canım orman müh.miydin:uhm:
kuzum napıyorsun sen niye bildirim yapmadın, bir de sana telif haklarıyla ilgili bir şey sorsam yardımcı olabilir misin özelden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum napıyorsun sen niye bildirim yapmadın, bir de sana telif haklarıyla ilgili bir şey sorsam yardımcı olabilir misin özelden.
şekertom ,
pek iyi değilim ya , antibiyotik çarptı beni,
özelden sor sorunu hayatım , acelen yoksa akşama cevaplarım ,şimdi dişçiye gidiyorum,
sen bana mesajını yaz,ben dönerim sana..
öperim seni çokopuyorumnanaktan
inşaat canım
muhendis var,
avukat var,
mali musavir var,
basin-medya var,
gida var
pazarlama varr
hemsire var
.
.
.
ne isimiz dusse yardimci oluruz birbirimize)
bir tek doktor yok :-(((
muhendis var,
avukat var,
mali musavir var,
basin-medya var,
gida var
pazarlama varr
hemsire var
.
.
.
ayy doktor olsa yazık kıza soru sormaktan mahvederiz valla. aklı olan dr ben doktorum demez heralde.:)))
akademisyenlerimizde varr
aaa lachesis nazar mi degirdim sana.... cok iyi gidiyordun...bocekk bocekkidare ederdi, çok süper değildi ama geerim herhalde, ben de bugün fazla çıktım, listeyi akşam yayınlıycam yalnız canım, sonra yine eklerim gerçi ama birinci olma şansın kaybolur söyleyeyim aklinialirimsmile
tamam canım bol bol yaz o zaman.
Koçum ben bugün yine kötü beslendim ya, motivasyonum sıfır niye böyle oldum ben, enerjim de hiç yok, of hala temizliğe başlamadım, gidiyim bari azcık ders çalışıp sonra başlıyım![]()
pek guzel.... hala ciceksinbugun yediklerim:-(
sabah
yarim yuvarlak kepek ekmegi,
yarim k.k. beyaz peynir,
1 ince dilim kasar
1 cay kasigi bal,
yarim salatalik
ara
yarim yuvarlak kepek ekmegi
yarim k.k. beyazpeynir
ogle
3 ad. izgara kofte
yarim kase pilav
1 kase cacik
tesekkur ederim...anchusa hakketen ii koçluk yaptın,herkesle tek tek ilgilendin,tebrik ederim seni![]()
pogaca yerine kepek ekmegi daha mi guzel olurdu ne?sabah küçük dilim mısır ekmeğindne tost yaptım yanında nane ve maydanoz,3 çeri domates salatalık kırmızı ve yeşil biber ve form çayı
sonra slim yaptım start up ve karın videosunu ve okula yürüyerek geldim (30dk)
ara bir elma
öğle bir aynes kahvaltılık süt,1 poğaça,domates salatalık çok az börülce yemeği
birazdan dersim bitecek evede yürüyerek gidecem inş.....
ayniyimnchusa sen tartildin mi canim? kac kilosun???
yoktum markete gittim ben ondan yazmadim....Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor.
peppermint, Dulcinea+, suleulku+, essitalopram, truf+
niye kimse yazmiyooo
ay ne mutlu sana...ben de böcekim bugunbilmiyorumkismile öğle yemeği olarak tahinli çörek yedimohaoldumsmile
ben de okuyorum, ama yazıyorum da bak:lepi:
öğlende biraz çarşıya gittim kızlar. bi etek beğendim. 38i büyük geldi, 36'sı da yokmuş alamadım. ayy ama yine de çok sevindim 38'in büyük olmasına:teytey:
evet evetUçuk dudak kenarında bir noktadaki sinir ucuna yerleşen ve bizimle ömür boyu yaşayan herpes virüsü yüzünden oluyor. Vücut herhangi bir sebepten direncini yitirmişse (stres, uykusuzluk, aşırı güneş ışınına maruz kalmak gibi) bu virüs aktive oluyor ve uçuk çıkıyor. Bepantenin hiçbir suçu yok yani. Ben kremini kullanıyorum ara sıra gece sürüp öyle yatıyorum. Cildim yağlı olmasına rağmen gayet de memnunum. Gönül rahatlığıyla sürün.boshayallersmile
sana da tesekkur ederim. leslie noldu leslie.....???? umarim cok rahatsizlik vermedim kimseyemerhaba canım sen akşamları oluyorsun galiba burda karşılaşamıyoruz. ne zamandır
haberim yok hayırdır hastamısın ağrı falan.
