Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dulciiii sann iştah kapatıcı içecek tarifini vereyimmiiii: azcıkk maydonoz sapını kaynattt içine +3-4 top karabiber limonn sıkkkkk ve iççç innan iştahh namına bişeyy kalmıyooooooo,,,
ya da salatALIKK ye,hemm kalorisi düşü,hem doyurucu em de lezzetli.....
kısslarrrrrrrrrrrrr beni de alın aranıza ben de geldimzemuszemus
kısslarrrrrrrrrrrrr beni de alın aranıza ben de geldimzemuszemus
hadi kızlar ben kaçar öperim hepinizi
kaçamadım yaa beyaz showa melis birkan çıktı . hani şu avea reklamlarında oynayan kız.ne kadar güzel yaaa.o gelincik maskelerinden sürsem bende öle güzel olurmuyum nesmekayasenağlama
30 mekik çektimmmm,canı çeken olur belkiii..........
Paylaşım için teşekkürler canım, gelincik yaprağını nerden bulacaz ki, aktarda kurusu satılır mı?çok alakasız olcakk amaa,bugünn yeni dnendiğimm bir maskeyii paylaşayımm,tv de suna dumanaya dann duymuştummm,Gelincik yapraklarınıı azcıkk suda belettimmm ve yzüüme sürdümm,,cildimm yumuşacık olduud..aslındaa lekeelr için dedii dee sankii nemlendirdi de...tabii sizz gelincik bulur musunuzzz bilmemm...
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktanhadi kızlar ben kaçar öperim hepinizi
daha önce de bi mesaj yazmıştım sanırım ama gönderememiştim gibi gelmişti banakafamçokkarıştı
boy 1.60 kıslarr.bi bardak rakı içtim demin baktım 250 kaloriymiş tühhhÇok üzgünüm çoook
daha önce de bi mesaj yazmıştım sanırım ama gönderememiştim gibi gelmişti banakafamçokkarıştı
boy 1.60 kıslarr.bi bardak rakı içtim demin baktım 250 kaloriymiş tühhhÇok üzgünüm çoook
Paylaşım için teşekkürler canım, gelincik yaprağını nerden bulacaz ki, aktarda kurusu satılır mı?
RİCAAAAA...bilmiyorumkismile,atardaa olabilirrr BİZİMM heryerrr tarlaa,,her yerr gelincikkk......
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3walla bir an gerçekten canım çekti . sonra döndüm vücuduma ne dersiniz mekik çekelimmi dedim. otur otur.iş çıkarma başımıza dediler kollarım bacaklarım her bi yanım