50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dulciiii sann iştah kapatıcı içecek tarifini vereyimmiiii: azcıkk maydonoz sapını kaynattt içine +3-4 top karabiber limonn sıkkkkk ve iççç innan iştahh namına bişeyy kalmıyooooooo,,,

Ay ben onu okuyunca iştahım kesildi zaten, içemem canım, içecek konusunda hassasım, karabiber ve maydonozu içemem kesin :ecrin_bebek:

ya da salatALIKK ye,hemm kalorisi düşü,hem doyurucu em de lezzetli.....

Salatalık güzel fikir kaydirigubbakcemile5 Bugün sorun yok, başka günlerde bu önerini değerlendiririm. yerimseniben
kısslarrrrrrrrrrrrr beni de alın aranıza ben de geldimzemuszemus

Hoşgeldiiiiiiin, yaz geldi tabi aklinialirimsmile Boy kilo kaç? Bi de sanki sen daha önceden de geldiydin :uhm:

çok alakasız olcakk amaa,bugünn yeni dnendiğimm bir maskeyii paylaşayımm,tv de suna dumanaya dann duymuştummm,Gelincik yapraklarınıı azcıkk suda belettimmm ve yzüüme sürdümm,,cildimm yumuşacık olduud..aslındaa lekeelr için dedii dee sankii nemlendirdi de...tabii sizz gelincik bulur musunuzzz bilmemm...

eevtt suu ben yaz kış içerimmm ort.2 2,5 lt..süreklii şişeyle dolaşırımm..şişee olunca insann daha ço içiyoo.evde dee güzell sürahim ve bardaklaırımlaa içerimm..hemm cildimizii nemlendirir....

daha önce de bi mesaj yazmıştım sanırım ama gönderememiştim gibi gelmişti banakafamçokkarıştı
boy 1.60 kıslarr.bi bardak rakı içtim demin baktım 250 kaloriymiş tühhhÇok üzgünüm çoook

kaçamadım yaa beyaz showa melis birkan çıktı . hani şu avea reklamlarında oynayan kız.ne kadar güzel yaaa.o gelincik maskelerinden sürsem bende öle güzel olurmuyum nesmekayasenağlama

çok alakasız olcakk amaa,bugünn yeni dnendiğimm bir maskeyii paylaşayımm,tv de suna dumanaya dann duymuştummm,Gelincik yapraklarınıı azcıkk suda belettimmm ve yzüüme sürdümm,,cildimm yumuşacık olduud..aslındaa lekeelr için dedii dee sankii nemlendirdi de...tabii sizz gelincik bulur musunuzzz bilmemm...
Paylaşım için teşekkürler canım, gelincik yaprağını nerden bulacaz ki, aktarda kurusu satılır mı?
hadi kızlar ben kaçar öperim hepinizi
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
daha önce de bi mesaj yazmıştım sanırım ama gönderememiştim gibi gelmişti banakafamçokkarıştı
boy 1.60 kıslarr.bi bardak rakı içtim demin baktım 250 kaloriymiş tühhhÇok üzgünüm çoook

Kiloyu bırak, alkol sağlığa da zararlı. Burda sağlıklı beslenme diyip duruyoz, gidip alkol alırsak olmaz hiç yerimseniben Bak rakı içceğine dondurma yiyebilirdin :icecream:

yaaaaa,,,şimdii o kALORİYİİ YATMADANNN YAKMANN LAZIMM,,HADİ M EKİKK ÇEKKKKKK....KALK KALKKKKK...kötükedihüso

Back
X