50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilufert, yesa, spatz canlarim,
tatil yaradi hakikaten de. kilo alip dondum. ama valla orda da kendimi birakmadim, herseyden aldim ama 1 catal tadina baktim cogunun sadece. kahvalti ve de ogle yemeklerini hafif gecirdim genelde,

beni mahveden aksam ki alacartelar oldu.

bir de cok mesrubat ictim, bitki cayi hic icmedim, sabahlari bardak bardak siyah cay..

kisa zamanda aldgigim kiloyu veririm umarim.

otelimiz guzeldi, olabilecek hersey vardi,
birgun de sideyi gezdik, tarihi bir yermis gercekten, side antik tiyatrosunu, apoolon tapinagini gezdik, carsisi da sirindi.

bunlar disinda ne anlatayim bilemedim spatzcigim. ilk mesajimda yamistim uzun uzun.

spatz sen de 53,1 olmussun, supersin super.

ben de bugunden itibaren dikkat ediyorum yediklerime,
kocuma yazayim hemen hatta

sabah
yarim k.k tulum peynir
4 ad. yesil zeytin
yarim simit

ara
1 fincan ihlamur

ogle,
sutlu ispanak corbasi (yarim kase)
1 parca mezgit tava (ustunun yagli kabugunu soyarak yedim)
1 kasik eriste

ara
1 fincan karisik bitki cayi iciyorum su anda.

aksam uzeri kalan yarim simidimi yicem,

eve gidince de salata+izgara kofte yeneyi dusunuyorum, gece de meyve

peppercim kilo aldığını düşünerekden
4 zeytinini 2 ye .
yediğin bir kaşıkçık erişteni hiçe indiriyorum.

o simitleride yasaklıyorum.

akşamki köftelerin umarım yağsız olur.

peper hanım spor yapamıyorsun biliyorum.
servisle falan gidiyorsan da kapının önünde de inmiyorsun.
akşamüstüde yürüyeceksin ayrıca

kızlar merhaba yaa bugun sozde detıksdaydım sabah karpuzla kahvaltımı yaptım sonra okulda ısım vardı okula ugradım ogrencının bırı ogretmenım kurabıye alırmısınız dedı kucucuk kurabıyelerdı bır tane aldım bır ısırık aldım ve detoks aklıma geldı ama artık cok gectı sonra soda ıctım ve eve gelırken kuruyemıscının onunden gecerken canım ole cok pestıl ıstedıkı kendıme engel olamadan pestıl aldım dedımkı detoks bıttı zaten yarına kaldı fakat pestıl dogal degılmı dut ve fındıktan yapılıo acaba ıcıne seker koydularmıkı neyse bu konuda bana bılgı verın eger pestıl detoksa gırerse bugun devam edecegım yoksa makarna yapacagım kendıme

nee makarnamı
kendimden biliyorum.makarnayı ben çokseverim . yediğim zaman da öle 1-2 kaşık yemem dolu dolu yerim.ve beana da bi güzel kilo yapar makarna.
o pestilde de kesin şeker vardır.
bence sen bugün dtoksu boşver. hergün okula gidiyormusun. boş olduğun bir gün yap detoksu.

istanbulda yaşayan arkadaşların dikkatineeee!

meteoroloji sel uyarısı yapmış. bazı işyerleri erken paydos yapacakmış. önemli bir işiniz yoksa dışarı çıkmayın.

hııımmm hatta okullarda tatil yapmış.
peppercim pardon canım sen direk evine git. yürüyüş ten yırttın hadi

aslında bugunum bostu ama deneme sınavı oldugu ıcın dersı olmayan ogretmenlerıde gozetmenlıge cagrdılar o yuzden bır dalgınlıgıma geldı ve kucucuk de olsa kurabıye gıttı yanı:) makarnayı az ve yagsız yapacagım saglıklı dıye dusunmustum ama cunku 1 haftadır sebze agırlıklı beslendım bugunde makarna yapayım demıstım detoksda yarına kaldı artık yarın daha dıkkatlı olurum

ayrıca bugun carsıya yuruyerek gıttım geldım aksam start it ur ındırıyrm onu denıyacagım eksık kalmayalım onu da yapalım bakalımkaydirigubbakcemile2

ayyyy kızlarr . yanımda ki arkadaş bi şarkı açtı pek bi duygulandım.sanki o günlere döndüm
27-30 yaşındakiler daha iyi bilir
harun kolçağın bi şarkısı var dı hani
sensiz olmam mmmmm sensiz olmammm mmmmm sensiz olmam
hatırladınızmı

kızlar bırde ben butun gun burdaymıs gıbı gozukebılırım ama burda degıldım yanlıs anlamayın nıye sabahtır bırsey yazmıyr demeyın bılgısayarı acık unutmusum cıkarken

nilufert cnm,
aksam mecburi bi yuruyusum var ufak,

tatile giderken anahtarlarimi anneme birakmistim,
servisten inince anneme gidip anahtarlarimi alip eve donucem,
20 dk lik bi yuruyus ..

Günaydınlarrr
cumartesi doktora gittimm ve bebişimin 6 haftalık olduğunu öğrendimm
içimde fena heyecan var..

Ay cnm inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hem senin hem bebişin için..

kizlar iki tane salata denedim herkes cok begendi. ve cok doyurucuydu.. biri bugday salatasi biri kuru borulce salaatsi. isteyene tarif veririm..

ben istiyorummm

sevgili koçummm
sabah
1 dlm ekmek
peynir ve 3 zeytin
ballı yeşil çay

öğlen
1 dilim ekmek
salata
2 köfte

ara
2-3 tane karpuz
3 petitebure biskuvi

akşam(pişridklerim ve yemeği düşündüklerim)
taze fasulye
yoğurt
karpuz

30-45 dk powerplate

anchusa salata tariflerini istiyorum detoks yapacagım bol salata tarıfıne ıhtıyacım var .

ulkerk ben koç degılım ama yınede yorumumu yapayım bence menun gayet hos ve saglıklı bıskuvı saglıksız ama onu dun bende yemıstım :) sporunu a yap aksam karpuzu cok kacrma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…