hımmm doğru bak ben bütün kş kiraz çıksada saplarını kaynatsam dedim.iiki aklıma getirdin
hadi kızlar masada oturanlar ve bunu okuyanlar 2 bacağınızı aynı anda indirn kaldırın 10 defa
hımmm doğru bak ben bütün kş kiraz çıksada saplarını kaynatsam dedim.iiki aklıma getirdin
hadi kızlar masada oturanlar ve bunu okuyanlar 2 bacağınızı aynı anda indirn kaldırın 10 defa
ben de kendimi alamıyorum yaaa dün spordan sonra kendimi nasıl durdurdum anlatamam burnuma dayadım sütü valla...
kızlar saplarını atmayın kirazın kaynatın için incelmeye yardımcı toksin atıcı ya da kısa yoldan hepsini bir yiyin kihkihkih sempatiksalakcinni
süpersin daha ne dyim.
ama var ya bende dün çok yedim kirazı. bağırsaklarımı bozdu sanki sölemesi ayıp
koçum selama.s.
şimdi birazcık yoğunum , yediklerimi akşam yazıcam..
anchusa özel mesaj kutun dolu hayatım,
mesaj gönderiyorum gitmiyor
nilufert koc olmussun cnm,
hayirli olsun.
ben de yaptim dedigini oturdugum yerden))
essahmı diyosun truf hanım.:)))
k 900 ne truf?
canım hoşgeldinnn. köy kahvaltısı güzeliii:)
yazdım amam belki görmemişsindir. okudum yazdıklarını.
kilo almışmısın? vermişmisin.?
hadi şimdi okuyanlar: özellikle odanızda kimse yoksa ellerinizi yukarda birleştirin yukrıya yukarıya genleşinmi derler öyle yapın.
odada biri varsa ayy ne ayı bu kız demesine izin vermeyecek şekilde amaaakaydirigubbakcemile3
kizlar nefret ediyorum su telefon bankaciligi internet bankaciligi islerinden... butun kodlarimi sifrelerimi unutmusum, 2 saattir debeleniyom telefonda......bir ucak bileti alicam, acentaya gidip alsam daha kolaydi valla
klik tekrar hayirli olsun canim, hem isin, en onemlisi de hamileligin. inan cok sevindim, Allah hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin cnm.
hayat suprizlerle dolu dedikleri bu olsa gerek.
6.kilikcim sana özel :zetan yapıyorsun da sütünü yoğurdunu meyve sebzeni bol bol yee. ama hamur işinden kaç . bebeğinede bi faydası yok.
canım kiraz çeşidi
napolyon, vink, k900 (favorim)
12 haziranda festivalimizde var
kiraz çok yetişiyor burda
köy kahvaltısı deme yavvv
dün bi arkadaşa gittik çoruma
onlarda bizi köylerine götürdüler
tereyağ bal katmerler yanıçlar
hiç hazetmediğim bir ortamda kahvaltı yaptım (yapamadım yiyemedim)
dört bir tarafı ahırlarla çevrili bir yerde
kokudan durulmuyo
542627988585656 tane inekleri varmış süt makinesiyle sağılıyorlarmış
3 saat sonra burun reseptörlerim pes etti artık
ondan sonra bişiiler yiyebildim
ama tam yağlı yoğurt koydular sofraya
o nası güzel bişeydi yaaa
bizim yediğimiz yoğurtlar tam yağlı neyim değilmiş onu anladım
2 şahit tutmak gerek tam yağlı olduğuna inandırmak için
50 kilo sütten 5 kg yoğurt yapıyolarmış aha böyle oldum akannehir
biriktiriyorum canım ama yaşken mi kaynatsak yoksa kuruyuncamı?
melabaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim ama hemncik kaciyorumm
peppercigim hosgeldin canim benimmm ohhh mis valla yaramis tatil sana:)
anchusa iki gundur soyleyecegim soyleyecegim unutuyorum kahvaltilik gevregimin icine bi tane weetabix atiyorum yani gevregin miktarini azalltip attim bi tane de icine ama sirf sut ve o sanirim yiyemem heheh bu arada internet bankaciligi muhtesem Allah razi olsun onlardan heheh
hadi kacoraa
NILUFERTCIMMMMMMMM seninle spora basladim ben tekrardan birazcik isim var sonra START IT YAPACAGIM dunde yaptim leslie 5 milin 3 milini yaptiktan sonra okudun deeeeeeeeeeemi:))) :))okumayan kalmasin:))
yeşilken daha iyi sanki ama acı olur sankim bi de :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?