canım bişey sormuşun dün cvp yazdım okudunmu??
hakikatten kızlar feleket bakan bidaha bakıyoo bayanlar dahil
ne o sense yarıdamı bırakıyon bizi huuuuuuulmaz:
yok tatlım bırakmıyom da koreografi canımı okudu yakalayamadım
bıcırık nasılsın kuzucum
selam kızlar ben de pump it up'ı yapıyım dedim ilk 40 dakika sonra çok yorularak bıraktım, bir de pek bana göre değil, ben dansı severim ama bu dans gibi değilki, daha çok erotik spor gibi kaydirigubbakcemile3
bir de hareketleri takip edemedim yaşlandım galiba:)
ardından slim in 6 ile callan yapıcaktım söz de, callanı bile karından sonra bıraktım çok yorulmuşum.
eşimi zorla iddiaya soktum, sevgiliyken o gazla bir ay içinde 4 kilo vermiştim, bakalım işe yarayacak mı, trufcığıma özendim, 1 ayda 2 kilosuna girdik, az gibi gözüksede benim için büyük adım, tatiile az kaldı çünkü.
o sebepten menülerimi de yazıyım fena ama eyvahedigeldismile
sabah 6-7 tane minik muska böreği yedim, beyaz peynir, 2 çay kaşığı çokokrem.
Öğlen de kornet yedim.
birazdan da erik yiycem.
Akşamı daha düşünmedim.
Şuana kadar yediklerimi yakmışımdır ama sanırım sporumla.
Anam 1 tane TANGOCU VAR YA BURDAAAAAAAAAAA GELİN GELİN KIZLAR sempatiksalakcinni
canım mis gibi proteinini al besle kaslarını ki çok enerji harcasınlar...
vücuduna istediğini vermezsen o da vermez vereliniortak
lahana çok yararlı toksin atmada ama YESA nın da dediği gibi çorbayla ömür geçmez sadece seni halsiz bırakır...
Biz de öptük tatlımmmm burdayız 7/24 :lepi:
Aman KPSS yaaa yesa annemler gaza getirdi kendileri de memur olunca... ben böyle bi iş istemiyorum yaaa ama garanti diye giriyorum off konular bitti ama tekrar etmek istemiyorum artık habire unutuyorum sıkıldım yahuuu
yaşam enerjimi tüketiyo bu sınav YESAAAAAAA sempatiksalakcinni
çekiyim bari ama akşam üstü koyuyim üstüme değiştirince çekip koyim hıh? ne dersiniz? CADIARZU
Bugün dedim hava çok da bozmaz biraz ince giyinmişim. Şimdi geldim eve geldiğimde buz tuttuğumu farkettimkafamçokkarıştı
bide akşamüstü yaşadıgım kıyafetimin uyumuna gölge düşüren , topuklu faciam var.. sen git istiklalin ortasında topuk kırıl,sonra da zar zor yürüyerek fellik fellik yeni ayakkabı ara
işte zorlu günün sonundaki ben ve kıyafetimşakkıdı
scylacigimmmmmmmmmmmmm erotik spor mu dedin tam benlik hhee ama ben sadece pack olani indirdim icinde karin egzersizleri var onu yapayim diyorum
oh oh çokokremler börekler kornet ....valla bugünün böcüğü oldun(koç değilim bana düşmaz ama) afiyet olsun bu arada
evet canım tangocu var burda :1ninca: Şeniz
benim annem de tutturdu bi memurluk diye.. garanti iş olarak görüyolar işte.. seni anlıyorum =(
ta taaaaaaaaaaam Şeniz geldiiiiiiiim
evet sporumu yaptım mis gibi.. yolda gelirken de 2 kuru kayısı 3 badem yedim. yoksa gebericektim. malum öğlen lahana corbası denemesinde bulundugum için :bbo:
birazdan aksam yemeğimi hazırlarım.. saat 6-6bucuk gibi de onu yerim.
sacma salak öğünlerle dolu bi gün oldu bugun acıkcası :bbo: keske böyle olmasaydı.
lahana çorbasını döktüm çöpe. zemuszemus onun yerine az az yiyip herseyden yiyim. 1 haftada gitmeyiversin kilolar napıyım :umursamaz: :kedi: :sinifsinif: senağlama Şeniz gelirken peynir filan aldım. tuzsuz ve yagsız. lahana diyeti yapıcam diye dolabın içini bosaltmıstıma.. :1ninca: :bbo:
yemekten sonra da duş alıp tango dersine gidicem.
bir de benim sormak istediğim bisey var ya kızlar bu hazır gıdalar hakkında.. yani konserve yemekler, paket corbalar, dondurulmuş hazır köfteler falan.. tüketilebilir mi? nasıldır bunlar? :1ninca: :bbo: :sm_confused:
canım hazır gıdalar (burada yazdıkların için konusuorum)
kilo aldırmaz,
ama verdirmez de diyemem
ama gereklı besın degerlerıne sahıp degıller
vucudun bazı seylerden mahrum kalabılır
onun dısında detoks muhabbetine de tamamen aykırı
kızlar yeni boydan resmimi bulamadım burada 59-60 kılo dolaylarındakı halim
19 mayısta cekıldıgım resmı koyuyorum
tazesını cekılebılırsem koyucam onu da :)
hmm.. tamam canım cok saol.. cunku bazen hazır köfte alıp yapıyoruz ya da çorba filan.. normalde yemeklerimizi kendimiz yapıyoruz da.. bazen vaktimiz olmayabiliyo işte malesef =/
bacakların kalçan gayet ince, biraz karın gözüküyor ama o da senin duruşundan galiba, topuğun mu kırılmış burda, yavrum sen o boyla topuk mu giyiyorsun akannehir
ayy oku ouku zor bitiridimm,gündüzz kaynatıyosuunzz maşallahhh,yeişl çay sevmeyen arkadaşım çaykur-bergamutlu-sarı-yeşil 200gr lık kutudakii çayı bie denee,inan bırakammayacksınnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?