50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 cesit var nette,

biri yesil kutu tupte, bu anchusanin dedigi sanirim. 40 tl.

digeri normal krem kutusunda 100 ml, 15 tl

sanirim tupte olan iyi.. anti selulit krem olarak geciyor.

ben de donunce alicam.
bulurum ins.

spatzcim, 7 haziran da donucem cnm..

oy oy oy çok uzun hemi deee...oh ne güzel dinlenicek,eğlenicek pepperciğimzemuszemus

bacaklarimda yok da popoma var.....

onlar da kalmıcak mecitefendi sayesinde...hemen reklam: mecitefendi ! selulitle savaşta bir numaralı yardımcınız:roflol:

Popo demişken benim de o bölge çatlaktan gözükmüyo neden bu kadar çatladı anlayamadım yahu :(

Hemen bakıma başlamam lazım ama korkuyorum yahuu napsam napsam bilmiyorumkismile

ya benim de belimde çatlak var yaaa...ne alaka yani, ordan kilo vermedim ki hiçbenneyaptımki

koç sanırım nilüfert olacak olmadıysa eğer

ya da kahve kokusu

ben bu ay folik asit kullanmaya başlayacağım
bakalım bebek ne zaman ziyaretimize gelecek

ay beni bilgilendir bu konularda kahve kokusu... ben kara cahilim. bi yuzume kinerase ve shisedo ve bepanten kullanirim, goz altina bi krem hepsi bu.....sampuan ne kullaniyorsun?? baske neler den memnunsun???

prozinci öneririm bayanlar şampuan olarak..demir eksikliğim yuzunden cok dökülme olmuştu..toparlanmasına çok yardımcı oldu ve halende kullanıyorum kadınlar için özel var

kız truf 2 bebeğimi düşüyorsunuz yoksam?????

sabah
pohaça ,çay (hastanede olduğum için yemek zorunda kaldım tahlil vermek için)
öğle
yarım haşlanmış patates
1 kase tavuksuyuna çorba
yağsız yeşil salata
1 dilim ekmek
ara
yarım muz

sabah
pohaça ,çay (hastanede olduğum için yemek zorunda kaldım tahlil vermek için)
öğle
yarım haşlanmış patates
1 kase tavuksuyuna çorba
yağsız yeşil salata
1 dilim ekmek
ara
yarım muz

gayet iyi. sabah kalhvalti yapsan daha iyiydi ama elinde olmadan yemissin
su ana kadar ciceksin

koç sanırım nilüfert olacak olmadıysa eğer

ya da kahve kokusu

ben bu ay folik asit kullanmaya başlayacağım
bakalım bebek ne zaman ziyaretimize gelecek

biz de düşünüyoruz sonbaharda, bir ay önceden başlamak gerekiyor değil mi folik asite, yan etkisi yoktur değil mi, bildiğimiz vitamin tatilde falan kullanabilir miyim?

Pepperım iyi tatileller hayatım. çok güzel geçer inşallah.

Anchusam süperkoçum, yeni koç belirlenene kadar biraz daha devam etsen, ben de menümü yazıyım

sabah 1 tane gül böreği
öğlen 60 gram portakallı bitter, bilmiyorumkismile tutamadım kendimi beni mahveden güzel havalar değil, hormonlarımmış meğer, erken regl oldum, demekki tartıda ondan fazla çıktım:)

akşam yoğurtlu ıspanak 2.5 dilim çok tahıllı ekmek.

Ev temizliği falan yaptım, bir de 1 saat falan dışarda yürüdüm.

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim okul gezisinden pek guzeldi her bi halt yaptik duvardan asagi indim kanoyla dolastik pek zevkliydi amaaaaaaaa pek yoruldum bi de pek ozledim yahuu:)

12YE SAATLER KALA YENI KOCU ACIKLIYORUMMMMMMMMMMMM

KAHVE KOKUSU

eski kocumuz anchusa iyi dileklerimi sunar yeni kocumuz kahve kokusuna basarilar dilerim yupppiii:))

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim okul gezisinden pek guzeldi her bi halt yaptik duvardan asagi indim kanoyla dolastik pek zevkliydi amaaaaaaaa pek yoruldum bi de pek ozledim yahuu:)

12YE SAATLER KALA YENI KOCU ACIKLIYORUMMMMMMMMMMMM

KAHVE KOKUSU

eski kocumuz anchusa iyi dileklerimi sunar yeni kocumuz kahve kokusuna basarilar dilerim yupppiii:))

Hoşgeldin yesam tartıldın mı, birazdan listeyi yayınlıycam, iyi geçmesine sevindim gezinin, resim yok mu resim:)

Anchusam çok uğraştın emek verdin, çok teşekkürler koçluğun için.

Kahve kokusu canım senin koçluğunda hayırlı olsun.

Öpüyorum ikinizi de çok Şeniz

Listemize buyrun:)

truf 55.2 (1.4 kg vermiş)
sensewitch 47.4 (700 gr vermiş)
spatz 53.6 (700 gr vermiş)
peppermint 53.9 (300 gr vermiş)
kuzu 55.9 (200 gr vermiş)

anchusa 52.3(aynı)
nesmekaya 52.2 (200 gram almış)
lachesis 57.2 (300 gr almış)
dulcinea 53.8 (800 gram almış)
suleulku 53.8 (1.2 kg almış)

Son düzenleme:
tebriler trufcuğumm,artık darısı bana falann demiyorumm.çünkü tamm tescilli kilo veremeyenn,,hatta bu haftaa alannn biriyimmmm.....yuuuhhhh banaaa yaaa,anlammıyorummm kiiii ....amannn neyseee ...tamıyorumm kilomuu önemli olan sağlıklı olmakkkk

Hoşgeldin yesam tartıldın mı, birazdan listeyi yayınlıycam, iyi geçmesine sevindim gezinin, resim yok mu resim:)

Anchusam çok uğraştın emek verdin, çok teşekkürler koçluğun için.

Kahve kokusu canım senin koçluğunda hayırlı olsun.

Öpüyorum ikinizi de çok Şeniz

kuzummmmmmm tartilmadim yahuu ama 3 gundur cok yedim kesin fazla cikarim :(( resim olmaz mi eklerim yeri burasi olmasa da :))

valla ellerine saglik yine masallah valla liste sahane :asigim:

Back
X