50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dulcinea hosgeldin canimm.. 800 gr bisey degil merak etme, o kadar sevgilin geldi, onunla yiyip icmesen olmazdi. yazin daha iyi kilo verecegimize inaniyorum, cunku kisin vucut kendini hastaliklardan korumak icin rolantiye alirmis; metobolizma yavaslarmis.

spatzcimm ne guzel 36 sin demek.. ben 36,5 um. :-)) nasil oluyor derseniz, 38 beden pantolonlarim belimden dusuyor, 36 lari da zor kapatiyorum ????

nilufert, sac serumunun adi: polisher condition liquid crystal hair serum .. kuaforlerde satiliyor, 35 tl civari. ayni marka olmasi da gerekmiyor, ben en son daha farkli bi marka aldim ama kuafor icerik olarak ayni dedi.
kiriklardan kaynaklanan tiftik goruntuyu yokedip puruzsuz gosteriyor saci, ve de yumusacik yapiyor, elektirklenmeyi de onluyor

kizlar bugun menummm
sabahh bi dilim kepek ekmegi bi dilim light peynir bir zeytin domates salatalikk biber
ogle yemegi birazdan yicem
semizotu ve salata yanindada bi idlimmm ekmek yerimmm

merhaba canım sen akşamları oluyorsun galiba burda karşılaşamıyoruz. ne zamandır
haberim yok hayırdır hastamısın ağrı falan.

bu arada anchusa yok sanırım ama bu haftaki kçluğundan çok çok teşekkür ederim. hepimizle güze güzel ilglendi saolsun

kızlar 500 mg'lık bir antibiyotik kullanmaya başladım..
dün gece yatarken içtim ilkini ,
ikincisini de öğle yemeğinden sonra içtim..
az önce feci bir biçimde midem bulandı ve çıkardım..
çok feciyim çoooookkkk..
size de böyle olmuş muydu hiç:uhm:

dulcinea selam tatlım gözün aydın asker sevgilin de geldi dimi?

ya kızlar ben kilo vermeme rağmen pantolarımda bi düşme olmyor çok fazla göbek var bende göbek

bakım konularına girmişsiniz. benim cildim problemlidir çünkü yağlı bir cildim var.
yıkama jellerinden lancomu şiddetle tavsiye ederim. bana ilaç gibi geldi. cildimdeki sorunlara iyi geldi.
bakım gerçekten zaman ve hatırlanması gereken bişi.
alışkanlık haline getirmek lazım.
peppercim bi yerde bahsetmişsin ama şimdi tam hatırlamıyorum. şu saçlarına iyi gelen şey hatta fönlü gibi oluyor deöişsin ya . oneydi bidaha ayzabilirmisin tatlım?saçlarım çok kuruda.

Lancom nasıl bişey nerde bulabilirim benim de cildim çok yağlı bakım dediğiniz gibi hep unutulan bişi ben de ara ara gülsuyunu dondurup yüzümü sürüyorum aklıma gelirse tonikler vs buğday yağı falan ama dediğim gibi hafta da belki 1 2 kere, ablam hep yapabileceğin en iyi şey gebçken cildine bakım yapman der ama iş işten geçtikten sonra sarılcak kremlere falan herhaldeCADIARZU

kızlar 500 mg'lık bir antibiyotik kullanmaya başladım..
dün gece yatarken içtim ilkini ,
ikincisini de öğle yemeğinden sonra içtim..
az önce feci bir biçimde midem bulandı ve çıkardım..
çok feciyim çoooookkkk..
size de böyle olmuş muydu hiç:uhm:

canım bende olmadı ama antibiyotikleri yemeği iyi yedikten sonra almak lazım. boş miğdeyi mahvediyor. zaten taş gibi bişi oluyor o antibiyotikler

Lancom nasıl bişey nerde bulabilirim benim de cildim çok yağlı bakım dediğiniz gibi hep unutulan bişi ben de ara ara gülsuyunu dondurup yüzümü sürüyorum aklıma gelirse tonikler vs buğday yağı falan ama dediğim gibi hafta da belki 1 2 kere, ablam hep yapabileceğin en iyi şey gebçken cildine bakım yapman der ama iş işten geçtikten sonra sarılcak kremlere falan herhaldeCADIARZU

canım lancome nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama küçük illerde yok .büyük mağzalarda.internetten alabilirsin ama gidip kendin alırsan kızlar sana uygun olanını verir. fiyatları tuzlu ama yıkama jeli normal sayılır. toniğide çok güzel.ben şu aralar alamadım kullanmıyorum ama bi süre bile kullanmam cildimi toparladı

selam kızlar, bugün tartı günü unuttunuz mu, bildirimlerinizi neden yapmıyorsunuz?

bana gelince dün tartıda aynıydım bugün fazla çıktım, normaldir o kadar yemeye ve sporsuzluğa yarın da bir sürü misafir gelcek gidip temizlik yapmam lazım hiç canım istemiyor::(

canım bende olmadı ama antibiyotikleri yemeği iyi yedikten sonra almak lazım. boş miğdeyi mahvediyor. zaten taş gibi bişi oluyor o antibiyotikler

vücut iyi tolere etsin diye yemeği yemeden hemen önce almıştım..
sanırım hata yaptım..
bir daha aynı hataya düşmem..
ayyyyy çektiğim acıyı bir ben bilirim bir de Allah:çok üzgünüm:

