ben de bugün yedikllerimi yazayım,
sabah 1 dilim çavdar ekmeği ile 1 domates,salatalık,3-4 zeytin ve kibrit kutusu kadar peynir
ara 1 elma
Öğlen yeşil fasulye ve 1 bardak ayran
Ara 2 adet diyet bisküvi
Akşama da patlıcan salatası yicem
Akşama kadar 1,5 lt su içtim, akşam da devam ederim
Yeşil çay ile karşık bitki çayı da içtim.
Ben soğan suyuna devam ediyorum bu arada arkadaşlar.
Ve kesinlikle denemeye değer diyorum, ben de çok etkili oldu.
soğan suyunu günde kaç kez içiyorsun, bir ara bende birkaç gün yapıp bıraktım
52 mi 48 mi yavrum senin boyun kaç yahu zaten inceciksin gibi sanki?
Allahım bize de göster 52 leriiii aminnnnn kafamçokkarıştı
bende nihayet 2lt su içmeyi başardım 3gündür de altına hiç düşmedim..tek sorunum ara öğünler bazen es geçiyorum,aç hissetmiyorum..geçen hafta 55e takılı kalmıştım 5gün boyunca,3gün önce de vere vere 200gr werrdim:1shok: 3gündür de 200gr dan aşağı düşemedim..54.800 de bekliyorum şimdilik ama kendimi daha iyi hissediyorum
kızlar bir de şunu sormak istiyorum akşam yemeğinde makarna uygun olur mu sizce,şişmanlatmıyor diye duydum ama ne kadarı doğru?
bende nihayet 2lt su içmeyi başardım 3gündür de altına hiç düşmedim..tek sorunum ara öğünler bazen es geçiyorum,aç hissetmiyorum..geçen hafta 55e takılı kalmıştım 5gün boyunca,3gün önce de vere vere 200gr werrdim:1shok: 3gündür de 200gr dan aşağı düşemedim..54.800 de bekliyorum şimdilik ama kendimi daha iyi hissediyorum
kızlar bir de şunu sormak istiyorum akşam yemeğinde makarna uygun olur mu sizce,şişmanlatmıyor diye duydum ama ne kadarı doğru?
Geçen gün üşenmedim bütün marketleri aradım, taradım, kardeşime de arattırdım. Kepekli makarna buldum (markası filiz) hihoyyyt, canım nasıl istiyor bir bilseniz, bir türlü yapmaya fırsat bulamadım ama. Zaten öğlenleri protein, akşamları karbonhidrat (makarna da bir karbonhidrattır) ağırlıklı beslenin diyor uzmanlar. Bence sade yapılırsa şişmanlatmaz. ÜZerine biraz baharat ekleyip yiyebiliriz :jeyyar:. Yoğurtlusuna bayılıyorum cokacimcoook, yalnız onun kilo aldırabileceğini düşünüyorum CADIARZUbende nihayet 2lt su içmeyi başardım 3gündür de altına hiç düşmedim..tek sorunum ara öğünler bazen es geçiyorum,aç hissetmiyorum..geçen hafta 55e takılı kalmıştım 5gün boyunca,3gün önce de vere vere 200gr werrdim:1shok: 3gündür de 200gr dan aşağı düşemedim..54.800 de bekliyorum şimdilik ama kendimi daha iyi hissediyorum
Geçen gün üşenmedim bütün marketleri aradım, taradım, kardeşime de arattırdım. Kepekli makarna buldum (markası filiz) hihoyyyt, canım nasıl istiyor bir bilseniz, bir türlü yapmaya fırsat bulamadım ama. Zaten öğlenleri protein, akşamları karbonhidrat (makarna da bir karbonhidrattır) ağırlıklı beslenin diyor uzmanlar. Bence sade yapılırsa şişmanlatmaz. ÜZerine biraz baharat ekleyip yiyebiliriz :jeyyar:. Yoğurtlusuna bayılıyorum cokacimcoook, yalnız onun kilo aldırabileceğini düşünüyorum CADIARZU
Bende yazayım yediklerimi... Hoş! ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım. Yediklerim pek diyetlik değil ama olsun :)) Kendimi tutabildiğim kadar tutcam :)))
Kahvaltı da 2dilim ekmek... Ve bol helva yedim. Yanında da 1 bardak çay...
Öğle yemeği 1 dilim ekmek, karnıyarık, 1 tabak yoğurt...
Sonrasında 1 tane halley ve 1 tane browni :)))
Hala açım :)))
Akşam yemeğinde de bi çorba falan içerim, yanında da karpuz yerim. Dikkat etmem lazım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?