50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

peki saçları inceltici bir şampuan biliyormusunuz
truf alemsin .. kim ince telli sac ister ki????
süper işteyerimseniben

rica ederim hayatımbuyrunnnnnnnnn

bir de esimin revita diye bir sampuani var. saclarim dokulecek diye cok korkuyor habire oyle sampuanlar aliyor.. revitayi da eczaneden almistik , baya iyi bir sampuanmis ama ben onu nda kullanmayi hic dusunmedim esimin diye

ben saclarimi kestirdikten sonra uzamasini istemeye basladim ve
susam yagi sarimsak yagi ve mecit efendinin sac yagini aldim aktardan.... haftada 1-2 kere onlari suruyorum ama sampuanimi da degistereyim bari.....evde o kadar cok artik sampuan var ki. esimin annesi bizde kalirken kilo kilo sampuan almis..habire onlari bitirmeye calisiyorum
ben de her sabah aksam yuzumu su ile yikarim sonra shisedo ya da kinerase surerim, goz altima da bilinmeyen marka ucuz bir goz kremi kullaniyorum (almanyadan almistim, bizim arko ayarinda birsey) haftada 1 clinique in maskesini yapiyorum unutmazsam ve haftada bir mutlaka bepanten surup yatiyorum cildime. bu kadar valla...cilt bakimina ve epilasyona gidiyordum ama istanbulda bizim buralarda nereye gidilir hic bir fikrim yok..... vucuduma da arada bir (aklima glmiyor hic unutuyorum) vucut yaglari ve kremleri suruyorum. bir e eskiden yuz yogasi yapiyordum ama unuttum onu da... bir de ciddi vakit ayirmak gerek boyle seylere...useniyorum cogu zaman. ah bir de kaslarima sarimsak yagi suruyorum kalinlassin gurlessin diye ama bir hafatdir onu da yapmiyorum

Son düzenleme:
bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederim canım ben de alıcam inşallah
çünkü göbek küçülse de küçük bir katman şeklinde duruyor yine
sezeryan kesisinin hemen üstü spatzcım beni anlar :delphin:

ay evet canımanlamaz mıyım hiçeyvahedigeldismile

benim de bakımım azdır ya..

saçlarım kalın telli ve kurumaya başladı son zamanlarda. bu yuzden nemlendirici herhangi bir şampuan kullanıyorum. bir de koparak dökülmelere karşı dove'un bi saç maskesi var, onu kullanmaya başladım. göz makyajımı acı badem sütüyle çıkarırım (anneanneden kalma bir güzellik sırrı), cildimde makyaj varsa onu da acıbadem sütüyle çıkarırım. ama hemen sonra vichy'nin temizleme jeliyle yıkarım. göz altıma neutregena aydınlatıcı kullanmaya başladım (burdan biri tavsiye etmişti), nemlendirici olarak da yüzüme nivea'nın matlaştırıcı kremini kullanıyorum. vücudum çok kurursa bebe yağı sürüyorum duştan sonra. bu kadarkaydirigubbakcemile2

yaa kızlarr:sinifsinif: tam tartı günü başıma gelelere bakın böyle bişey olabilirmi????
salı 53,7
çarşamba 53,4 çıktım gayette mutluydum. sabırsızlıkla bugünü bekledimsenağlama
dünkü menümsabah küçük peynir kepek ekmek
öğlen de sadece yarım alabalık
akşama gelince ama arkadaşlara gittik yemeye. bir arkadaşın eşi işten geç çıktığı için 9 gibi yedik yemeği.

açıkcası ne varsa yedim. üstüne çayla tatlımıda yedim.

senağlama
ya bu sabah 54,5 çıktım. dün 53,4 çıkan ben nasıl olurda 1 kilo fazla çıkarım yaa.
ama sadece dün yemeği geç yedik ya sabah kalktığımda hala yeni sofradan kalmış gibitdim . normalde ben 7 den sonra akşam yemeğimi yemem.

acaba ondanmı fazla çıktı????

ben bi geçmişe okıyım

Cnm akşam geç yemişsen olay bitmiştir ertesi gün 1 kilo atar bak bugün az ve erken ye yarın tartıda yüzün gülecek opuyorumnanaktan

Kızlar bir de size bir şey diyim: Çalışırken bile karnınız içeri çekili durun, inanın göbek düzleşiyor, bir de arada, pencere kenarına gidin ve derin nefesler alın ve yavaşça bırakın, özellikle stres altındayken.guclubacismile

Ofiste cam yok bilmiyorumkismile ben bi aşağı iniyim o zaman

KIZLAR süper valla ne güzel bakıyorsunuz kendinize...

Ben aylardır ağda yapmıyorum jiletle işimi görüyorum selülit yağımı sürüyorum spor yapmadan önce

banyo yaparken kabak lifi kesesi ve defne sabunu kullanıyorum

yüzüme de defne sabunu kullanıyorum
bepanthene sürüyorum nemlendirici olarak

Başka hiçbişiy yapmıyorum yaaa kaşlarımı bile almıyorum son 1 senedir sempatiksalakcinni

Şu sınav geçsin bakıcam kendime valla kendimle haşır neşir oluyim biraz yahuuu maskelerimi yapıyim saçıma başıma sempatiksalakcinni

Cnm akşam geç yemişsen olay bitmiştir ertesi gün 1 kilo atar bak bugün az ve erken ye yarın tartıda yüzün gülecek opuyorumnanaktan

Ofiste cam yok bilmiyorumkismile ben bi aşağı iniyim o zaman

KIZLAR süper valla ne güzel bakıyorsunuz kendinize...

Ben aylardır ağda yapmıyorum jiletle işimi görüyorum selülit yağımı sürüyorum spor yapmadan önce

banyo yaparken kabak lifi kesesi ve defne sabunu kullanıyorum

yüzüme de defne sabunu kullanıyorum
bepanthene sürüyorum nemlendirici olarak

Başka hiçbişiy yapmıyorum yaaa kaşlarımı bile almıyorum son 1 senedir sempatiksalakcinni

Şu sınav geçsin bakıcam kendime valla kendimle haşır neşir oluyim biraz yahuuu maskelerimi yapıyim saçıma başıma sempatiksalakcinni

bepantenden bende cok memnunum ..cok iyi geliyor cilde.

yaa bepantenin methini ben de duymustum, birkez aldim yuzume surdum, ertesi gun dudagimda ucuk cikti,

bepantenden bildim onu, bidaha da almadim.

belkide cikacagi vardi, kremin sucu yoktu ???

spatz truf kilo vermişiniz çok tebrik ederim darısı benim başıma.......

truf alemsin .. kim ince telli sac ister ki????

bir de esimin revita diye bir sampuani var. saclarim dokulecek diye cok korkuyor habire oyle sampuanlar aliyor.. revitayi da eczaneden almistik , baya iyi bir sampuanmis ama ben onu nda kullanmayi hic dusunmedim esimin diye

ben saçlarımın daha az olmasını isterdim
ya da ince telli çok ya çok benim saçım bıktırıyo bazen
kıvırcık ve kabarması da cabası
illaki bakım yapmak şart

spatz truf kilo vermişiniz çok tebrik ederim darısı benim başıma.......

inşallah canım
teşekkür ederim

merhemini mi kullandin kremini mi?

benim kadın doğum uzmanım çatlak oluşmasın diye ondan vermişti bana
merhem krem çok farketmiyor ama kremini kullanmıştım yarım tüp kullandım bıraktım
keşke hep kullansaymışımı
hayatım boyunca ilk kez çatlakla hamilelik sayesinde karşılaşmış oldum

Back
X