birisii burda yanii,adet dönemi ağrıyı azaltann çay gibii bişeydenn bahsetmiştii,ama ben geçmiştee bulamamdımmm daa hatırlayan varsaaa söyleyebilirm mi?karnım ağrıyoo ve 2.günn ilaç almak istemiyorummmm çok şiddetli değill ..
ozel mesjini bekliyorum menunu aciklayanBugün spor yapamadım. Akşam yapacaktım, bizimkiler dedi Manga var bugün diye ben de vazgeçtim :sm_cool: . Arkadaşımın bir uyarısından dolayı menülerimi buraya yazamayacağım, kusura bakmayın. Kabul ederseniz koça özel mesaj olarak gönderirim.
Bazılarınız pilates yapıyor sanırım. Adını tam olarak alabilir miyim? İnternette çok var da hangisini yapayım karar veremiyorum belki yardımcı olursunuz. Ebruyu istemiyorum onu şimdiden söyleyeyim.
slim in 6 e basladik duniyi sayılır ikisi de çok zordu ama yaptım baya geçerim herhalde. bitse de kurtulsam şu okuldan çok baydı.
en kötü böcek benim, kimbilir tartıda kaç çıkıcam, bir de regl olucam bugünlerde, iyice fenabugün doktor kontrolüne gittim, doktor bile aaa burnun yüzün çok şişmiş, hormonlarından galiba dedi.
bir 10 gün geçsin çok fena saldırcam spora ama. siz ne yapıyorsunuz slim in 6 mı? alıntı mı gördünüz mü, iyiymiş bana, yapanlardan biriyle konuştum, ben yanlış yapmışım dizlerimi ağrıtmıştım o eğilme hareketlerinde sırtını düz tut sadece kalçanla eğil dedi. abartmışım ben ondan öyle olmuşum yani, aman benim durumuma düşmeyin dikkatli yapın.
böyle işte.:)
yapma o zaman. biz iyi hissetmeyince spora ara veriyoruz.yoksa sakatlanirsinya ben sabah ip atladım ya sabahtan beri dizimin arkasında ağrı var hiç halim yok spor yapmayı çok istiom ama...
kollari cok iyi calistiriyor normaldir...ben de slim in 6 yaptım bu akşam.benim bacaklarım değil de kollarım ağrıdı yaaabilmiyorumkismile
uc kagitciiiiiiiiii....ben tam sayılarıyla yapamadım valla arada atladım itiraf edeyim eyvahedigeldismile
uygundur...menumuu yazayimm kizlar
sabah bi dilim kepek peynir domates salatalik biber
ogle et bulgur pilavi iki kasik
ikindi kek yedim iki dilimm regl oldumm mazur gor kocummmm
aksam enginar semizotu salatasi activya sade
meyve
İlçesinde çalışıyorum merkezde oturuyorum biliyosundur belki tatlım izmir-hatayda oturuyorum Çeşmede çalışıyorum
sabah yediğim kuru meyveli nesfitten sonra ara olarak bir elma 2 erik yedim..........
2. arada bir avuç leblebi ve türevlerini yedim....
öğle sandaviç ekmeğinden biraz büyük ekmek arasına peynir salatalık domates k.biber ve yeşil biber koyup yedim
koçum burdayken dünkü menümüe yazayım hemen.....
öğleneden sonraki arada da bir elma yedim
akşam yemeğinde dünden kalan mantarli etli patlıcan yemeğini yedim bir tabak dolusu ama suyunu yemedim.....1-2 çatal prinç pilavı, yoğurt ve karpuz......
yemekten sonra 1 saat yürüyüş yaptık......
gece 12 de 2 tane elma yedim....
bu arada kocum dun ki menumu tekrar yazayim
sabah
2 k.k. kasar peynir, 1 dilim kepek ekm. yarim cay kasigi bal
limonlu yesil cay
ogle
yogurtlu ispanak yemegi
1 kase cilek
ara
yarim dilim kepek ekm.
1 tatli kasigi bal
aksam
--
ara
yarim dilim pasta,
2 minik tuzlu kurabiye
spor:
2 saat misafir agirlama,
1 saat valiz hazirlama))))
(benim sporlarim boyle ne yazik kipp )
guzel...pastayi telafi etmeye calsmissin sen de suleulku de cicek oldunuz...
nasildi dogumgunu partisi?
kuzular onunla ilgili bişi yazdım okudunuz mu, ben hep dizleri eğmişim, kalçaları eğmek gerekmiş, film izlerken sessiz sessiz dinlemeden spor yapınca böyle oluyor kaydirigubbakcemile3
ondan öyle ağlanmışım yani yoksa ben çok süper sporcuyumdur guclubacismile sengözlerimebaksanab
evet yaa bana karın lazım ama bu bacak yoğun..