bu arada anchusa yok sanırım ama bu haftaki kçluğundan çok çok teşekkür ederim. hepimizle güze güzel ilglendi saolsun
hii aynis eyler bendede olur, bir de mantar olur bende....kızlar 500 mg'lık bir antibiyotik kullanmaya başladım..
dün gece yatarken içtim ilkini ,
ikincisini de öğle yemeğinden sonra içtim..
az önce feci bir biçimde midem bulandı ve çıkardım..
çok feciyim çoooookkkk..
size de böyle olmuş muydu hiç:uhm:
ben matematigi fizigi falan hep sevdim yaaa... sosyal bilimlerde zayifimmBu başlıkta ne kadar çok mühendis var yahu, mühendis hatunlar kendilerine iyi bakıyor demek ki, benim eşim de elektronik telekomünikasyon mühendisi. ısmi bile sıkıcı:)
hiç basmıyor kafam şu sayısal işlerine Kpss de ben ne yapıcam matematikte ya mafoldumben
muhendis var,
avukat var,
mali musavir var,
basin-medya var,
gida var
pazarlama varr
hemsire var
.
.
.
aaa lachesis nazar mi degirdim sana.... cok iyi gidiyordun...bocekk bocekk
beni bu güzel havalar mahvetti![]()
Böyle havalarda bıraktım, rejimi, sporu, dersleri,
böyle havalarda temizliğe ne gerek var dedim.
Böyle havalarda kocayı aç bıraktım akşamları. şakkıdı
beni bu güzel havalar mahvetti![]()
sabah
yarim yuvarlak kepek ekmegi,
yarim k.k. beyaz peynir,
1 ince dilim kasar
1 cay kasigi bal,
yarim salatalik
ara
yarim yuvarlak kepek ekmegi
yarim k.k. beyazpeynir
ogle
3 ad. izgara kofte
yarim kase pilav
1 kase cacik
ara
1 avuc beyaz leblebi
arami da yaptim anchusacigim.
yasasin hala cicekim.
aksam da cnm hafif bi kahvalti yapicaz, yola gidicez ya midemiz falan bozulmasin diye.
yaa kizlar su selulit mevzuna keske bi 10 gun once girseydiniz, beni selulitli selulitli tatile yolluyonuzzz
:-((((((
cnm sen ben donene kadar kullanirsin mecitefendiyi, donunce sorucam sana memnun kaldin mi diye, ona gore ben de alirim.......
molekuler biyolog-- cok havali yaaa)
kızlar 500 mg'lık bir antibiyotik kullanmaya başladım..
dün gece yatarken içtim ilkini ,
ikincisini de öğle yemeğinden sonra içtim..
az önce feci bir biçimde midem bulandı ve çıkardım..
çok feciyim çoooookkkk..
size de böyle olmuş muydu hiç:uhm:
muhendis var,
avukat var,
mali musavir var,
basin-medya var,
gida var
pazarlama varr
hemsire var
.
.
.
beni hiç saymıyosunuz ne aktif olup yazmayanlarda ne meslekte Bilgisayar programcısıyım bende:dilcikar:
KIZLAR eczaci bir ark/ aradim selulit kremi sormak icin, hem satiyor hem de pek bir meraklidir boyle seylere. mecitefendinin bir kremi cikti ben biraktim pahali markalari dedi. sonra kosa kosa aktara gittim aktardaki kizda kremi ove ove bitiremedi. bir buyuk tup 40 lira...ondan aldim hemen kullanmaya baslayacagim
ay ne sicak ya kot ustume yapistiiiii....baslayayim etek giymeye ben..
beni hiç saymıyosunuz ne aktif olup yazmayanlarda ne meslekte Bilgisayar programcısıyım bende:dilcikar: