50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim hayatım..
göğüslerim de 92, yani cup olarak 75-b kullanıyorum, şimdilik iyi:CüvCüv:

pardon anchusacım yanlış yazmışım 100*2 duo paket,mesajı yazarken şampuan siparişi veriyordum aklım ona gitmiş sanırımbayanssulusmile

ay beni bilgilendir bu konularda kahve kokusu... ben kara cahilim. bi yuzume kinerase ve shisedo ve bepanten kullanirim, goz altina bi krem hepsi bu.....sampuan ne kullaniyorsun?? baske neler den memnunsun???

golden rose göz altı kremi ve el için yumuşatıcı almıştım ben ama her zamanki gibi düzenli kullanmadım
gülsuyuyla yüz yıkamak gerekiyormuş kılar
ya da buzluklara gül suyu doldurup o buzla yüze masaj yapmak gerekiyormuş

ay beni bilgilendir bu konularda kahve kokusu... ben kara cahilim. bi yuzume kinerase ve shisedo ve bepanten kullanirim, goz altina bi krem hepsi bu.....sampuan ne kullaniyorsun?? baske neler den memnunsun???

canım şampuan olarak novocrin placenta kullanıyorum..
saçlarıma öyle iyi geldi ki , aylık yaptırdığım saç analizlerinde bu fark hissediliyor önceden bir kökten 2 tel saç çıkıyorken şu anda tek kıl kökünden 4-5 tel çıkmaya başladı,eczacım bile şaşırdı , bendeki değişimi görünce o da kullanmaya başladı..ayrıca bu şampuan eşler için de oldukça iyi , zira dökülme problemine birebiryerimseniben
cilt bakımı için önceleri Clinique ve Murad'ın ürünlerini kullanırdım,ama artık temel bakım olarak Babe'nin ürünlerini , burun bölgemdeki kalınlaşma için Avene'in ''diacneal'' adlı incelticisini ve peeling olarak da Avene'in peelingini kullanıyorum,şimdiye kadar pahalı ürünlere verdiğim servet boşunaymış diyorumyerimseniben

SPatz'cım görmemişim , harikasın tebrik ederim seni..
trufcum sana da tebrikler..

teşekkürler canımzemuszemus

bene iyi bir bmenu. sonucta oglen disarida yemek zorundasin ve 1 tane lahmacun yemissin. o sutlaci yemeseydin keisn cicek olabilirdin

evet sütlacı yediğime ben de pişman oldum yaabilmiyorumkismile

haklisin spatz, yemeyerek kilo verilmiyorrr, hareket sart.. ben tatilde yuzeyim cok, belim acilsin, geince de yuruyuslere baslicam cnm..

kahvekokusu su serumu nerden aldin cnm? kaca? tam adini yazar misin? ayy yaa alsam mi ben de? acaba biraktiginda eski haline doner mi anchusa'nin dedigi gibi?

yüz canım yüz. yüzmek hem beline, hem bütün bedenine,hem de ruhuna çok iyi gelicekkaydirigubbakcemile5

saçlarıma öyle iyi geldi ki , aylık yaptırdığım saç analizlerinde bu fark hissediliyor önceden bir kökten 2 tel saç çıkıyorken şu anda tek kıl kökünden 4-5 tel çıkmaya başladı,eczacım bile şaşırdı , bendeki değişimi görünce o da kullanmaya başladı..ayrıca bu şampuan eşler için de oldukça iyi , zira dökülme problemine birebiryerimseniben
cilt bakımı için önceleri Clinique ve Murad'ın ürünlerini kullanırdım,ama artık temel bakım olarak Babe'nin ürünlerini , burun bölgemdeki kalınlaşma için Avene'in ''diacneal'' adlı incelticisini ve peeling olarak da Avene'in peelingini kullanıyorum,şimdiye kadar pahalı ürünlere verdiğim servet boşunaymış diyorumyerimseniben

canım nerden alıyorsun bu şampuanı
saç dökülme problemimiz var malesef
iyi geldiyse denemek isterdim
çaşitleri var galiba ve sen dökülmeye karşı olanını mı kullanıyorsun

canım nerden alıyorsun bu şampuanı
saç dökülme problemimiz var malesef
iyi geldiyse denemek isterdim
çaşitleri var galiba ve sen dökülmeye karşı olanını mı kullanıyorsun

canım ben eczaneme sipariş veriyorum,
ama google'dan adını girince temin edebileceğin siteler çıkar karşına,
boyalı saçlar için olanı da var creatin içerikli , onu hiç denemedim,ben mavi kutulu yeşil kapaklı olanını kullanıyorumyerimseniben

canım ben eczaneme sipariş veriyorum,
ama google'dan adını girince temin edebileceğin siteler çıkar karşına,
boyalı saçlar için olanı da var creatin içerikli , onu hiç denemedim,ben mavi kutulu yeşil kapaklı olanını kullanıyorumyerimseniben

çok saol canım mutlaka araştırıcam

günaydınnlar Mesaj sayım yetmiyormuş Özel mesaj atmaya o yüzed kilomu burdan bildiriyorum 51.100 ile başladım sayıyorum kendimi yeni başladım çünkü haftaya cuma anlicam verip vermediğimi.
Dün akşam 2 dilim kepek ekmeği ve domates peynirle salatalıkla geçiştirdim, 1, 2 saat sonra tekrar yerim diye yemekten hemen sonra tam 60 dk kondisyon bisikletine binince ve 170 kcal yakınca ne gerek var yemeğe diye tekrar yemedim 6 tane erik yedim sadece ve yattığım yerden de karın kaslarını sıkma hareketini 350 defa yaptım bununda faydası olduğunu duymuş ve okumuştum,

günaydınnlar Mesaj sayım yetmiyormuş Özel mesaj atmaya o yüzed kilomu burdan bildiriyorum 51.100 ile başladım sayıyorum kendimi yeni başladım çünkü haftaya cuma anlicam verip vermediğimi.
Dün akşam 2 dilim kepek ekmeği ve domates peynirle salatalıkla geçiştirdim, 1, 2 saat sonra tekrar yerim diye yemekten hemen sonra tam 60 dk kondisyon bisikletine binince ve 170 kcal yakınca ne gerek var yemeğe diye tekrar yemedim 6 tane erik yedim sadece ve yattığım yerden de karın kaslarını sıkma hareketini 350 defa yaptım bununda faydası olduğunu duymuş ve okumuştum,

semerta hoşgeldin..
boyun kaç bu arada..sanırım pek bir kilo fazlan yok..

o sampuani esim kullaniyor ama hic aklima gelmedi benim de denemek. dur bugun deniyeyim

o sampuani esim kullaniyor ama hic aklima gelmedi benim de denemek. dur bugun deniyeyim

süper işteyerimseniben

bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederim canım ben de alıcam inşallah
çünkü göbek küçülse de küçük bir katman şeklinde duruyor yine
sezeryan kesisinin hemen üstü spatzcım beni anlar :delphin:

rica ederim hayatımbuyrunnnnnnnnn

benim de saclarim cok dokuluyorsu, kac aydir scwarzkop 'un dr.hoting active pro; sampuanini kullaniyorum. dokulmem sifira indi diyebilirim.. banyo sonrasi tararlen bikac tel dusuyo sadece. artik bittikce bu sampuani aliyorum. tonigide var ama tonige gerek bile duymadim, sampuan yetti,
fiyati da cok uygun 12,5 tl.. gibi biseydi son aldigimda.

bakim olarak fazla bisey yaptigim yok benim de, saclarima iyi bakarim sadece.
banyo sonrasi da sac serumu kullaniyorum, onu da 2 senedir bittikce aliyorum, polisher hair conditioner olmasi lazim markasi.. yumusacik, puruzsuz ve dumduz yapiyor saclari, fonlu gibi..

yuzume gelince,
garnier temizleme jeliyle yikarim.
ya da nive oxijen powerla.

nivea aqua sensation goz cevresi,
ve nivea ayni marka yuz bakim kremi surerim her sabah..

bakimim bundan ibaret diyebilirim.

Back
X