50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bn de regl dönemimdeyim her çıktığımda farklı bi rakam görüorum bikaç gündür. 57 küsürlerdeyim. 54 ü bekliorum

kızlar merhaba 2 gundur yazamıyorum yorumlar ve tarıfler ıcın tşk ederım
dunku yedıklerıme gelınce
sabaheynır lıght ekmek 2 dılım 2 zeytın roka tere maydonoz dere otu domates salatalık şekersiz çay
ara:turk kahvesı orta
oğle:yarım kase tavuk göğüsü (tatlı yanı) dayanamadım napıyım dıyet lıstelerınde öğle yemeği yerıne sutlü tatlı yazıyodu benımde canım çektı
akşam:çorba salata patlıcan yemegı 3 kasık
ara:yesıl çay,çay
yatmadan:salatalık,kavun peynır
ya benım reglım 1 hafta gecıktı sıkıntı stres tatlı ıstegı bıran once olsamda kurtulsam
bu arada kılo aynı 55,700

ben sabah aç karnına 51.950 geldim harika bir şey ama kızlar benim sorunum aslında kilo değil göbeğim çünkü kilom gayet güzel ama aşırı bi mide ve göbek var bunu eritmem lazım bölgesel incelme yardımlarınızı bekliyorum bu arada mekikde çekiyorum ama gitmiyooo

mekik çektikten sonra bir süre de karnın kasılı halde yere yatmadan bekle. her 50 mekikte bir bunu yap canım. içinden 10 a kadar say. bitince biraz kaslarını dinlendir hemen diğer 50 li sete başla. bu daha etkili oluyor. ben de göbek muzdaribi biriyim. anca bu mekikleri çekince biraz toparlanıyo. bir de çapraz mekik filan gibi hareketler de yapmalısın. yan kaslar da güçlenip göbeğin dışa çıkmasını engellicekler. bu hareketleri hergün aksatmadan yaparsan mutlaka sonuç alırsın. sana kolay gelsin canım

herkese haftasonu cozutmayın nasihatını verip kendim cozuttum iyi mi :) hocanın dediğini yap yaptığını yapma demişler :) neyse öyle böyle derken 56.800 çıktım ben de. 200 gr da olsa vermişim. kilo almamış olmam ise şükredilicek bi durum cozutuk haftasonu için. bu ara kilo verenler çoğunlukta gördüğüm kadarıyla. kilo verenleri görmek çok motive edici oluyor. bu hafta daha da dikkat edicem inşallah.. ceviz suyuna başladım bir de. her bişeyi deniyorum artık :) dostlar alışverişte görsün misali..

slm kızlar,ben bu hafta da veremedim mafoldumben çakılıp kaldım 56 ya,öff..
yarın krom'um geliyo..eczanede kalmamıştı..inş ben de ramazana 55'le girmek isteyenlerdenim
ama ramazandan da umutluyum.çünkü dikkat edersem verebiliyorm.daha önce verdiğim oldu ve daha önce hiç bu kadar sıkı diyet yapmadığımı düşünürsek vermeyi ümid ediyorum..
herkese kolay gelsin,kilo verenlere tebrikler :hooray:

Son düzenleme:
bende 58 kıloyummm hedefım gcen seneki 53 boyum benım 1.70 ve bıraz once aksam yeemegınde bır tabak roka yedım yanındada domates peynır gece yatarkende bır bardak ılık lıght sut ıcıcem her gece ıcıorum zaten kılo vermede buyuk yararı var söliimmm:)

canımcım pek benziyoruz biz be :)
bende 1.70 im 58 kiloyum ve hedefim 53..
izmirli standardı heralde :1hug:

Arkadaşlar,niye kimse gelmiyor artık,
Halbuki ben yeni bulmuştum sizleri ve ne güzel motive oluyordum.
mafoldumben

üff benim moralim bozuluyor o kadar diyete rağmen göbeğim erimedikçe zayıf görünmüyorum umutsuzluk çöktü ama asla brakmak yok

üff benim moralim bozuluyor o kadar diyete rağmen göbeğim erimedikçe zayıf görünmüyorum umutsuzluk çöktü ama asla brakmak yok

Tatlım sakın bozma moraliniii. Göbek en son eriyor. Benim de ilk yüzüm çöker,sonra kollar bacaklar çırpı olur. Daha sonra göbeğe, basene geçer. Sık biraz dişini, duraklama döneminden sonra bak nasıl gidiyor kilolar,göbek...

sağol canım moralin için ama hele yazın giydiğin şeylerde daha belli oluyor baktıkça sinirim bozuluyor ama asla bırakmıycam seneye bikini giydiğimde dümdüz olmaya yemin ettim

canımcım pek benziyoruz biz be :)
bende 1.70 im 58 kiloyum ve hedefim 53..
izmirli standardı heralde :1hug:

kızlar işinize karışmak gibi olmasın da siz 53 kiloya inerseniz sadece kemikleriniz kalmaz mı? sizin zayıf insan kategorisine girmeniz için 60 kilo olmanız yeterli. daha azı sağlıksız olabilir gibime geliyo da tabi yine de siz bilirsiniz..

canm bn de dier iki arkadaş gibi 1.70 boyunda 58 kiloyum. teknik olarak bakarsan evet 60 kiloda biz zayıf kategorisine girioruz.ama ööle deil.şuan ben zayıfım diyemem balık etliyim zayıf diyebilmemiz için 53-54 olmamız gerekio. bnm de hedefim 54 bakalım hayırlısı

Katılıyorum. Ben de 172 boyunda ve 58 kiloyum. Ve şişkoyumm. :çok üzgünüm: Eskiden 50 kiloydum ne güzeldi. Zayıftım evet ama kendimi daha güzel hissediyordum. Şimdi hiçbir kıyafetim olmuyor, yakışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…