50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben en son zımbırtıdan sonra 1,5 kilo falan vermiştim çok kısa sürede... Çok etkiliyo. Ama gereksiz yere yükleniyorsun kendine cidden. Ölçülerini de yazdın, cidden incesin, hoşlanmadığın bölgen neresi ki??

inşallahh ben de öylee olurumm canım yaa..fazlalıkkk basennn sanırımm yanii kalçamın üst kısmıı belinn alttıı??????????çııkıyooooooo:oklava:

Nesmecim verirsiiiin, vermesen de 1-2 kilo ne kadar farklılık yaratabilir ki vücudunda...

Yesacım cadıcım ama sensiz liste eksik oluyo, hadi bu haftalık da mazeretin var ama haftaya seni de görmek istiyom, en azından kim daha çok kilo almış, onu yarıştırırız :))) Bu hafta şule olmasaydı ben birinci olcaktım :))))))))) ıyi geçiyo canım, yuvarlanıp gidiyom....

ayyy nesme haaaaaaaaaa 1.65 boyun var ideal kilon 55 sen 52sin hadi ona da tamam kilo vermek istiyorsun hadi ona da tamam da yani bu kadar abartma yaa insanlarin vermesi gereken 40- 50 kilolari oluyor

şekercim boyun 165 kilon 52-53 gayet iyi...kendini kilolumu hissediyorsun ben pek anlayamadım sanırım
ulkerçiğimm,,sadecee bölgesel yağlanmaa varr,şişmann görünmüyorummm amaaa o yağlarr beniii sinir ediyoo vee eskidenn yoktuu hiççç,,o yüzdennn taktımmm orayaaaaaa....bilmiyorumkismile

tamamdir kuzum gelecek listede ben de varim insallah varim diyorrrrrrrrrrrr ayy kilomu da merak ediyorum haa kesin aldim var ya su 3 gundur operim al yanaktan kuzum :)

şekercim boyun 165 kilon 52-53 gayet iyi...kendini kilolumu hissediyorsun ben pek anlayamadım sanırım
vereliniortak He ya, ben günlerdir diyom da dinlemiyo beni sempatiksalakcinni

Nesmecim zaten senin diyet yapman en başında gereksiz ki... Simit denilen kilo var sanırım sende de... Bence onu doğru sporla inceltebilirsin. Ne kadar kalın olabilir o kısmın bu kiloyla, o da şüpheli kaydirigubbakcemile3

Yesacım cadıcım bime yağ kas ölçmeli tartı gelmiş, türkiyede olsaydın bakardık birlikte :))))))) Senin orda tartılma sıkıntın vardı, şimdi hatırladım canım, boşver tartıyı... Kendini tatil kaç günse o kadar kilo almış say ve yediklerine dikkat et :))) Ya da boşver ye, aynı kiloya gelek, birlikte verek kaydirigubbakcemile3

ayyy nesme haaaaaaaaaa 1.65 boyun var ideal kilon 55 sen 52sin hadi ona da tamam kilo vermek istiyorsun hadi ona da tamam da yani bu kadar abartma yaa insanlarin vermesi gereken 40- 50 kilolari oluyor

haklısın canımm,benimm annem varr 112 g ,o 1 ayda 4 kg verdii ,o diyetisyenn ontrolünde besleniyooo ve çok vermesi lazımm,tabiii onu gördükçee şükrediyorummm amaa napiiimmmmm taıntılıyımmm birazzz bugünn tartınınn şoku varrr,abarttıımmm biraz evetttt....yarınaa normalee dönerimmmmm

lülülülülülü
Yesacım cadıcım bime yağ kas ölçmeli tartı gelmiş, türkiyede olsaydın bakardık birlikte :))))))) Senin orda tartılma sıkıntın vardı, şimdi hatırladım canım, boşver tartıyı... Kendini tatil kaç günse o kadar kilo almış say ve yediklerine dikkat et :))) Ya da boşver ye, aynı kiloya gelek, birlikte verek kaydirigubbakcemile3

ne kadarmış tartıı?ben yeni aldımm daa kuzenimm alcakk,ona da öyle bişeyy düşünüyo daaa,hemm ben de kullanırımmmmm

ulkerçiğimm,,sadecee bölgesel yağlanmaa varr,şişmann görünmüyorummm amaaa o yağlarr beniii sinir ediyoo vee eskidenn yoktuu hiççç,,o yüzdennn taktımmm orayaaaaaa....bilmiyorumkismile

ay ilahi .....ben bir ara 47 kiloyken baktım merdiven cıkamıyorum kilo almam gerekmişti 50 kilo iken belim 64 idi...acayip kalın gelirdi bana...herkes kopacaksın iyisin derlerdi ama işte bayanız ya illa takacaz bir yerimize ama bak şimdi belim 79....yaaaaaaaa bide boyle benim gibiler var...biz napalım valla 70 olsa belim göbek atcam

haklısınn ulkerkciğimm,,hep takaca k bişey buluyoruzzz..aslındaa yaş ilerledikçe de 2-3 kg bile zor veriliyoo,ya benn yerdimmm kilo almazdımm,,şimdii eskiden yedikleriminn çeyreğiyleee besleniyommm düşünsene...

Nesmecim niye dövelim yahuuu, senin sirkeliyoz azcuk kaydirigubbakcemile3 O simitler bi tek senin gözüne batıyordur, çok güzel ince fiziğin vardır, öyle tahmin ettiğimiz için gerçekleri görmene yardımcı olmak istiyoz kaydirigubbakcemile5

Back
X