şimdi karın hareketlerini indiriyorum..
hii..cesmede ev tutsan daha iyi olurdu senin icin.. zor tabii hergun git gel onca yolu....truf ta senin gibi baska birsehirde yasayip calisiyor... kolay gelsin size...
ne guzel, guzel bir gece gecirmissindogumgunu partisi guzeldi anchusacim... sevdiklerimin hepsi olunca benim icin heryer, hersey guzell..
bu arada cok cok iyi bir koc oldun, tesekkur ederizzzz
iyi yapmissin aksma yemegi yememekte bencede..hihoyyyt
yasasin cicek oldummmmmm
a.s.
evet kocum
pastayi telafi etmek icin aksam yemegi yemedimm kocum.
tatl i kocum, bitanecik kocum benimmmmmm
(nasil sevindim yaa cocuklar gibi ) :roflol:
ik defa cicek oldum napimmmmmmm
Kızlar koca bi günaydınnnnnnnnnnn size a.s.
47.4 kilo çıkmış bulunuyorum geçen hafta 48.1 idim 700 gr. verdim
aha bunu lachesis e atıcaktım di mi buraya yazmıcaktım atıyorum hemennnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
Prensesim hoşgeldin hiç görüşemedik yahuuuu unutma bizi yerimseniben gel sen yaz canın sıkıldığında canımızı sıkmazsın hiççççççç hihoyyyt
Hergün callan yapan ve hiç sızlayan biri olarak slim in 6 yı serçe parmağınla yaparsın tatlım sen yaaa bi gariplik olduğunu anlamıştım ben ...
Evet söylüyor aşağı otururken diz ile bile aynı hizaya gelecek, popoyu eğip oturun diye telkin ediyo yine de dikkat etmek lazım Leslie den tehlikeli bence
Callanın karın hareketlerini yap tatlım üstüne ben öyle yapıyorum hem bacakları da inceltiyo onlar...
Canım aslında burda lojman var ben uzun bir süre lojmanda kaldım ama 4-5 kişi 2+1 evde oturmak kolay değil öğrenci değiliz artık çünkü dominant karakterli bi ev arkadaşım vardı kendi evin sahibi biz de misafirdik onun gözünde, biz onunla konuşmamaya başlayınca da bizi evden sürdürdü resmen benim müdürüm de sağolsun hiç bişiy demedi evden başka eve taşınan ben oldum sonra ev tuttum ama burası çeşme kiralar çok pahalı ben de araba almıştım onu ödüyordum ikisi çok zor oluyordu kapattım evi şimdi gidip geliyorum dişimi sıkıcam az daha sonra herşey istediğim gibi olacak umudum var benim zemuszemus sempatiksalakcinni
Koçum neler yediğimi de yazıyim...
06:30
1 ceviz
½ bardak su
1 kayısı
3-4 kiraz
06:30 – 07:10
Yürüdüm
08:30
1 bardak yeşil çay
1 dilim keten tohumlu esmer ekmek
4 küp tulum peynir
1 adet domates
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
10:30
Papatya
Nane
Ihlamur
Yeşil çay demledim
Dünden kalan 1 lokma acıbadem kurabiye
12:00
1 kase mercimek çorbası
Yarım dilim mısır yarım dilim tam tahıllı esmer ekmek
1 kase y.yağlı yoğurt
1 tabak mor lahana, beyaz lahana, marul, kırmızı biber, maydonoz salatası sirkeli az z.yağlı
14:45
1 kırmızı elma
3 böğürtlen
2 fındık
1 badem
2leblebi
Yarım ceviz
17:45
1 badem
2 fındık
yarım ceviz
19:00 – 19:45
Yürüdüm
20:00
400-500 gr. light yoğurt
yarım elma
1-2 avuç kiraz
2 kayısı
2 kuru kayısı
1 avuç müsli
zerdeçal
tarçın
21:30 -23:00
Slim in 6
300 sopa
300 yana eğilme
Callan karın ve bacak
23:30
Kiraz sapı
Tane karabiber
Tarçın
Karanfil
Mate
Yeşil çay
Biberiye
Kekik
Funda
Melisa
Isırgan demledim
bisey danisicam kizlar size;
ben evim disinda biryere gittigimde tuvalete cikamiyorum hic;
mesela 10 gun kalayim orda, 10 gun hic tuvalete gitmeden evime donuyorum.
simdi tatile gidicem ya, 7 gun kabiz olurum artik, karnim siser, koca bi karinla gezerim.
acaba psikolojik mi benim bu rahatsizligim yoksa hava degisiminden mi oluyor.
bu tatilde de bunu yasamamak icin ne onerirsiniz bana?
sensewitc; tebrikler hayatim..
masallah sana gercekten gipta ediyorum canimmm
bisey danisicam kizlar size;
ben evim disinda biryere gittigimde tuvalete cikamiyorum hic;
mesela 10 gun kalayim orda, 10 gun hic tuvalete gitmeden evime donuyorum.
simdi tatile gidicem ya, 7 gun kabiz olurum artik, karnim siser, koca bi karinla gezerim.
acaba psikolojik mi benim bu rahatsizligim yoksa hava degisiminden mi oluyor.
bu tatilde de bunu yasamamak icin ne onerirsiniz bana?
yine cok guzel bir menu
ciceksin..
ayrica kilo vermene de cooook sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?