kızlar merhaba yaa bugun sozde detıksdaydım sabah karpuzla kahvaltımı yaptım sonra okulda ısım vardı okula ugradım ogrencının bırı ogretmenım kurabıye alırmısınız dedı kucucuk kurabıyelerdı bır tane aldım bır ısırık aldım ve detoks aklıma geldı ama artık cok gectısonra soda ıctım ve eve gelırken kuruyemıscının onunden gecerken canım ole cok pestıl ıstedıkı kendıme engel olamadan pestıl aldım dedımkı detoks bıttı zaten yarına kaldı fakat pestıl dogal degılmı dut ve fındıktan yapılıo acaba ıcıne seker koydularmıkı neyse bu konuda bana bılgı verın eger pestıl detoksa gırerse bugun devam edecegım yoksa makarna yapacagım kendıme
nee makarnamı
kendimden biliyorum.makarnayı ben çokseverim . yediğim zaman da öle 1-2 kaşık yemem dolu dolu yerim.ve beana da bi güzel kilo yapar makarna.
o pestilde de kesin şeker vardır.
bence sen bugün dtoksu boşver. hergün okula gidiyormusun. boş olduğun bir gün yap detoksu.
istanbulda yaşayan arkadaşların dikkatineeee!
meteoroloji sel uyarısı yapmış. bazı işyerleri erken paydos yapacakmış. önemli bir işiniz yoksa dışarı çıkmayın.
Günaydınlarrr
cumartesi doktora gittimm ve bebişimin 6 haftalık olduğunu öğrendimm
içimde fena heyecan var..
kizlar iki tane salata denedim herkes cok begendi. ve cok doyurucuydu.. biri bugday salatasi biri kuru borulce salaatsi. isteyene tarif veririm..
ne bu havlar boyle haziran ayinda yaa,
Allah Allahh
hii..korkumdan markete bile gitmedim bugun.. oturuyorum evcegizimde...
Ay cnm inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hem senin hem bebişin için..
otur otur sakın çıkma anchusa. ben de biraz erken çıkıp evde çalışıcam sanırım ....:1rolleyes:
Ay cnm inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hem senin hem bebişin için..
ben istiyorummm
sevgili koçummm
sabah
1 dlm ekmek
peynir ve 3 zeytin
ballı yeşil çay
öğlen
1 dilim ekmek
salata
2 köfte
ara
2-3 tane karpuz
3 petitebure biskuvi
akşam(pişridklerim ve yemeği düşündüklerim)
taze fasulye
yoğurt
karpuz
30-45 dk powerplate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?