Ben en son zımbırtıdan sonra 1,5 kilo falan vermiştim çok kısa sürede... Çok etkiliyo. Ama gereksiz yere yükleniyorsun kendine cidden. Ölçülerini de yazdın, cidden incesin, hoşlanmadığın bölgen neresi ki??
ulkerçiğimm,,sadecee bölgesel yağlanmaa varr,şişmann görünmüyorummm amaaa o yağlarr beniii sinir ediyoo vee eskidenn yoktuu hiççç,,o yüzdennn taktımmm orayaaaaaa....bilmiyorumkismileşekercim boyun 165 kilon 52-53 gayet iyi...kendini kilolumu hissediyorsun ben pek anlayamadım sanırım
vereliniortak He ya, ben günlerdir diyom da dinlemiyo beni sempatiksalakcinnişekercim boyun 165 kilon 52-53 gayet iyi...kendini kilolumu hissediyorsun ben pek anlayamadım sanırım
ayyy nesme haaaaaaaaaa 1.65 boyun var ideal kilon 55 sen 52sin hadi ona da tamam kilo vermek istiyorsun hadi ona da tamam da yani bu kadar abartma yaa insanlarin vermesi gereken 40- 50 kilolari oluyor
Yesacım cadıcım bime yağ kas ölçmeli tartı gelmiş, türkiyede olsaydın bakardık birlikte :))))))) Senin orda tartılma sıkıntın vardı, şimdi hatırladım canım, boşver tartıyı... Kendini tatil kaç günse o kadar kilo almış say ve yediklerine dikkat et :))) Ya da boşver ye, aynı kiloya gelek, birlikte verek kaydirigubbakcemile3
ulkerçiğimm,,sadecee bölgesel yağlanmaa varr,şişmann görünmüyorummm amaaa o yağlarr beniii sinir ediyoo vee eskidenn yoktuu hiççç,,o yüzdennn taktımmm orayaaaaaa....bilmiyorumkismile
ULKERK senin boyun kaçtı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?