50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyyyyyyy nilufertcimmm kusummm geldim geldim okul gezisine gittik yaa pek guzeldi dur bi foto ekleyim:)))

dulcimmm kuzum yaa valla gider alirdik iyiymis haa biz tartiyi bimden almistik o da pek iyi cikti valla iyi ckan tarti nasil oluyor bilmiyorum da:)) haklisin valla canim uzerime yapismamistir bi de hic oturmadik surekli aktiftik belki de yedigimi eritmisimdir rahat :))

Son düzenleyen: Moderatör:
nesmecim ha soyle yaaaaaaaaaa bravooooo yuru bea kuzum bu arada benim annemde kilolu 117 ile basladi en son biraktigimda 109du umarim daha da dusmustur valla Allah yardim etsin ikisine de ileride buyuyup zengin olunca :)) anneme liposuction yaptircam cocukluktan gelen sismanligi var annemin igneler yuzundenmis hic zayif hali olmamis yaptircam valla:))

canim benim londraya 40dk northampton taraflarindayimm:))

sacim uzamis deeeemi hehe:))

Belini nerden ve nasıl ölçtün canım, boy kilona göre bana biraz fazla geldi. Şişlik falan mı vardı acep... Fast food çok mu yedin zamanında yoksa hamilelik mi?

bu benim şimdiki ölçülerim
o zaman 88-64-88 idi kilo 50
şimdi 92-79-94 kilo 59
belimi power plate gidiyorum ya ordan biliyorum ölçülerimi

CİMCİMEM o sen misin?? kaydirigubbakcemile3

evet kuzum benimm hehhe kusura bakmayin arkami donmus gibi oldum ama heheh kaydirigubbakcemile3 guya baslarina beni koydular cocuklarin gece pijamalarla odalarina gidip dans ettim sabah herkese anlattilar bayaa rezil oldum ama sempatiksalakcinni

evet kuzum benimm hehhe kusura bakmayin arkami donmus gibi oldum ama heheh kaydirigubbakcemile3 guya baslarina beni koydular cocuklarin gece pijamalarla odalarina gidip dans ettim sabah herkese anlattilar bayaa rezil oldum ama sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol: Hangi müzikte dans ettin kaydirigubbakcemile3 Bi de çok hoş gözüküyo fiziğin opuyorumnanaktan

lorke lorke lorke hanimey lorke soyledim canim kendim soyleyip kendim oynadim heheheh ayy canim benim cok tesekkurler valla operim al yanaktan en guzel fizikler senin olsun:)

nesmecim ha soyle yaaaaaaaaaa bravooooo yuru bea kuzum bu arada benim annemde kilolu 117 ile basladi en son biraktigimda 109du umarim daha da dusmustur valla Allah yardim etsin ikisine de ileride buyuyup zengin olunca :)) anneme liposuction yaptircam cocukluktan gelen sismanligi var annemin igneler yuzundenmis hic zayif hali olmamis yaptircam valla:))

canim benim londraya 40dk northampton taraflarindayimm:))

sacim uzamis deeeemi hehe:))

Evet canımm ikiis de veriri inş..benimm annemde tiroid bezleri yavaş çalışıyoooo aslındad bizden az yer amaa .....inş.ben d e zenginnn olursamm yaptırırımmm ... bu arada o sensinn sanırımm,,bizee arkanıı dönmüşünnn ama a neyse......ayyyy ben çokkkk korkarımmmmm öyle şeylerdennn......:olmaz:

lorke lorke lorke hanimey lorke soyledim canim kendim soyleyip kendim oynadim heheheh ayy canim benim cok tesekkurler valla operim al yanaktan en guzel fizikler senin olsun:)

:roflol: :teytey: :roflol: Oy oy kültür elçimiz yesa :lepi: Konsolosluğa git de emeğinin karşılığını al kaydirigubbakcemile3

ayy yok canim ilk basi biraz korkulu kendini arkaya atman gerekiyor onun disinda hic korkunc deel ben de biraz tirstim ama cocuklara cesaret vermek icin yaa korkmayin ne var bunda falan dedim

canim annemde de ayni sorun var tiroid bezleri cok yavas calisiyormus ayy yoksa biz kardesmiyiz iyk :)

bak birazdan uyucaz zaten yemeee:Saruboceq:

Ben de kendi kendime nilüfer geldi nereye gitti diye soruyodum kaydirigubbakcemile3
Taam canım, yimem. Su içem bari :içelim:

Yanlış hatırlamıyorsam sen bugün normalden fazla çıkmıştın... akşam yemeğiyle alakalıdır kesin. yerimseniben Yarın yeşil çay falan iç, normale döner kilon kaydirigubbakcemile5

amaa ben ingilizce e özürlüyümmmmmmmm,,yoksaa ben de aynı şeyii düşünmüştümmmmm yesacımmmm....
dulciiii sann iştah kapatıcı içecek tarifini vereyimmiiii: azcıkk maydonoz sapını kaynattt içine +3-4 top karabiber limonn sıkkkkk ve iççç innan iştahh namına bişeyy kalmıyooooooo,,,

Back
X