50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mecit efendinin ben de kullandım ama spordan önce sürülen selülit yağı değil mi dediğin??

Tüp mü bu ay ben de alıyiiimmmmmmmmmmmmmm hemennnnnnn

40 tl fazla değil mi mecit efendi için ya?

Ay kıyamam saymaz mıyıssss hiççç a.s.

Acayip acıktım yemek saati gelsin hemen aşağı inicem zor durdum zaten bu saate kadar...

250 ml baya buyuk...
bende fazla mi acaba dedim once ama satici kiz "alanlar bir daha gelip aliyor cok memnun herkes, hem mecit efendi iyi bir kurumdur" deyince aldim. sonucta vichy falan alsam 100 verecegim bu kadar buyuk bir sise icin. ben mecit efendinin sac yagini da almistim ama daha kullanmamadim

o zaman neymişşşşş? koşa koşa aktara gidip mecitefendi'nin selülit kremini alıyormuşuz.

anchusa kuzum sende selulit mi var ki ???

pepper ne zaman dönceksin sen tatilden?özlicez seni:gitme:

hayatim o isimleri ben yazmamistim ki,

altta cikiyor ya su anda konuyu okuyanlar, ordan kopayala-yapistir yapmistim, sen o an konuda degildin demek ki, cikmadi asin.

meslege gelince, henuz tam olarak ogrenemedim seni, ondan lulu.

niye dil cikardin ki sen simdi bana :çok üzgünüm:

ohh ne guzel bilg.imizda bi sorun cikarsa kime gidecegimizi d bulduk :-)))))

Tamam alınganlık, yaptım dil çıkarmakta istememeiştim opuyorumnanaktan,
Sensewitch sanada teşekkürler, Şimdi ben hafta sonu net'e giremicem siz beni gitti sanmayın olurmu p.tesi yediğimi yaptığım sporumu yazıcam, Zor olan asedece P.tesi forumu geçmişi takip etmek olacak

2 cesit var nette,

biri yesil kutu tupte, bu anchusanin dedigi sanirim. 40 tl.

digeri normal krem kutusunda 100 ml, 15 tl

sanirim tupte olan iyi.. anti selulit krem olarak geciyor.

ben de donunce alicam.
bulurum ins.

spatzcim, 7 haziran da donucem cnm..

Tamam alınganlık, yaptım dil çıkarmakta istememeiştim opuyorumnanaktan,
Sensewitch sanada teşekkürler, Şimdi ben hafta sonu net'e giremicem siz beni gitti sanmayın olurmu p.tesi yediğimi yaptığım sporumu yazıcam, Zor olan asedece P.tesi forumu geçmişi takip etmek olacak

Zor değil zevk olur valla ancak kaydirigubbakcemile3

2 cesit var nette,

biri yesil kutu tupte, bu anchusanin dedigi sanirim. 40 tl.

digeri normal krem kutusunda 100 ml, 15 tl

sanirim tupte olan iyi.. anti selulit krem olarak geciyor.

ben de donunce alicam.
bulurum ins.

spatzcim, 7 haziran da donucem cnm..

cok ucuz olmamasi daha cok guven verdi. ama ben bir kullanayim sonucu bildireyim size

http://www.google.com.tr/imgres?img...a=N&rls=org.mozilla:en-US:official&tbs=isch:1
kizlar tam olarak boyle birsey
nette fiyati 50 lira ben ihlamirdan 40 a aldim
link cikmadi aa niye
imgres

kizlar buraya nasil resim yollayacagim

Son düzenleme:
koçum dünkü menüm
kahvaltı: bir kırmızı biber,bir dilim peynir,domates ve maydonozdan oluian bi salata yaptım üzerine limon sıktım ve çörek otu serptim 1dilim çavdar ekmeği ile.
ara:yarım avuç kuru üzüm 1 ceviz 5*6 fındık
öğlen: 1 haşlanmış yumurta birininde sarısı bir domates bir dilim çavdar ekmeği
ara keten tohumlu yoğurt
akşam: 1 kase mercimek çorbası 1 servis kaşığı taze fasülye bir küçük parça tavuk
ara: erik çilek

spor: 4fast mil slim in 6 nın yarısı =)

bugün slim in 6yı tamamen yaptım dün yanlış yapıomuşum..
yüzümden bile ter fışkırdı..

evet bu...ta kendisi..ama ben daha ucuza aldim

5 ayrı bitkisel etken madde "Kinkeliba, Lespedeza Capitata, Meyan Kökü, Portakal Yağı, Biberiye Yağı" toksinlerin ve vücutta tutulan suyun atılmasında cilt altı kan dolaşımının hızlanmasında, cilt altı bağ dokusunun güçlenmesinde ödem oluşumunun engellenmesinde, Deniz alglerinden eld eedilen polisakkaritler lenf drenajını desteklemede,
Niacinamide vücuttaki yağ lipidi sentezini yavaşlatmakta, Süksinik Asitlokal oksijen tüketimini tetikleyerek Kafein ile birlikte yağların yakılmasında yardımcıdır.

