kızlar ben yeni üyeyim beni de alın aranıza nasıl çiçek olunuyo nasıl böcek?guclubacismile62 den 59 a düştüm ama 10 gündür gram veremiyorum.bu gün neler yedim;
sabah 1 dilim ekmek beş altı dilim patates kızartması
ara öğün bir avuç beyaz leblebi
öğlen domates,salatalık,çok az light peynir
ara 2 top sade dondurma
akşam ızgara et,yağsız salata
birazdan da çilek yicemm..
böcek mi oldum acaba:kedi:
umarim gozleme yagsizdi...
aksam yemeginde yedigin kofte de toplam bir avuc buyuklugunu gecmemeli/ 6-7 tane biraz cok olmus...
muzu da genellikle sabah ya da ogleden sonraki arada yiyoruz. cunku muz en kalorili meyve.....ve genellikle yarim muz yiyoruz...
daha iyiye gidiyorsun
kızlar ben yeni üyeyim beni de alın aranıza nasıl çiçek olunuyo nasıl böcek?guclubacismile62 den 59 a düştüm ama 10 gündür gram veremiyorum.bu gün neler yedim;
ara 2 top sade dondurma
ara 2 top sade dondurma
şekercim benim barsaklarım iyileşmediği için yemek zorunda kaldım yarın sabah dr gitcem yine çünkü...
şekercim benim barsaklarım iyileşmediği için yemek zorunda kaldım yarın sabah dr gitcem yine çünkü...
nasil yani? sen calistigin sehirde oturmuyor musun???
ya bişey sorcamm,bir kaç gün önce birisii burda yanii,adet dönemi ağrıyı azaltann çay gibii bişeydenn bahsetmiştii,ama ben geçmiştee bulamamdımmm daa hatırlayan varsaaa söyleyebilirm mi?karnım ağrıyoo ve 2.günn ilaç almak istemiyorummmm çok şiddetli değill ..
ya bişey sorcamm,bir kaç gün önce birisii burda yanii,adet dönemi ağrıyı azaltann çay gibii bişeydenn bahsetmiştii,ama ben geçmiştee bulamamdımmm daa hatırlayan varsaaa söyleyebilirm mi?karnım ağrıyoo ve 2.günn ilaç almak istemiyorummmm çok şiddetli değill ..
gecmis olsunya pardoonn burda okudumm gibii hatırladımm amaa,yanılıyoo olma ihtimalimm çok yüksek,gecen biri yazmıştı gibi hatırladım daa bulamadımmm ...normalinde 2.gün ağrımazdıı bugünn ağrıyoo şimmdidi de arttıı,ilaç alıppp sıcak tutcam kendimmiii,,,ayy yazıkk valllaa tüm kadınlaarrrrraaa.....
kim söyledi ki onu?? Ben de duymadım biberiye melisa bunlar iyi gelir ama ...
canlar ben spora kaçtım slim in 6 ım indi...
Koçum bundan sonra da callanın sadece iç bacak ve karnını çalışıcam ok??
agriyi azaltan cay bilmiyorum ama siskinligi alan cay biliyorum
biberiye cayi (besi bir yerde ) aktarlarda satiliyor, funda yesil cay biberiye, isirgan falan var icinde
kim söyledi ki onu?? Ben de duymadım biberiye melisa bunlar iyi gelir ama .
valal benim dikaktimi çekmişt, amma bulmamdımm,,sağol canımmm biberiyee içiceemm şimdii...
umarim sinavin iyi gecmistir..
bizde bir degisiklik yok.... bocekler cicekler aynen devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?