dulcinea hosgeldin canimm.. 800 gr bisey degil merak etme, o kadar sevgilin geldi, onunla yiyip icmesen olmazdi. yazin daha iyi kilo verecegimize inaniyorum, cunku kisin vucut kendini hastaliklardan korumak icin rolantiye alirmis; metobolizma yavaslarmis.
spatzcimm ne guzel 36 sin demek.. ben 36,5 um.
) nasil oluyor derseniz, 38 beden pantolonlarim belimden dusuyor, 36 lari da zor kapatiyorum ????
nilufert, sac serumunun adi: polisher condition liquid crystal hair serum .. kuaforlerde satiliyor, 35 tl civari. ayni marka olmasi da gerekmiyor, ben en son daha farkli bi marka aldim ama kuafor icerik olarak ayni dedi.
kiriklardan kaynaklanan tiftik goruntuyu yokedip puruzsuz gosteriyor saci, ve de yumusacik yapiyor, elektirklenmeyi de onluyor
spatzcimm ne guzel 36 sin demek.. ben 36,5 um.

nilufert, sac serumunun adi: polisher condition liquid crystal hair serum .. kuaforlerde satiliyor, 35 tl civari. ayni marka olmasi da gerekmiyor, ben en son daha farkli bi marka aldim ama kuafor icerik olarak ayni dedi.
kiriklardan kaynaklanan tiftik goruntuyu yokedip puruzsuz gosteriyor saci, ve de yumusacik yapiyor, elektirklenmeyi de onluyor