semerta sakın içiyorum deme şakkıdı
bak hepimiz bıraktık bya da bırakmaya çalışıyoruzzzzzzlmaz:
yeseydin yaaaa
yemediysen elindeki kek zaten direkt yağ olacak sana ... sempatiksalakcinni
galba bitti çok pişmanım klava:
Evet hiperde bi de göz fırlaması durumu var ki allah korusun tedavisi yok çünkü
Lachesis im aynı durum geçen haftalarda bende vardı azcık gevşettim ders çalışmadım 2-3 gün hiç spor da yapmadım kafama göre takıldım o zaman geçti bi dene istersen
abur cubur bi derece de sigaraya aman diyim tatlım yaa çok çabuk alıştırıyo kendine meret 1-2 derken 1-2 paket oluyo yaaaa
deniyim canım, ya da bir tatil kaçamağı ayarlamaya çalışıyım, çok bunaldım
şu anda canım fena halde tatlı birşeyler çekiyorr
bende şekersiz çau ve kuru üzüm yiyorum akannehir
deniyim canım, ya da bir tatil kaçamağı ayarlamaya çalışıyım, çok bunaldım
aynen ben de canımkafamçokkarıştı
peppermintciğimiz şu anda şezlongda ayaklarını uzatmış, meyve kokteylini yudumluyorduraklinialirimsmile
aferin sana yaaaaaaaaa süpersin klik alkisalkisalkis
Sağolasın sensecimm
napalımm
maalesefki yiyip yiyip kilo alamayan nadir ve şanslı insanlardan değilizzz
yoksa ben bu iştahlaa bir profiteroll,üzerine de bir kaymaklı ekmek kadayıfını götürürdümm
kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
hiç sorma valla yaa sengözlerimebaksanab
çok yakın bi arkadaşım var 168 boya 46-47 kilo biraz üzülse hemen 2 kg verilir 1 günde
1 oturuşta 1 beyaz ekmeğe yakın götürür bi o kadar da yemek...
ve sıfır hareket ama hala çubuk kraker yaa şaka gibi mafoldumben
balın bi zararı var mı hanımlar? bi de bende kansızlık var.. her sabah harnup pekmezi içmemi söylemişti doktor.
Dondurma sadece yaz aylarında değil diğer mevsimlerde de rahatlıkla tüketebileceğimiz ve zayıflama diyetlerinde sıklıkla kullanılan, bilinenin aksine diyeti bozmayan bir tatlıdır. Sağlıklı ve dengeli beslenen bir bireyin haftada 2-3 kez birer porsiyon dondurma tüketmesinde sakınca yoktur. Birçok tatlıya göre daha hafif ve daha düşük kalorili olan dondurma dünya genelinde kişi başına düşen yıllık tüketimi ABD de 24 lt, Avrupa’da 15 lt, Türkiye’de ise 1,5 lt civarlarında olduğu belirtilmiştir.
ya yaaa yaaa ama herkez kaçamak yapıyo bişi olmamıştır dime sporumuda yaparım off off ne zormuş be normal zamanda iki tanesini peş peşe yerdim valla akşam ona göre dikkat ederim bende:1shok: yuttun di mi aferin aferin sonra niye kilo veremiyorum deme yediğin şey jelibonları da dahil edersek 500-600 kalori arasındaydı yani yaklaşık 2 saatlik spor demek
KOÇUMMMMMMMMMMMMMM BURDA BİRİ YARAMAZLIK YAPIYOOOOOOOOOO sempatiksalakcinni
biz bunu konuşmuştuk sanırım geçenlerde. doğal bal olursa, ve çok yemezsen sakıncası yok. sabahları bi kaşıkçık yiyebilirsin mesela.
hahhahah evet ya neden boyle oldu
ya doktora sormadan hemen alabilirmiyim bu şuruptann
durum vahim dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?