50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesacım saol tatlım.. eger yarında aynı grda olursam uzulcem yani.. cumadan beri gr oynamadı bitek pazar odem vardı ama dun bugun yıne 58.8...

canim sakin ole uzuluyum neyim deme gitmez gitmez ama sonra bi bakarsin amaninnn toptan gitmiz

melahat kuzusu seninkine de begendim de babymom 3 gundur begeniyorum sana daha yeni basladim boyle devam edersen super olur tabii de

nesmecgim valla SLIM IN 6 ben de tavsiye ederim ozellikle MELAHATCIGIMA herkes yapsin yapmayan kalmasin ama benim de ayaklarim agriyor( merdivenden inerken cok agridigi icin ters iniyorum:))

babymomcum hepsini indirdikten sonra aciliyor bi de gom ya da quick time la neyim acilabilir bazen media playerla acilmiyor degisik seyler denemek gerek malesef:

yesaa insanıı öyle gaza getiriyorsun kiii anlatamam.ama bu gece olmaz artıkk yaından itibaren ben de slim in 6 yapıyoruuuum.

babymomcum çin çayı nasıl bi şey oluyor,görmedin sanırımm.

yesaa insanıı öyle gaza getiriyorsun kiii anlatamam.ama bu gece olmaz artıkk yaından itibaren ben de slim in 6 yapıyoruuuum..

yarin sorarim bak beni bilion :bbo: yarin bi indirme yarin bi yapma:)) olumunekankayizsmile

tmm yesacım tekrar deneyeyim hepsini indirip

tamamdir kuzum kolay gelsin offff cok yorgunum ben yatayim hadi gorusuruzz

öldümmmmmmm ..........

Bugün kesin abarttım sporu hem az da yedim kaslarımdan gitmese bari...

şimdi yatıcam da bişiy yiyemem o yüzdennnn

Senaycım kahramanım detoks haftada 1 çok fazlaaaaa ayda ya da 2 ayda 1 normaldir...

Son düzenleme:

ay sensecim yaaaa...amma çok spor yaptın kimbilirrrr...

neler yaptın de bakiim?kaydirigubbakcemile2

kizlarrr iyigeceler

biliorumm cok ihmal ediorum kusura bakmayin lutfen buraya gelince iyice bolundumm
hem evdeki sorunlar hem anneannemle sirf benim ilgilenmem herseyiyle oldukca vaktimi alioo arada giriom ama bisey oluo hemen cikiomm anca gece vakit buluorum boyle nolur kuusuruma bakmayim aklim hep sizde zaten nasilsinizzz?hersey yolundami sizde?

ben bugün gene başladım diyete bakalım verebilcekmiyim off ya bi 5 kilo daha versem ne kadar rahatlıcam ya 55 olayım başka bişey istemiyorum

ay sensecim yaaaa...amma çok spor yaptın kimbilirrrr...

neler yaptın de bakiim?kaydirigubbakcemile2

yürüdüüüüüüüüümmmmmmm, slim in 6 yaptımmm, pilates yaptımmmm, callan yaptımmmmm offff biri beni durdursun
sensewitch maşalalh sana yaaa. ama sen artık çok az yeme ,sporla kilonu sabitle canım benimm.

Canım az yemiyorum gibi geldi bana ama -bugün hariç-
inşallah canım benim sabitlerimm
çok inatçı metabolizmammm çoookkkkkkkkkk akannehir
prensesim içten insannnn hoşgeldin ....

sensewitchh oooyy hem slim in 6 hem callentics..spor konusunda yalniz olmadigimi görmek beni sevindirdi

kesinlikle sonuc alacaksin slimi bi süre yapmis ve istedigim forma kavusmus biri olarak söylüyorum.. son 2 kilom kaldi ve yine slim expressle devam ediyorum.. kaydirigubbakcemile2
spor sart kizlar

spor bitek vücudu değil insanın kafasınıda forma sokuyor ben spor yaptığım dönemlerde daha sakin rahat oluyorum yapamadığım zaman zaten yapamıyorum diye sıkıntıya düşüyorum kafam daha yoğun oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…