PRENSESCİM hoşgeldin opuyorumnanaktan Yeşil çay falan iç, şişkinliği atmada yardımcı olur canım. Sen gece geliyon diye mesajına yanıtı sonraya bıraktıydım :kedi:

PEPPERCİM doğru diyon, zaten hiç üzüldümedim kilo aldığıma sırnaşık şey Geçen hafta nasıl 100 gram verdim, hala bilmiyom orasını da :)) Sen aynı hızla istikrarlı bi şekilde kilo vermeye devam ediyon, tebrik ederim kaydirigubbakcemile5

NİLÜFERCİM çok teşekkürler opuyorumnanaktan heee geldi, 2 hafta oluyo nerdeyse hihoyyyt

Spor ve diyete devam ettikçe zamanla düşme olur canım, demekki, eskiden de çok dar giyiyomuşsun aklinialirimsmile

Kızlar bugün sporumun ilk günü diyorum ve spora kaçıyorum, görüşürük kaydirigubbakcemile4

PRENSESCİM hoşgeldin opuyorumnanaktan Yeşil çay falan iç, şişkinliği atmada yardımcı olur canım. Sen gece geliyon diye mesajına yanıtı sonraya bıraktıydım :kedi:

PEPPERCİM doğru diyon, zaten hiç üzüldümedim kilo aldığıma sırnaşık şey Geçen hafta nasıl 100 gram verdim, hala bilmiyom orasını da :)) Sen aynı hızla istikrarlı bi şekilde kilo vermeye devam ediyon, tebrik ederim kaydirigubbakcemile5

NİLÜFERCİM çok teşekkürler opuyorumnanaktan heee geldi, 2 hafta oluyo nerdeyse hihoyyyt

Spor ve diyete devam ettikçe zamanla düşme olur canım, demekki, eskiden de çok dar giyiyomuşsun aklinialirimsmile

Kızlar bugün sporumun ilk günü diyorum ve spora kaçıyorum, görüşürük

kaydirigubbakcemile4

canim pek hizli degil ama istikrarli sayilir son haftalarda hep verdim (200-300 gr. olsa da )
aldigim olmadi. buna da sukur. sanirim 53 lu kilolara sabitlendim, kacgundur tartiliyorum 53,9 cikiyor hep.

hadi sana sporda kolayliklar cnmmm

lachesis cim ben sabah yapacam bildirimimi. dün akşam arkadaşa yemeğe gitmiştik geç yedik ve bende yedim açıkcası. sabah fazla çıktım. yarın sabahtan atarım mesaj sana

bu arada sınavın nasıl geçti

vücut iyi tolere etsin diye yemeği yemeden hemen önce almıştım..
sanırım hata yaptım..
bir daha aynı hataya düşmem..
ayyyyy çektiğim acıyı bir ben bilirim bir de Allah:çok üzgünüm:

ayyy çok hata emişsin bilirim. çünkü bi arkadaşla araziye göreve gitmiştik bayandı. oda antibiyotiği atmıştı meğer kahvaltı bile etmemiş. oda oralarda çıkarmıştı. mahvolmuştu kız

selam kızlar, bugün tartı günü unuttunuz mu, bildirimlerinizi neden yapmıyorsunuz?

bana gelince dün tartıda aynıydım bugün fazla çıktım, normaldir o kadar yemeye ve sporsuzluğa yarın da bir sürü misafir gelcek gidip temizlik yapmam lazım hiç canım istemiyor::(

Beni msj sayım yeterli değil o yüzen mesaj atamadım yeni katıldım zaten aranıza 26 sında tartıldığımda 51.100 çıkmıştım tartım gelsin bide mesajım çoğalsın cumaları msj atarım ben

lachesis cim ben sabah yapacam bildirimimi. dün akşam arkadaşa yemeğe gitmiştik geç yedik ve bende yedim açıkcası. sabah fazla çıktım. yarın sabahtan atarım mesaj sana

bu arada sınavın nasıl geçti

idare ederdi, çok süper değildi ama geerim herhalde, ben de bugün fazla çıktım, listeyi akşam yayınlıycam yalnız canım, sonra yine eklerim gerçi ama birinci olma şansın kaybolur söyleyeyim aklinialirimsmile

Beni msj sayım yeterli değil o yüzen mesaj atamadım yeni katıldım zaten aranıza 26 sında tartıldığımda 51.100 çıkmıştım tartım gelsin bide mesajım çoğalsın cumaları msj atarım ben

tamam canım bol bol yaz o zaman.

Koçum ben bugün yine kötü beslendim ya, motivasyonum sıfır niye böyle oldum ben, enerjim de hiç yok, of hala temizliğe başlamadım, gidiyim bari azcık ders çalışıp sonra başlıyım:(

Back
X