Kaynak : Mecit Efendi Anti Selülit Krem, Bitkisel Mecit Efendi Anti Selülit Krem Satın Al, Şifa Market http://www.sifamarket.com/bitkisel1639_mecit-efendi-anti-selulit-krem.html#ixzz0pEYGtXfB

Son düzenleme:
koçum dünkü menüm
kahvaltı: bir kırmızı biber,bir dilim peynir,domates ve maydonozdan oluian bi salata yaptım üzerine limon sıktım ve çörek otu serptim 1dilim çavdar ekmeği ile.
ara:yarım avuç kuru üzüm 1 ceviz 5*6 fındık
öğlen: 1 haşlanmış yumurta birininde sarısı bir domates bir dilim çavdar ekmeği
ara keten tohumlu yoğurt
akşam: 1 kase mercimek çorbası 1 servis kaşığı taze fasülye bir küçük parça tavuk
ara: erik çilek

spor: 4fast mil slim in 6 nın yarısı =)

bugün slim in 6yı tamamen yaptım dün yanlış yapıomuşum..
yüzümden bile ter fışkırdı..

son kez seni cicek ilan ediyorum. yarindan itibaren ben degilim koc

Koçum dünkü menüm kahvaltımı yine iş yerinde yaptım 3 tane galete bi parça peynir yedim ardından yeşil çay,
Öğlen:sebzeli bulgur pilavı, nohut vardı... akşamda öğünümü ikiye bölmek için önce iki dilim kepek ekmeği bi parça peynir birer tane dometes ve salatalıkla geçiştirdim ardından bi saat göbeğimi streç filimle sararak 60 dk 170 kcallık kondisyona bisikletinde ter attım o kadar spordan sonra tekrar bişi yemedim kcalları geri almaktan korktum yatmadan çok az erik kiraz ve activya yedim yatarkende 350 kere karın kaslarını sıkıp bıraktım, Nasıl iyi gidiyormuyum?

şu an canım neler yemek istiyo neler
anlatamam
en son geçen hafta cuma kaçamak yapmıştım
1 haftadır gayet sağlıklı ve düzenli besleniyorum
bi şekilde cozutmam lazım
ayın 1 i bi geçseydi

hangi çiçeğim hangi çiçeğim=)))

güzelliğiyle lilyum.. azmiyle kardelen olayım :utangac:

çok çok iyi bir koçtun anchusa hepimizi dize getirdin çok teşeküleropuyorumnanaktan
istedigin cicegi olabilirsin arkadsim. sen sec... ben laleyi pek severim sahsen
Koçum dünkü menüm kahvaltımı yine iş yerinde yaptım 3 tane galete bi parça peynir yedim ardından yeşil çay,
Öğlen:sebzeli bulgur pilavı, nohut vardı... akşamda öğünümü ikiye bölmek için önce iki dilim kepek ekmeği bi parça peynir birer tane dometes ve salatalıkla geçiştirdim ardından bi saat göbeğimi streç filimle sararak 60 dk 170 kcallık kondisyona bisikletinde ter attım o kadar spordan sonra tekrar bişi yemedim kcalları geri almaktan korktum yatmadan çok az erik kiraz ve activya yedim yatarkende 350 kere karın kaslarını sıkıp bıraktım, Nasıl iyi gidiyormuyum?
cok iyi.... ciceksin
şu an canım neler yemek istiyo neler
anlatamam
en son geçen hafta cuma kaçamak yapmıştım
1 haftadır gayet sağlıklı ve düzenli besleniyorum
bi şekilde cozutmam lazım
ayın 1 i bi geçseydi
yap bu gece minik bir kacamak
kizlarrr hoscakalinnn

ben 1 hafta yokum.

beni ozleyinnnnnnn

kendinize cok cok iyi bakin.