baş edemezsin diye bir şey yok anchusa hem de öyle bir başedersin ki...
bir tek eşinle huzurunuzu kaçırmamak için susarsın susarsan. ama bir şekilde bunu bilmeleri lazım, yani ani üzüntüden kaynaklanıyorsa; sen neden üzüldün bu hafta ? kayınvaliden yüzünden...
bak ben bile çok sinirlendim şimdi, hiç dayanamıyorum adaletsizliğe, haksızlığaalsanaalsanasmileklava:
evet canim, cidden cok uzulmusum..hasta olacak kadar uzulmusum yani... toparlandim ama bugun. herseyden onemlisi benim sagligim...
dün dışardaydım eve 7gibi geldim oyüzden yemek istemedim. meyve yedim
ama gün içindede hiç bişey yemediğim için ilerleyen saatlerde çok acıktığım için gidip gelip meyve yedim yatana kadar..
tarifin için sağol canım bunuda deniyim..
Vahim olduğunu bilmesem şikayet eder miyim?
Kesinlikle uğraş şart ama sanırım biraz depresif durumdayım,parmağımı bile kımıldatmak istemiyorum senağlama
Evdeki tüm zararlı şeyleri çöpe atmam lazım sanırım..Mıknatıs gibi çekiyorlar beni:1shok:..
Ay ne olur şiddetli bir şekilde kızın banaÇok üzgünüm çoook,belki utanır da aklım başına gelir...:çok üzgünüm:a.s.
evet canim, cidden cok uzulmusum..hasta olacak kadar uzulmusum yani... toparlandim ama bugun. herseyden onemlisi benim sagligim...
koclugun icccinnnn coook ama cooook tesekkurleeer
KAHVE KOKUSUCUĞUMMMM (ne güzel didim di miaaa yeni smileys eklenmiş)
koçluğun için çok sağol canım o kadar yoğunluğun içinde uuraştın bizleeeeeee
NİLUFERTCİĞİM senin de yeni koçluğun hayırlı olsun canımmmm
katzicik resim eklesene senin gül cemalini de görelimkaydirigubbakcemile2
anchusa canım yeniden geçmiş olsun, hipo olması hiperden daha iyi bence, hiper olanlarda bebek biraz zor olabiliyor bildiğim kadarıyla ama hiponun böyle bir sıkıntısı yok, ilacını kullanırsan normal hayatından farklı olmaz.
ben olsam eşime söylerim, tabi senin annen yüzünden oldu değil ama üzüntünün etkisi olduğunu belirtirim.
ben de çok bunaldım, derslere konsantre olamıyorum, motivasyonum bitti, sadece aburcubur yiyorum başka bişey yemiyorum, sigara da içiyorum üstüne, benim acil tatile gitmem lazım
Dünkü menüm dün yine işte değildim sabahtan öğlene kadar adliyedeydim, evden çıkmasan yarım dilim kepek ekmeği peynir ve 2 tane zaytin attım ağzıma, işlerim bittiğinde gergin bi gündü çünkü deniz kenarında bi çay bahçesine oturdum dometes peynir biber salamlı bi sandwic yedim, 4 gibi de malesef kötü bi öğrenci olduğumu biliyorum kumpir yedim orta boy hepsini de yemedim ama kalorosi hakkında bi bilgim yok 1 saat yürüdüm ama, akşam bu pişmanlıkla çok çok az sebzeli bulgur pilavı yedim 2 ince kare dilim bitter çikolata yedim 30 dk yürüdüm 30 mekik çektim ve yatana kadar sadece meyve yedim, sabahta 51.100 çıktım
Kızlar ya personelimden bi jest geldi pop keki jelibonlarla güllerle süslemiş kantinciden göndermiş çok hoşoma gitt küçük zaten yemesem ayıp olur yiim dime
yaw sen ne güzel inceciksin
bi tanecik mi eklemişler
SİGARAYA HAYIIIIIIIIIIIR kötükedihüso :mymeka: alsanaalsanasmile
1 ısırık al jelibonsuz yerinden
küçük bi ısırık ama bi kerede yarısını hüpletme....
5 ten sonra meyve dışında hiç bişi yemedim ama tüm gün ayaktaydım sporumuda yaptım
sigarya hayırr dimeeeeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?