50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yeşil üzümün kalorisi çok mu yüksek,

Fazla yememeye dıkkat edersen sorun olmaz. kalorili bir meyvedir.. diyetlerde önerilmez. ama faydasından da yaralanman gerek .. az yesen olur bı kaç gram bır meyve sana zarar vermez. 1 şekerlı kahve içtiğini düşün . :)

SElam arkadaslar :)
50'lerde dolanıyorum hala :)
ama yedıklerıme dıkkat edıyorum :)
ramazana kadar böyle devam ederse çok guzel olur :)
kılo cetvelımı degıstırecem :)

100 gr üzüm 57 kaloriymiş, onun yerine 300 400 gr kavun karpuz yiyebilirim, çay ve kahvelerde şeker kullanmıyorum, alıştım artık,

Evet tatlım hemde ne zararlı şeyler ah bi bilsen... Ama engel olamıyorum.Bu benim sağlıklı beslenmiş halim :))) eskiden daha fenaydım :))),

Dün akşam köfte,salata, irmik helvası ve dondurma yedim. Güya sadece karpuz ve çorba yicektim :icecream:

Durmam lazım ama nasıl?

kızlar makarna ile ilgili yorumlarınıza teşekkürler bende çok seviyorum vallahi :))

bu arada sabah tartıldım 700gr vermişim hihoyyyt suyu daha bi şevkle içmeye başladım..bir de spor yapmayı ihmal etmesem..(koşu bandı var evde ama başım dönüyor üstünde yürüdükçe)

Son düzenleme:
dün tok karnına tartıldım kızlar 300 gr vermişim buda bişeydir demi?

ohoo yemek yemişken bile 300 gram eksik çıkıosan ne güzel.demekki en az yarım kilo vermişin daa fazla bile olabilir.tebrik ederim canm darısı hepimizin başına.

bu arada bn de 58 e çıkmıştım yine 57 olmayı başardım.çok mutluyum.devamı da gelir işallazemuszemus:Saruboceq:

bende makarnaya dayanamam kaç gündür evde pişirecem, ama dayanamaz çok yerim diye erteliyorum, tabi eşimde benim yüzümden yiyemiyor, acaba pişirdikten sonra sadece ketçapla yesek, ketçap kilo aldırıyor mu acaba

mayonez yemektense ketçap yiyin diolar ama bnce diyette olması çok uygun deil

ben yaptım bu diyeti canım. 1,5 kiloya yakın verdim. ama sonrasında haftasonu geldi ve misafirdi pastaydı börekti derken 1 kilosunu geri aldım. ama bu tamamen benim suçum. o kadar yemeye kilo alınır tabaki..

şunu da belirteyim muhtelif diyet çeşitlerini denemiş biri olarak ; yapılması en kolay diyetlerden birisi bu. hazırladığın çorbanın tadı da leziz oluyor. iştahı da kapatıyor zaten. öyle acı verici bi diyet diil anlıyacağın canım. yapmaya karar verirsen şimdiden kolay gelsin..

günaydın kızlar ben regli olamadım acayip şişim sinirlerim çok bozuk 54.5 im malesef bide kabızım iyice şiştim off off

Son düzenleme:
günaydınlarrrr
ben kilo vermeyi biras da olsa başarıyorum sanırım :)
ama sadece 700 gr. 57diydim 56 kilo 300 gr olmuşummm :)
inş. geri almam

günaydın kızlar bende 56 kilo 600 gr olmuşum
400 gr vermişim, hafta sonu evde yenmedik birşey bırakmama rağmen kilo verebilmişim
bu hafta sonu da ayran çorbası detoksunu yapcam inşallah razamana 55 kiloyla girebilirim
tabi geri nasıl çıkarım bilemiyorummafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…