50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünki yediklerimi yazıyorum arkadaşlar
kahvaltı, domates, salatalık, peynir bir parça ekmek
ara, yok
öğle, tavuk çorbası bir kase, salata
ara bir paket kepekli çubuk kreker(çokmu oldu acaba)
şimdilik yediklerim bu kadar akşama da biraz yeşil fasulye ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
gün içinde, cay, yeşil çay, rezene çayı ve 2 litre kadar su içtim
inşallah akşam kendine hakim olurum

ben de bugün yedikllerimi yazayım,
sabah 1 dilim çavdar ekmeği ile 1 domates,salatalık,3-4 zeytin ve kibrit kutusu kadar peynir
ara 1 elma
Öğlen yeşil fasulye ve 1 bardak ayran
Ara 2 adet diyet bisküvi
Akşama da patlıcan salatası yicem
Akşama kadar 1,5 lt su içtim, akşam da devam ederim
Yeşil çay ile karşık bitki çayı da içtim.
Ben soğan suyuna devam ediyorum bu arada arkadaşlar.
Ve kesinlikle denemeye değer diyorum, ben de çok etkili oldu.

soğan suyunu günde kaç kez içiyorsun, bir ara bende birkaç gün yapıp bıraktım

ben şimdiye kadar kahvaltı 1,5 kepek ekmeği salatalık zeytin peynir aralarda 2 günkurusu kayısı 3- 4 badem 1 kepekekmeği ile light yoğurt yedim öğle yemeği pek yemem yeşil çay ve kiraz sapı-mısır püskülü çayı içtim su içmeye devam ama akşama bol kalorili makarna salatası yiycem napıyımm

ama sade makarna değil işte salatasına bir sürü şey giriyo dolayısıyla kalori olcak ama hemen yürüyüş yaparsam sorun olmaz sanırım

slm kızlr, ben de bugün cozutanlardanım:kedi:
sabah sütle bi kase k-flleks
öğlen arkadaşım yaptığı ve bana getirdiği için kıramadığımdan,bi poaça ve küçük bi börek,ayran
sonra ara öğün olarak kendimi tutamayarak 4 top dondurma
ve canınız çekemesin dedeciğimin bağdan bizim için toplayıp getirdiği incirden 5 adet yedimmafoldumben
öf böyle oldu mu dayanamıyorum,yiyorum ya..neyse akşam eti forma talim etcez artıkkaydirigubbakcemile3

Bende yazayım yediklerimi... Hoş! ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım. Yediklerim pek diyetlik değil ama olsun :)) Kendimi tutabildiğim kadar tutcam :)))

Kahvaltı da 2dilim ekmek... Ve bol helva yedim. Yanında da 1 bardak çay...

Öğle yemeği 1 dilim ekmek, karnıyarık, 1 tabak yoğurt...

Sonrasında 1 tane halley ve 1 tane browni :)))

Hala açım :)))

Akşam yemeğinde de bi çorba falan içerim, yanında da karpuz yerim. Dikkat etmem lazım :))

bende nihayet 2lt su içmeyi başardım 3gündür de altına hiç düşmedim..tek sorunum ara öğünler bazen es geçiyorum,aç hissetmiyorum..geçen hafta 55e takılı kalmıştım 5gün boyunca,3gün önce de vere vere 200gr werrdim:1shok: 3gündür de 200gr dan aşağı düşemedim..54.800 de bekliyorum şimdilik ama kendimi daha iyi hissediyorum

kızlar bir de şunu sormak istiyorum akşam yemeğinde makarna uygun olur mu sizce,şişmanlatmıyor diye duydum ama ne kadarı doğru?

makarna en çabuk hazmedilen besinlerden bi tanesi oyüzden şişmanlatmıyor deniyor ama nolursa olsun fazla kaçırmamak lazım

canım kilo aldıran makarna değilde sosuymus..
salçalı fln yemezsen sorun olmaz
bol yogurt+nane+pul biberle gayet güzel oluo
canım çekti valla cokacimcoook cokacimcoook

bugün kan fln vermeye gittim..
orda bişiler yedim
kaşarlı tost yedim..
bi danette yedim.. :kedi:
kavun yedim..
3 5 yeşil zeytin yedim..
bu kadar

Geçen gün üşenmedim bütün marketleri aradım, taradım, kardeşime de arattırdım. Kepekli makarna buldum (markası filiz) hihoyyyt, canım nasıl istiyor bir bilseniz, bir türlü yapmaya fırsat bulamadım ama. Zaten öğlenleri protein, akşamları karbonhidrat (makarna da bir karbonhidrattır) ağırlıklı beslenin diyor uzmanlar. Bence sade yapılırsa şişmanlatmaz. ÜZerine biraz baharat ekleyip yiyebiliriz :jeyyar:. Yoğurtlusuna bayılıyorum cokacimcoook, yalnız onun kilo aldırabileceğini düşünüyorum CADIARZU

bende kepekli cok aradım ama bulamadım yaaa mirmirmirmir mafoldumben

bende makarnaya dayanamam kaç gündür evde pişirecem, ama dayanamaz çok yerim diye erteliyorum, tabi eşimde benim yüzümden yiyemiyor, acaba pişirdikten sonra sadece ketçapla yesek, ketçap kilo aldırıyor mu acaba

canım,tutmaya çalış kendini biraz kaydirigubbakcemile5
baya zararlı şeyler yiyosun anladığım kadarıyla..
öf benim metabolizmam iyice yavaşladı sanırım ya,o kadar dikkat etmeme rağmen 1 aydır kilo veremiyorum,delircem:a015:
yarın kroma başlıyorum tekrar,bu iş böyle olmayacak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…