50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canınnn çokk kahve çektiğinde tür kahvesii içebilirsinn sanırımmm,çok olmamak sartıyla

evet aslında sabahları ihtiyac duyuorum sabah bi fincan turk kahvesı ayıltr heralde benı
yoksa butun gun uyukluormm

kuzum super eklemissin de azicik karanlik olmus senin icin geliyorrr

Uploaded with ImageShack.us

frosthiacigim valla kotu ornek oluyorsun bizlere CANLARRRRRRRR 10 FARK IDEAL ARADA 10 FARK OLUP HALA VUCUDUNDAN MEMNUN OLMAYANLAR ZAYIFLAMAYA CALISMAYIP SPOR YAPIP SIKILASSINLAR LUTFENN diger arkadaslara bakmayin siz

bugün Türk kahvesininn yararlarını okuudmm takviden:
1.Hazmı kolaylaştırır.
2.Kalbe kolay kan akışı sağlar.
3.ıştah açar(güya yararıı......)
4.Kas spazmlarında gevşetici etkisi vardır.(o zaman mens döenmelerinde içebilirizz sanıırmm....)
5.Metobolizmayı hızlandırır(En güzeli....)
6.Günde 3 fincanı geçmemmeli vee az şekerle içilmeliiii yymişşşşşşş
benim gibii türk kahvesiii sevenlerinnn bilgisine...............

90 olunca bırak bence ,
basen kısmında hafif çıkıntı kadın olmanın şanındandıryerimseniben
sana çömezim diyebilirim o halde ,
ben de ankara hukuk mezunuyum ama senden epeyce önce:roflol:
aklına takılan bişi olursa çekinmeden sorabilirsin banasositososito
hukuk fakültesini bitirebilmenin yegane koşulu çoooookkkkk rahat çalışmak(kendini hiç kasmadan okuduğunu özümseyerek) ve bölümünü sevmektir..
mezuniyetin bir güne bile gelmez , bunu yaz bir kenarayerimseniben

bilmiyorumkismile sporumu yapmıştım ama bilmiyorumkismile

olmazkötükedihüso
cezanı ben vericem yoksa lachesis cadısıklava:

canınnn çokk kahve çektiğinde tür kahvesii içebilirsinn sanırımmm,çok olmamak sartıyla

şekersiz Türk Kahvesi olabilir , ama yanına bol subuyrunnnnnnnnn

evevtt canımmm tomurcuğa ebnziyooooo,ya ben tellele çektimm deee mutfakta karanlımıııııışş,farketemdimmmmm,Yesa cıkkkk süper fotoooooo

selaaaaaaaaaaaaaaam

bugün acıdan yemekleri yiyemedim vallahi yaaa
biberler resmen biber gibiydi
yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler topiğimize

lachesis canım gir gir iddiaya
iddia güzel oluyor tetikleyici motive edici oluyor en azından

kocum menumu yazayim ben de bugun:
Sabah
1 fincan kahve
1 adet hurma
Kahvalti
Kepekli sut
Icine biraz muz kurusu , 1 kayisi ve 1 incir kurusu dogranmis
Ara:Bol su
2 adet erik
Ogle:
1 kase bugday salatasi(yagsiz)
Ara: 1 adet ev yapimi kurabiye
Aksam: 1 adet zeytinyagli imam bayildi (kozlenmis patlicandan cok az yag ile yapilmis
2 kasik zeytinyagli zate fasulye
2 kasik borulce salatasi

Spor olarak Slim in 6 ten start it up u yaptim ve yaklasik 4 litre su ictim...canim yesil cay hic istemedi bugun normal cay bile istemedi. su istiyorum, bir 4 litre daha su icebilirim....

aaaaaaaaaaaaaa truf hanim siz gelir miydiniz topigimize gelseniz de hemen gidersiniz zaten hih kustum gitme bi yere yaaaaaaaaaa hic durdugun yok zatennnnnnnn bu arada tebrikler 51.8 cikmissin canim yaa bravoo valla :) resim isterizzzzzzzzz

anchusacım ,
yediklerin gayet güzel fakat kurabiye gözüme hiç de hoş görünmedi ,
akşama telafi edersen iyi olacakyerimseniben

yemekten sonra slim in 6 yapsam yeterli midir acaba bilmiyorumkismile

slim in 6 artı 25 mekik desemvereliniortak

ya bişey sorcamm,,ancchusaa hoşgeldinn vee bu keepkli süttt nee?daha öncede okumuştumm daaaa,soraammıştımm yeniydimm o zamnalar.....

yavrum sen bizim ilham kaynağımızsın sen 61 iken ben 59 idim, sen 51 oldun ben 57'yim, ondan seni örnek alıyım dedim Şeniz
bir de sonbaharda bebek düşünüyoruz ne kadar zayıflasam kar.

anchusam naber kuzum, görüşemedik, sana bir soru sorayım yakalamışken özelden.

ne biberi truf:uhm:

aaaaaaaaaaaaaa truf hanim siz gelir miydiniz topigimize gelseniz de hemen gidersiniz zaten hih kustum gitme bi yere yaaaaaaaaaa hic durdugun yok zatennnnnnnn bu arada tebrikler 51.8 cikmissin canim yaa bravoo valla :) resim isterizzzzzzzzz

haklısın yesoşum ,
resim isteriz,resim isteriz:umursamaz:

evevtt canımm ankarada,lisedenn arkadışımmdıı ,yıllardırr görüşmedikk.98 girişliii aslındad ne zmann mezunn eminn değilimmm amaaa heralde 20002 de olmuşturr..

98 girişli ise , arkadaşın eşimin devresi nesmoşumaklinialirimsmile

ya bişey sorcamm,,ancchusaa hoşgeldinn vee bu keepkli süttt nee?daha öncede okumuştumm daaaa,soraammıştımm yeniydimm o zamnalar.....

sutun icine kepek dokup icine meyve kurulari atip yiyorum kasikla yiyorum. tadi hosuma gidiyor benim..musli gibi ama musli degil bildigin kepek

Son düzenleme:
ayyyyyyyyy canim hic kiyamam yeniydim soramadim yazmis :)) ben de merak ettim google a yazdim KEPEKLI SUT diye hic bi sey cikmadi bu anhusa salliyor ben soyleyim hehhe:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…