50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bepantenden bende cok memnunum ..cok iyi geliyor cilde.

Ben de memnunum valla yazın madecassol alıyorum ama bepanthene çok yağlandırıyo
ben çok terleyen bi insanım bencik bencik ter olur yüzüm o yüzden madecassol iyi geliyor bepathene sürünce yarım saat sonra yağ içinde kalıyo suratım halbuki kremini kullanıyorum...:umursamaz:

bugun yediklerim:-(

sabah
yarim yuvarlak kepek ekmegi,
yarim k.k. beyaz peynir,
1 ince dilim kasar
1 cay kasigi bal,
yarim salatalik

ara
yarim yuvarlak kepek ekmegi
yarim k.k. beyazpeynir

ogle
3 ad. izgara kofte
yarim kase pilav
1 kase cacik

şimdi tartıldım ama şöle bi dururm var sabah 1 saat yürürdüm ve bütütn gün koşturdum spordan sonra belki biraz ağır çıkabiliyoruz ya olsun ama ben çok mutluyum,geçen hafta tartıldığımda reglimin 2,günüydü ve 57 çıkmıştım,şimdi benim enayi tartı 55i biraz geçiooooooooooooooooo.55 mi desem acep?

sabah küçük dilim mısır ekmeğindne tost yaptım yanında nane ve maydanoz,3 çeri domates salatalık kırmızı ve yeşil biber ve form çayı

sonra slim yaptım start up ve karın videosunu ve okula yürüyerek geldim (30dk)

ara bir elma

öğle bir aynes kahvaltılık süt,1 poğaça,domates salatalık çok az börülce yemeği

birazdan dersim bitecek evede yürüyerek gidecem inş.....

kızlar yasemin dulci lungist waterspider gamiş nerlerdeler haberiniz var mı? yesa gezide sanırım.

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan Hemen tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik edem a.s.

Ben 800 gram aldım sempatiksalakcinni 53.8 kiloya ulaşarak haftalar önceki kiloma döndüm, grafiğim renklendi -tatlicadiarzu-

wbgXiaq.png

Ama iyi oldu bu, en son nasıl 3 gofret kendime getirdiyse, şimdi de bu hafta kendime getirdi, güzel beslenmeyi özledim opuyorumnanaktan Spor yapmayı özledim :emir_bebek: Kilo almış olsam da, şu an 10 yıl önceki kilomdayım, fiziğimi kusurlarıyla seviyorum, o yüzden artık yavaş yavaş, keyifli şekilde kilo verebilirim. (58 kilodayken ah şu kiloda olsam da rahat rahat kilo versem derdim -hatta bu kilo benim hedefim gibiydi kısmen-, 16 mayıs olayın açısını değiştiriyordu tabi yerimseniben )

Herkeslere çok güzel haftasonu diliyorum hihoyyyt

Son düzenleme:
ben bocek oldum bile... bol tatlili bir kahvalti ettimbenneyaptımki

ben de böcekim bugunbilmiyorumkismile öğle yemeği olarak tahinli çörek yedimohaoldumsmile

Ben de memnunum valla yazın madecassol alıyorum ama bepanthene çok yağlandırıyo
ben çok terleyen bi insanım bencik bencik ter olur yüzüm o yüzden madecassol iyi geliyor bepathene sürünce yarım saat sonra yağ içinde kalıyo suratım halbuki kremini kullanıyorum...:umursamaz:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor.

peppermint, Dulcinea+, suleulku+, essitalopram, truf+

niye kimse yazmiyooo

ben de okuyorum, ama yazıyorum da bak:lepi:

öğlende biraz çarşıya gittim kızlar. bi etek beğendim. 38i büyük geldi, 36'sı da yokmuş alamadım. ayy ama yine de çok sevindim 38'in büyük olmasına:teytey:

Uçuk dudak kenarında bir noktadaki sinir ucuna yerleşen ve bizimle ömür boyu yaşayan herpes virüsü yüzünden oluyor. Vücut herhangi bir sebepten direncini yitirmişse (stres, uykusuzluk, aşırı güneş ışınına maruz kalmak gibi) bu virüs aktive oluyor ve uçuk çıkıyor. Bepantenin hiçbir suçu yok yani. Ben kremini kullanıyorum ara sıra gece sürüp öyle yatıyorum. Cildim yağlı olmasına rağmen gayet de memnunum. Gönül rahatlığıyla sürün.boshayallersmile

ben de böcekim bugunbilmiyorumkismile öğle yemeği olarak tahinli çörek yedimohaoldumsmile

ben de okuyorum, ama yazıyorum da bak:lepi:

öğlende biraz çarşıya gittim kızlar. bi etek beğendim. 38i büyük geldi, 36'sı da yokmuş alamadım. ayy ama yine de çok sevindim 38'in büyük olmasına:teytey:

offff 36 hayalimdeki beden 38den aşağı düşemiyorum bir türlü, helal sana alkisalkisalkis

Vaay pepper, spatz maşallahınız var. Peppercim, pek sabırsızsın bugün sanırım :)) Genelde sabırsız olunca kişi acıkmış da oluyo :))))

sabahki tartı faciasından sonra öğlen sadece çilek ve süt içtim
bakım konularına girmişsiniz. benim cildim problemlidir çünkü yağlı bir cildim var.
yıkama jellerinden lancomu şiddetle tavsiye ederim. bana ilaç gibi geldi. cildimdeki sorunlara iyi geldi.
bakım gerçekten zaman ve hatırlanması gereken bişi.
alışkanlık haline getirmek lazım.
peppercim bi yerde bahsetmişsin ama şimdi tam hatırlamıyorum. şu saçlarına iyi gelen şey hatta fönlü gibi oluyor deöişsin ya . oneydi bidaha ayzabilirmisin tatlım?saçlarım çok kuruda.

Kızlar valla sabah gelir gelmez forumu açıyorum ama ara ara okuyorum yazmaya zaman bulamıyorum hep bi iş çıkıyo telefon çalıyo, zaten bugün yemeğe de çıkamadım yanımda aktivya galete meyve vardı 1 tane galeteyle activya 3 erik 3 kiraz yedim

Kızlar valla sabah gelir gelmez forumu açıyorum ama ara ara okuyorum yazmaya zaman bulamıyorum hep bi iş çıkıyo telefon çalıyo, zaten bugün yemeğe de çıkamadım yanımda aktivya galete meyve vardı 1 tane galeteyle activya 3 erik 3 kiraz yedim

Evden ekmek arası bişi getirsen daha iyi olabilir sanırım, böyle az yiyince, akşam yemeğe saldırırsın doğal olarak yerimseniben

macchiato-large.jpg

kizlar merhabaa size kahve getirdimmmm sekersizz ama :))))
nasilsinniz?ben fena deilim cok sukurr
agrim olduu ilac aldimm gecmesini bekliomm ama karnim davul gibi gormeyin gelinde tumba calalim oyle yanii :)))

Bi derse bi işe bi foruma bakmaktan kafam döndüüü kafamçokkarıştı

Bi ara öğün yapıyim bari bilmiyorumkismile

kizlar bugun menummm
sabahh bi dilim kepek ekmegi bi dilim light peynir bir zeytin domates salatalikk biber
ogle yemegi birazdan yicem
semizotu ve salata yanindada bi idlimmm ekmek yerimmm

Back
X