Senin boyun kaçtı?SElam arkadaslar :)
50'lerde dolanıyorum hala :)
ama yedıklerıme dıkkat edıyorum :)
ramazana kadar böyle devam ederse çok guzel olur :)
kılo cetvelımı degıstırecem :)
Az önce tartıldım 51.200 gr., eh iyidir işte
Canım bence sen bu aralar bişi yapma, hamile olma ihtimalin var :CüvCüv: , yoksa bebişe zarar verebilirsin
1,58cm hedefim 49 ama 48 olsada fena olmazsenin boy kaçtı
ben sabah aç karnına 51.950 geldim harika bir şey ama kızlar benim sorunum aslında kilo değil göbeğim çünkü kilom gayet güzel ama aşırı bi mide ve göbek var bunu eritmem lazım bölgesel incelme yardımlarınızı bekliyorum bu arada mekikde çekiyorum ama gitmiyooo
bende 58 kıloyummm hedefım gcen seneki 53 boyum benım 1.70 ve bıraz once aksam yeemegınde bır tabak roka yedım yanındada domates peynır gece yatarkende bır bardak ılık lıght sut ıcıcem her gece ıcıorum zaten kılo vermede buyuk yararı var söliimmm:)
üff benim moralim bozuluyor o kadar diyete rağmen göbeğim erimedikçe zayıf görünmüyorum umutsuzluk çöktü ama asla brakmak yok
Tatlım sakın bozma moraliniii. Göbek en son eriyor. Benim de ilk yüzüm çöker,sonra kollar bacaklar çırpı olur. Daha sonra göbeğe, basene geçer.Sık biraz dişini, duraklama döneminden sonra bak nasıl gidiyor kilolar,göbek...
canımcım pek benziyoruz biz be :)
bende 1.70 im 58 kiloyum ve hedefim 53..
izmirli standardı heralde :1hug:
kızlar işinize karışmak gibi olmasın da siz 53 kiloya inerseniz sadece kemikleriniz kalmaz mı? sizin zayıf insan kategorisine girmeniz için 60 kilo olmanız yeterli. daha azı sağlıksız olabilir gibime geliyo da tabi yine de siz bilirsiniz..
canm bn de dier iki arkadaş gibi 1.70 boyunda 58 kiloyum. teknik olarak bakarsan evet 60 kiloda biz zayıf kategorisine girioruz.ama ööle deil.şuan ben zayıfım diyemem balık etliyim zayıf diyebilmemiz için 53-54 olmamız gerekio. bnm de hedefim 54 bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?